Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Nostalji yeri...=)

Başlatan Sumween, Aralık 10, 2006, 03:14:00 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

ben hala yolda koşan birini gördüğümde mutlaka ''Mirkelam'' diyorum! görür görmez o geliyor aklıma ama...

edit: topicler karıştı kafamda!

Sezen Aksu'nun ''beni al onu alma'' diye şarkısı vardı benim kuş çok seviyodu onu ya cik cik kopuyodu hayvan.... konuşturabildik onu uzuun uğraşlar sonunda ama bir gün bilinmeyene doğru yol aldı! boş kafese bakakaldık! :D çok hazin...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Cherander

benim aklıma direk susam sokagı geldi... nerden geldiyse :)

ölü gelin

Quote from: Sumween on Şubat 09, 2007, 06:30:11 PM
ben hala yolda koşan birini gördüğümde mutlaka ''Mirkelam'' diyorum! görür görmez o geliyor aklıma ama...

edit: topicler karıştı kafamda!

Sezen Aksu'nun ''beni al onu alma'' diye şarkısı vardı benim kuş çok seviyodu onu ya cik cik kopuyodu hayvan.... konuşturabildik onu uzuun uğraşlar sonunda ama bir gün bilinmeyene doğru yol aldı! boş kafese bakakaldık! :D çok hazin...
he ya bende 10 yaşındayken bi kuş almıştım acayip bi yaratıktı sapıktı da hehe sora hayvana bit spreyi sıkıp önce kör ettim ardından da öldürdüm sora da oturup annemle beraber ağlamıştık haha bi de teyzem kuş vermişti bize adı da tanrıverdiydi sora yabani şey kaçtı be manyak hayvan

delilah

bizim vardı bi tane şirin diye bişi ..öyle böyle değil nasıl severdim ben onu.. sonra ben buna şarkılar öğretirdim tarkan severdi o ama.. sonra evimiz o kadar soğuk oldu ki bir kış dayanamadı hayvan öldü... onu öyle ölü kafeste görünce son defa bir ölü için ağladım.. sonra ölüler için hiç ağlamadım bu olayın onunla çok ilişkisi olduğunu biliyorum..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Requiem

Az önce bi arkadaşın "bu sen değil misin?" sorusu üzerine rastladığım bi video..  3 sene öncesinin lise görüntüleri =) Sınıftan bi kızın doğum günü heralde.. Lise sondaki tipleri görünce bi duygulandım vay be ne günlerdi dedim.. aynı zamanda da arkadaşların tipleri görünce baya bi güldüm =) Hatta 15 dakikalık bi şaşkınlık sonucu karar verip burada da paylaşiyim dedim.. 37. saniyede "tamam hadi yeter bu kadar çektiğin" der gibi kafa sallayan ben oluyorum..

http://www.youtube.com/watch?v=PRrYsew6pFs

Bu arada arkada olmaz oğlan fln çalıyo komedi =)

Kendi çapımda nostalji yapıyorum işte.. hey gidi hey.. şimdi hiçbiriyle görüşmüyorum bile
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Cherander

hayatımda bi tusubasa bide pokemonu unutamam ne günlerdi bee

Mr. MeTaLkiSS

zaten msnim olan kişiler de bilir benim de ne kadar lise nostaljisine düşkün olduumu avatarlarımdan :D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

shimy

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Mart 16, 2007, 04:04:21 AM
zaten msnim olan kişiler de bilir benim de ne kadar lise nostaljisine düşkün olduumu avatarlarımdan :D
evet o süt resimlerini gördükçe karnıma ağrılar giriyor ;D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

black_ece

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Mart 16, 2007, 04:04:21 AM
ehhehehe geçen gün bayaa bi yad etti daha doğruusu ben de dahil oldum
yerlere yatıyo insan gülmekten ousan+mr metalkiss =)

ölü gelin

geçen gün durduk yere aklıma geldi ya
11 yaşlarında falan bi paten grubumuz vardı ohaaa bee neydi o öyle sabahtan bi başlardık kaymaya akşama hava kararırdı en son annem terlikle kovalardı bizi eve sokmak için  bütün gün deli gibi bi aşağı bi yukarı kayardık bi kere de herifin biri bize inek sürüsü demişti ya hayır paten yetmezdi bi de bisikletle hız adrenalin olsun diye birbirimizi çekerdik öyle hey gidi günler :D

Sumween

aaah ah bi zamanlar siteye nasıll da girerdim :S giremiyorum şimdi netin verdiği hatayı ben... :DF yakın zamanda kavuşuruz umarım kuzucuklarım canlarım =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

gokhan

nostaljı dedın mı benımde lıse yılları aklıma gelır en saglam we en gusel arkadslık yılarıdır.. bunu untmayın :)

delilah

lisede öyle harika bir grubum olamadı malesef.. ortaokulda da yoktu.. kısmetsiz miyim neyim.. hey gidi günler ben de küçücükken bebecikken evde bisiklet sürerken dumanüstü dummanüsstü oldumman üstüüü diye burak kut şarkısı söylerdim
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

gokhan

unw.tede arkadaslıklar cok guzel ama arkadaslık temelı saglam yıllar lıse yıllarıdır..

sfeX

bence ortaokul yıllarındaki arkadaşlıklar daha iyi çünkü daha masum.
amaaaaa liseye gelinceeeee milletin gözü açılıyo ve çıkar ilişkileri üzerine kuruluyo arkadaşlar.hele o kız milleti.abooooooooow ne entrikalar ne entrikalar :)yani en azından bizim okul böle.yani şahsen tüm sağlam samimi arkadaşlarım bnim şu anda ortaokuldan hatta ilkokuldan kalma.daha lisede adam gibi bi arkadaş bulamadm :-\ :'(
nese kader kısmet işi bunlar.herkeste farklılık gösteriyo kanımca