Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Kurtlar Vadisi Terör

Başlatan muzzy, Mart 09, 2007, 01:24:17 AM

Previous topic - Next topic

gokhan

arkadaslar pkk bır amerıkan oyuncagıdır ısterse kaldırır ısterse oynar ama kımseye oynattırmaz we ısterse yok eder  :-[

shimy

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Mart 15, 2007, 06:40:18 PM
O doğuya giden otobüs firmalarının PKKya yolumuzu kesmesin diye para akıttığını,
Gene doğudaki insanların sabah korucu akşam PKK olduunu vatan olarak bütün olmamız gerektiini,
Aynı ülke içinde insan hayatı değerinin azıcık yer deiştiinde ne kadar farklı konuma geldiğini,
Üniversitelerdeki bazı öğrencilerin bu tarz konularda nasıl beyninin yıkandıını ve insanların neler yapılmaya ne gibi yöntemlerle zorlandıını sarıkamışa bakarak anlayamassın yeşim
devletin gerçeklerinide saçma uydurma karakterlerle oluşan bir diziyle öğrenemezsin çağdaş
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Mr. MeTaLkiSS

ama en azından fikir sahibi olucağından ve dikkatin o yöne çekilceinden dolayı araştırma yaparak öğrenmeye yönelebilirsin. Bizim ülkemizde bişeyleri insanlara en iyi böyle garip dizilerle aktarabiliyosun tabiki ben bunları bu diziden önce de biliyodum ama birçok insan bilmiyo ki iyi olurdu bence yayınlansaydı
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

shimy

e fikir sahibi olmak istiyorsan cüneyt arcayürek'in kitaplarını oku o zortlar vadisiden çok çok daha inandırıcı ve aklıda bırakıcı yazıyor ;D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Mr. MeTaLkiSS

ya yeşimcim ülkemizde yol bu demişim ama okumuyosun ki dediklerimi, benim fikir sahibi olmamı istiyosan ben zaten bu diziden önce de aynı fikirlere sahiptim
Limp Bizkit forever...

gokhan

arkadsalr bı bolge hakında gorus bıldıroyosanız bence oraya gıdıp neyın ne oldugunu ogrenmenız lazım ya kusura bakmayın ama bazı seylerı bılmıyosunuz...

Mr. MeTaLkiSS

Açık ol kastın ben miyim?? sen konuların bi önceki sayfalarını okuduğuna emin misin? yok yani öyle gelip her konuya 1 cümle chat yapıyo gibi reply atmayla olmuyo bu iş dikkat ettim tüm msjların 1 cümle hatta yarım cümle bile olabilir... + bilmediimi nerden biliyosun acaba bu da çok ilgimi çekti bak bu soru..
Limp Bizkit forever...

gokhan

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Mart 18, 2007, 01:10:12 PM
Açık ol kastın ben miyim?? sen konuların bi önceki sayfalarını okuduğuna emin misin? yok yani öyle gelip her konuya 1 cümle chat yapıyo gibi reply atmayla olmuyo bu iş dikkat ettim tüm msjların 1 cümle hatta yarım cümle bile olabilir... + bilmediimi nerden biliyosun acaba bu da çok ilgimi çekti bak bu soru..
alıntı yapardım ;) yada ısmını kullanırdım benım dedıgım genel her konuda oyle olması gerektıgını dusunen ınsanım :)

Unto_Others

Bu maganda diziyi tartısmanız bile anlamsız bence..Kurtlar Vadisi bi böcek..Daha derin ve büyük konular var..Jack London okuyun derim..Kurtlar Vadisinin ne kadar basit bişey oldugunu anlarsınız..

Mike989

İlgilenenlere söyliyim Kurtlar Vadisi nisanın ortalarında yeni bölümlerle tekrar show Tv de perşembe akşamları oynayacak. yalnız dizi terörden arındırılmış. adı da konusu da farklı olacakmış. ve yine ana kahraman polat alemdar olarak devam edecekmiş. (Hürriyet gazetesinde okudum)

Sumween

Kurtulamicaz bu diziden... yok şundan bundan da arındırılsa kesin yine Polat Bey kahramanlığa vurarak,keserek, s..çarak devam eder bunu gören milletimizin zeki kesiminin de yine Polatımsı güdüleri azacaktır... sağda solda Polatcıklar üriyecek yine.. bu adamı yolda görürsem suratına molotof kokteyli atıcam! ki o zaman nolur? = diziye yeni konu: ''Ali'yken yüz ameliyatıyla ''Polat'' olan Polat, bir ameliyat daha geçirerek ''Yakup'' oldu!!''.aynen devam...
     Bu adamı coverlaya coverlaya ''Dünyayı Kurtaran Adam'' yapmazlarsa iyidir..!

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

gokhan

Quote from: Mike989 on Nisan 06, 2007, 01:33:16 PM
İlgilenenlere söyliyim Kurtlar Vadisi nisanın ortalarında yeni bölümlerle tekrar show Tv de perşembe akşamları oynayacak. yalnız dizi terörden arındırılmış. adı da konusu da farklı olacakmış. ve yine ana kahraman polat alemdar olarak devam edecekmiş. (Hürriyet gazetesinde okudum)
bende duymustum bakalım nasıl olucak.. ama konu ve oynayanlar farklı olucak dıye duydum...  :-\

ewrimcan

maalesef ben de duydum. ne olursa olsun, o dizi bizleri (yaşıtlarımızı da diebiliriz) etkilio. benim arkadaşım polatlığa özendi ve 1.5 ay önce ÖLDÜRÜLDÜ. bu işlerin sonu bu. ama hala anlamamakta ısrar edilio. aziz usta nie yalan söledin? bunların %90ı öyle halbükü.

işine geleni basan basına basalım

Sumween

eveet yeni dizimiz hayırlı olsun ''K.V.:pusu'' ... eğer terör filan derken bir de misyonerlik olayına dalıp ,Polat birine dokunursa son günlerde tavan yapan olaylar iyice coşar... Korkuyorum ben bu dizinin her bölümünden ''Allahım new bişi fırtliycak yine ve Littlepolatlar ortalığı sarıcak''...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

delilah

ya bu ne yaa.. ilk defa tv den uzak olduuma bu kadar sevindim aslında.. diziyi ne yapmışlar bi ara yayınlanan k.v. terör ün ilk bölümlerinin üzerine mi çekmişler yoksa başka bi yerden mi başlamışlar.. nasıl bu hale geldi de yayınlanıyo biri bana anlatsınn...
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!