Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

"Minutes to Midnight" a doğru....

Başlatan bleed it out, Mart 06, 2007, 09:25:52 PM

Previous topic - Next topic

bleed it out

Albüm 15 Mayısta adı''Minutes To Midnight''

LPU uyelerine gönderilen mailde ilk single ''what  I have done'' 2 Nisanda.Albümün ise 15 mayısta yayınlanacağı belirtiliyor.ABD dışında ise 14 mayıs Pazartesi günü yayınlanacak.Lp grubunun bascısı Phoenix ise albümü yapmanın 14 aylarını aldığını 100 şarkı yazdıklarını belirtiyor.Albüm adı ilk mailde olduğu gibi ''Minutes to Midnight'' . :bonus:

----------------
Stüdyoda geçen 14 ayın ardından,Linkin Park Warner Bros tan çıkacak olan 3. stüdyo albümleri ''Minutes To Midnight''ın yayınlanma tarihini 15 mayıs,ilk singleları ''What I've Done'' çıkştarihini ise 2 nisan olarak açıkladı.Grup ilk singleları için California da joseph Hhahn yönetiminde bir video çekti.
''Bu albüm stüdyoda 14 ay süren ve 150 ye yakın şarkının yazıldığı gerçekten sıkı bir çalışmanın ürünü''dedi gitarist Brad Delson.Albüm için 17 şarkı kaydedildi.'
'Yaptığımız şarkılar arasında en çok gurur duyduğum şarkı  "The Little Things Give You Away" .''Bleed It Out'' parçası ise 8olerin gitar riflerinden ekilenilerek yapılmış bir parça.''dedi.
Minutes to Midnight sonunda tamamlandı ve Linkin Park ilk olarak New Jerseyde   Bamboozle Festivalde sahne alacak.Brad ayrıntı vermekten kaçındı.PRT olacağıda öğrenildi.
Mike la studyoda her zaman şöyle tartıştık.''Dostum başka bir gitar riff ekle bunu canlı çalamayız gibilerinden hallere giriyordu.''  Bende ''Dostum bunun hakkında endişelenme.Kulağa hoş geliyor''diyordum.Çalması imkansız olan bölümleri çıkarttık.Şarkılar şimdi kulağa hoş geliyor''
...
edit:chazy e teşekkürler
---------------------------------------------------------------------------
En iyi LP Albümü!
Teen Music de yer alan bir haberde  yeni Lp  albümünü duyan eleştirmenlerin  'Minutes To Midnight' ın en iyi Lp albümü olduğunu söyledikleri yer almakta
---------------------------------------------------------------------------
Minutes To Midnigh İçin Yorumlar!
İki 411 mania Yazarının yeni albüm hakkında konuşmarlarını içeren konuşma şöyle:Yeni Linkin Park albümü Hybrid Theory kadar başarılı olacak.James Munson:Aslında hiç bir zaman Lp nin nu-metal,rap ve electronica melez tarzın hayran olmadım.Meteoranın ardından başarılı bir şekilde geri dönmeye çalışacaklar.Bu yeni albüm Rick Rubin tarafından yapıldı.(Albümün başarısı birazda Rick'ten kaynaklanacak)Ian Wright:Bu albüm Hybrid Theory kadar başarılı bir sounda sahip olacak.Bütün bu müzik arkamdan böğüren bir orangutan gibi.Rick dahi bir prodüktör ve  (Benningtonun sesini çığlık atmanında ötesine taşıyabilir.)
[/URL][/img]

gokhan

umarım oyledır...

[LPU]tkan

aferin chazy seni takdir etttim simide bn koycaktım siteye nese hadi hayırlı olsun tum LP fanlarına :D haber kesindir yalan deildir Phoneix solemistir

Sumween

aaaahhh heyecan yaptım! hadi hayırlı olsuuuun sayılı gün çabuk geçer artık :D Kendimi tekrar LPfan hissettim :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

gokhan

Quote from: [LPU]tkan on Mart 06, 2007, 09:28:37 PM
aferin chazy seni takdir etttim simide bn koycaktım siteye nese hadi hayırlı olsun tum LP fanlarına :D haber kesindir yalan deildir Phoneix solemistir
yalan oldugundan dııl bununla beraber onuncu albüm cıkıs tarıhi acıklaması oldu bakalım hangısı dogru  :S :)

bleed it out

buda doğru değilse hiçbiri olamaz zaten daha önce grup LPU dan mail atıp album çıkış tarihini bildirmemişti :D
[/URL][/img]

[LPU]tkan

dier haberlerin hepsi satıs sitelerinden alınmıstı ama bu kesin dogru bu maili LP gonderdi

drunkard

heyecenla bekliorum...tşkkürler haber için...
i belong to a different world...

§ïяĝαиα

uff benide bi heyecan sardı hade bakem madem öle diosuinuz kendimizi hazırlayalım yavaş yavaş
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Crazy_Chester

heyecan dorukta ya hadi artık :P

shimy

oleeeey tam maaş günüüü :D türkiyeye nezaman gelir acaba :mrgreen:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

black_ece

şimdi haberi koymaya gelmiştim :)
yaşasın =)

ousan

Stüdyoda geçen 14 ayın ardından,Linkin Park Warner Bros tan çıkacak olan 3. stüdyo albümleri ''Minutes To Midnight''ın yayınlanma tarihini 15 mayıs,ilk singleları ''What I've Done'' çıkştarihini ise 2 nisan olarak açıkladı.Grup ilk singleları için California da joseph Hhahn yönetiminde bir video çekti.
''Bu albüm stüdyoda 14 ay süren ve 150 ye yakın şarkının yazıldığı gerçekten sıkı bir çalışmanın ürünü''dedi gitarist Brad Delson.Albüm için 17 şarkı kaydedildi.'
'Yaptığımız şarkılar arasında en çok gurur duyduğum şarkı  "The Little Things Give You Away" .''Bleed It Out'' parçası ise 8olerin gitar riflerinden ekilenilerek yapılmış bir parça.''dedi.
Minutes to Midnight sonunda tamamlandı ve Linkin Park ilk olarak New Jerseyde   Bamboozle Festivalde sahne alacak.Brad ayrıntı vermekten kaçındı.PRT olacağıda öğrenildi.
Mike la studyoda her zaman şöyle tartıştık.''Dostum başka bir gitar riff ekle bunu canlı çalamayız gibilerinden hallere giriyordu.''  Bende ''Dostum bunun hakkında endişelenme.Kulağa hoş geliyor''diyordum.Çalması imkansız olan bölümleri çıkarttık.Şarkılar şimdi kulağa hoş geliyor''
...
lputkana teşekkeürler...

[LPU]tkan

chazy e tesekkurler olcak o cevirio bn deil :D

black_ece

ya konuya koysanızaaa
birleştirildiii... :D