Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Raven Woods

Başlatan drunkard, Mart 06, 2007, 11:07:35 PM

Previous topic - Next topic

drunkard

GRUP HAKKINDA

1996 yılında kurulan Raven Woods bir yıl içinde parçalarını bestelemeye başladı,
1999 da çıkan EP ''In Silent Agony''Doom & Black Metal olarak nitelendirilebilir.
Raven Woods aynı zamanda müziğinde geleneksel soundları başarıyla taşıyor bunun yanında karanlık bir atmosferi var.Hızlı ve Akıcı
2001 yılında, Raven Woods 4. ve 5. Uluslararası Rock Station Festivalinde yer aldı ve Rock Hard Magazine'in(Almanya) üyeleri tarafından
çok olumlu eleştiriler aldı.Bu yıl ilk Albüm piyasaya sürüldü ''And Emotions Are Spilled''albüm oldukça bu toprakların ezgilerini taşımakta
albümde Konuk olarak Büyük üstad Arkın ALLEN nam-ı değer MERCAN DEDE bulunuyor ve tarz biraz daha değişmiş görünüyor Death & Black metal olarak
adlandırılabilir fakat eskiye göre daha agressif bir yapıya sahip.Kadroda Son Değişiklik Cenotaph'dan Semih'in Davula Ve Decimation'dan Emre'nin
diğer gitara geçmesiyle oldu ve boş olan bass gitarda Arda bulunuyor.

Ayrıca Raven Woods şu an 2007 yılında çıkıcak albüm için çalışmalara başlamış bulunmakta.

Ülke : Türkiye
Tür : Black
Firma : Atlantis Müzik
Resmi Sitesi: http://www.theravenwoods.com/
Elemanlar
Vokal: Aybars ALTAY
Gitar: Cihan ENGİN
Gitar: Emre ÜREN
Bas Gitar: Arda DEDE
Bateri:Semih ÖRNEK BLASTMASTER

Albümler

2001 - In Silent Agony
2006 - ...And Emotions Are Spilled

i belong to a different world...

§ïяĝαиα

raven woods güzel grup taktir ettim :razz:
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

drunkard

ankaradan böle bi grup çıkması gurur verici bence tüm ankaralılar için...
i belong to a different world...

Unto_Others

Raven dinlemedim ama resmi sitenin tasarımı süper olmuş dikkatimi çekti..Özellike fon müzik..Albumunu indiresim geldi..Black sevmediğim halde..

oys14

bu grubun şarkıları bizimkilerde yok sayende ii hava bascam ;D teşekkürler
imzamı klavyeyle yazmam imkansız

ad infinitum

tam da bize gereken bir gruptu müthiş bir albüme sahipler bazı şarkılarda mercan dede neyi ile eşlik etmiş çok hoş bir sentez olmuş.bütün parçalar güzel ama öncelikli olarak betray,stolen&erased,soulside execution ı önerebilirim.