Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Kurtlar Vadisi Terör

Başlatan muzzy, Mart 09, 2007, 01:24:17 AM

Previous topic - Next topic

muzzy

bu kadar gerçekleri anlatan bi dizi olamazken şerefsiz herifler kaldırdılar yayından..ama tvden izin vermiyorlarsa biz de başka yolları deneriz dediler..netten yayınlanmayı düşünüorlar...burdan 1.bölümün tamamını izleyebilirsiniz..sanırım olursa diğer bölümleri de gösterecek..

http://dahi.wordpress.com/2007/02/09/kurtlar-vadisi-teror-1-bolum-tamami-73-dk-15-sn/

shimy

sizin bukadar faşizan bir diziyi bayıla bayıla izlemenize anlam veremiyorum açıkcası :S
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ewrimcan

ifade özgürlüğüne karşıyım ama ırkçılığa daha çok karşıyım. kahrolsn faşizm.

işine geleni basan basına basalım

shimy

Quote from: ewrimcan on Mart 09, 2007, 06:27:51 PM
ifade özgürlüğüne karşıyım diyinca başka bir anlam kazanıyor evrim :D ifade özgürlüğünü kısıtlamaya diyelim :wink:

ewrimcan

Quote from: pennywise-shimy on Mart 09, 2007, 06:29:30 PM
Quote from: ewrimcan on Mart 09, 2007, 06:27:51 PM
ifade özgürlüğüne karşıyım diyinca başka bir anlam kazanıyor evrim :D ifade özgürlüğünü kısıtlamaya diyelim :wink:

kafam çok dağınık. pardon. tabiki kısıtlanmasına karşıyım. sağol.  :)

işine geleni basan basına basalım

muzzy

kesinlikle gerçekleri anlatan bi dizi..nie  sewmiyecen..böle şeler olacakki milletin içindeki Türklük duygusu depreşecek..zaten iice yok olmaya başladı bari bunnar ayakta tutsun...izlersen annarsın zaten..walla kuşanıp sınıra gidesi gelior insanın..bu dizi napıp edilip oynatılması lazım..

§ïяĝαиα

bncede saman altından oynatsınlar bu diziyi zaten devlet bazı şeylerin olmasından tırstığı için kaldırmadı mı demekki türkler bu diziyi izlediinde haydi haydi bişiolcaktı adamlar işi bilio arkadaş ben açıkçası hastayım o diziye :D
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Sumween

ben sevmiyorum... devletin bi halt yapamadığı (ki kısmen haklılar) ve mafyaların olması gerekeni yaptığını savunuyorlar bi şekilde ve bu da bizim milletin saftirikoş kesimini ''Türk'üm ,ülkemi kurtaracam'' mantığıyla mafya olmaya teşvik ediyor zannımca... Bugün türkçem çok iyi ya :cool:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

shimy

lütfen güldürmeyin beni türklüğünüzü kabartmak istiyorsanız tarihinizi okuyun rambo bozması bir herifin milletin kafasını kestiğini izlemeyin...
çanakkale zaferini sarıkamışı okuyun

§ïяĝαиα

ya aslında şimdi bakıorum da haklısın yani ama daha önceden belirtiğim gibi bizim türk milleti anca bu dizilerde buluo türklüğünü köydeki cahil kalkıp sarıkamışı nası okuycak ki anc bu dizilerle...neyse :S
NETE KAFA İZNİ

Sumween

köydeki cahilin evinde tv varsa bi zahmet kitap da alsın okusun...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

muzzy

Quote from: pennywise-shimy on Mart 10, 2007, 09:24:39 PM
lütfen güldürmeyin beni türklüğünüzü kabartmak istiyorsanız tarihinizi okuyun rambo bozması bir herifin milletin kafasını kestiğini izlemeyin...
çanakkale zaferini sarıkamışı okuyun

onnarı zaten okuduk biz....zaten burda mafyanın ne pok yediği de ilgilendirmez beni..önemli olan geröekleri gösterior..nie millet bilinçlenmesin..herşey tarih deil..günümüze de bakalım...arkamızdan neler çeviriolar aynısını anlatıor..sırf o yüzden kapatıldı zaten...bida sölüyom mafyanın ne yaptığı umrumda deil..amaç bilinçlenmek..doğu hakkında gösterdiği sahneler orda durmadan yaşanıor..niye bilmeyelim bunnarı..o yüzden dedim kuşanıp gidesim geldi die..
millettin arkamızdan neler döndüğünü bilmesinler die kaldırıldı zaten..millette bu şuur oluşmasın die...yoksa yoksa yalakalık yaptığımız devletler kızar soora..

§ïяĝαиα

hehe şahsen bizim köydeki dedelere amca bi kitap oku dersen sana ya küfreder yada amaan ne okuycam ne işime yarıycak diycek ki kesin öle olur kitap okutmak kolay mı tv izlemek zahmetsiz  :)
NETE KAFA İZNİ

shimy

ama muzzy unutma o kafa kesen "rambo" bozuntusu yüzünden okullardaki şiddet oranı git gide artıyor :wink:

Mr. MeTaLkiSS

O doğuya giden otobüs firmalarının PKKya yolumuzu kesmesin diye para akıttığını,
Gene doğudaki insanların sabah korucu akşam PKK olduunu vatan olarak bütün olmamız gerektiini,
Aynı ülke içinde insan hayatı değerinin azıcık yer deiştiinde ne kadar farklı konuma geldiğini,
Üniversitelerdeki bazı öğrencilerin bu tarz konularda nasıl beyninin yıkandıını ve insanların neler yapılmaya ne gibi yöntemlerle zorlandıını sarıkamışa bakarak anlayamassın yeşim
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!