Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

avril lavigne

Başlatan lp_rockgirl, Eylül 09, 2006, 04:13:00 PM

Previous topic - Next topic

sfeX

Quote from: lpkolik on Mart 09, 2007, 12:02:52 PM
:wink: çok tatlı bi sesi ve yüzü var hareketleride öyle.e böyle olunca kıskanılması normal diyorum :D
neresini kısakanıyim?
kelly osbourne'la takılan bi insanın biz neresini kıskanalım?

selinkinpark

Quote from: pennywise-shimy on Mart 09, 2007, 01:26:52 PM
hayır yav tuh çok şey kaçırdım :mrgreen:
seni mi kırıcam(=
http://www.youtube.com/watch?v=cQ25-glGRzI

Sumween

bu ne be? :D büyümicek bu kız ya üstüne üstlük eski şarkıları kat kat daha iyiydi... popçu olmuş Fergie'yi anımsattı bana... klipteki siyahlı olan versiyonu benim geçen seneki uzun saçlı hallerime benzemiş öööh öh :S :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

shimy

hayran kaldım şarkıya yaw hey hey yu yu i vant to bi yor görlfirend :mrgreen:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

black_ece

Quote from: sfeX on Mart 09, 2007, 04:17:05 PM
Quote from: lpkolik on Mart 09, 2007, 12:02:52 PM
:wink: çok tatlı bi sesi ve yüzü var hareketleride öyle.e böyle olunca kıskanılması normal diyorum :D
neresini kısakanıyim?
kelly osbourne'la takılan bi insanın biz neresini kıskanalım?
yalnız ikisi bi arada acayip komish duruyo =)

bu arada aldığım bazı duyumlara göre aslında avril pop alanında çıış yapcakmış ama albüümü yapan falan her kimse piyasada çok var öle (senden çoook vaar =) (iğrencim kabul) ) seni punk rock diye çıkaralım farklı olur tutarsın demiş
öleymiş yani halis muhlis popçu dedi arkadaş =)
doğrumudur bilemem...

Crazy_Chester

avril ın eski hali parçaları fln daha gzldi bu son halini berbat :S

Sumween

evet ya öyle yazık valla..
görünüş:jessica simpsons (ki bu kadın en uyuz olduğum popper)
ses:fergie...

I choose hush...

ewrimcan

vallla onu bunu bilmem de o "under my skin" albümü çook da hoş bi albümdü. beni en çok saran albümlerden. hala bazı şarkılarını söylerim, dinlerim.

işine geleni basan basına basalım

Sumween

ben bunun şarkılarının çoğunu biliyodum baştan sona... serviste söylüyodum hep ahh ne güzel günlerdi ya,bıcır bıcır Avrilfan zamanlarım :D o albüm güzeldi evet... hiç dinlemiyorum şimdi ama klasörü de kıyıp silemiyorum.. dursun zararı yok ,eski avril... bir sürü fotosu da var bende =)

I choose hush...

ewrimcan

bende de tonla resim var. silmek mi? (şu an için söyliim) asla!

işine geleni basan basına basalım

§ïяĝαиα

kız aştı kendini yaa eskiden böle sarı arasına siyah saç böle gözler filan artisstti şimdi sarı arasına pembe saç topuklu cici ayakkabılar böğk iğrenç my happy ending şarkısını bi aralar beğeniyodum
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Sumween

bu kızın en sert şarkısı Losing grip mi? öyle aklıma geldi ya ondan daha sert bi parçası var mı? (o şarkı o kıza göre sert!) =)

I choose hush...

lp_mike_chester

kız güsel ama nedense şarkılarını sevemedim gitti yaww
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

§ïяĝαиα

girlfriend in klibi güzel ordaki siyah haline bayıldım özellikle siyah saç ve mavi saç manyak ikili ahah...eteğinin miniliği gözümü aldı bunuda belirtim ...eskiden kıl olurdum bu kıza ama şimdi sevmeye başladım nedense...ama avrilfan olcak kadar deil
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

blind_clown

son şarkısından midem bulandı artık..her yerde karşıma çıkıyor..öyle uyuz şarkı ki insanın diline takılıyor:S bu kız da kendini rockçı sanıyor ya anlayamıyorum :-\
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)