Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Hayatınızı nasıl geçirmek istersiniz?

Başlatan D-Wade, Mart 18, 2007, 01:43:04 PM

Previous topic - Next topic

Hayatınızı nasıl geçirmek istersiniz?

İyi bir iş sahibi olmak hayatını öyle geçirmek
40 (35.1%)
Mutlu bir evlilik ile hayatını geçirmek
25 (21.9%)
Evlenmeden yalnız pc e takılarak hayatını geçirmek
8 (7%)
Dostlarla bir hayat geçirmek
29 (25.4%)
Boş gezenin boş kalfası olarak hayatını geçirmek
12 (10.5%)

Total Members Voted: 114

D-Wade

Arkadaşlar daha yeni üyeyim o yüzden kusurlarım için şimdiden özür dilerim öğrencem artık:) Ayrıca bu konu hakkında yorumlarınızı da bekliyorum

Mr. MeTaLkiSS

öncelikle hoşgeldin ben şimdilik bi kusur göremedim gayet de güzel bi anket. ben ewlenip mutlu bi hayat çoluk çocuğa karışmak filan fişmekanı seçtim. ya çok özeniyorum walla böyle baba falan oluyum bebem beliğim olsun akşam misafirliğe gidek müstakbel karımla ne biliym başkaları bize gelsin ya da konserlere gideriz arka kısımlarda tenha yerlerde yani bi içkimizi içeriz müziğimizi dinleriz bakarsın coşarız fln (tabi bebe beliği bu sırada ninelerden birine bırakıcaz mecbur) fln fişman ya ben tam böyle aile yanlısı bi kişiyim ya walla :D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

immortal

ben iyi bi iş sahibi oluym o sırada da istediğimi yapar coşarım zaten.
kadınların mecliste temsil edilme oranının 4.5 olduğunu öğrendikten sonra ve ülke yokoluşa gitmeye başladığından beri  siyasete atılmaya karar verdim :o
ama nolur bilemicem ama ii bi işim olsun kariyer yapim başarılı oliim.
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

lp_rockgirl

ben çok bişe istemiorm ii bi iş sewdiğim bi insan yanımda olsun! mutlu bi ewlilikle sonlansın hayatım güzel gitsin sorun çok çıkkmasın! we müziği bırakmak zorunda olduğum engeller ortadan kalksın ben hem işimde hemde müzik hayatımda başarıdan başarıya koşarken sewdiğim adamda yanımda olsun yeter..... ::)

gokhan

ben hayatımı ıcım huzurlu amerıkasız ulkelerın somurulmedıgı sureklı kahraman amerıkan flımlerınden yoksun, afrıkada kı ınsanların aıdsten ölmedıgı aç kalmadıgı ırk ayırımı olmayan bı dunyada yasamımı gecırmek ısterım

black_ece

klasik gitar virtüözü olmaaaaaak  :'( :'(

Unto_Others

Quote from: gokhan on Mart 18, 2007, 03:40:31 PM
ben hayatımı ıcım huzurlu amerıkasız ulkelerın somurulmedıgı sureklı kahraman amerıkan flımlerınden yoksun, afrıkada kı ınsanların aıdsten ölmedıgı aç kalmadıgı ırk ayırımı olmayan bı dunyada yasamımı gecırmek ısterım

Uğraş peki..Sömürüsüz bi dünya olsun..Yoksa kendi içinde kabullendinmi kapitalizmi ?

§ïяĝαиα

hımm ben boş gezenin boş kalfası olmak şıkcığını işaretledim neden bilmem yada hayatımın sonuna kadar pc nin başında kaliyim elimde olsa evlenmem ama naaparsın yada şöle bi seçenek yanıma ark.larımı alır amerikaya gider beyaz çikolatanın önünde protesto yaparım bush ölsün ben meslek sahibi filn olduğumda yeter heralde bu kadar...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

shimy

mümkünse bir öümr boyu yatakta kah uyuyarak kah yemek yiyerek,bu gidişle elvis presley gibi ölecem sürekli abur cubur yemekten :o ;D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

gokhan

Quote from: Undo_Others on Mart 19, 2007, 06:10:37 PM
Quote from: gokhan on Mart 18, 2007, 03:40:31 PM

Uğraş peki..Sömürüsüz bi dünya olsun..Yoksa kendi içinde kabullendinmi kapitalizmi ?
ben mucadele edıyom merak etme ;)

Sumween

her zaman pc istemem çünkü beyin hücrelerim bana lazım =) yeterince kaybetmişimdir LPFT yüzünden de :P Kafama göre kendi doğrularım doğrultusunda bi hayat yaşamak isterdim...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

beanlie

hayatımın sonuna kadar gezmek tozmak dünyayı dolaşmak eğlenmek  sabah kalktığım yerde akşam olmamak sanırım tam bana göre

özgür69

iyibir iş sahibi olimda evlilik falan daha çooooookkk sonra 30 yaşında falan yani önce bi hayatımı yaşayım ;)
.                                      

makinacı

burda bazı cümleler kurardım fakat sitenin ahlak sewiesini düşürmeye gerek yok... :D
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

shimy

Quote from: lpfan659 on Mart 21, 2007, 02:52:47 PM
burda bazı cümleler kurardım fakat sitenin ahlak sewiesini düşürmeye gerek yok... :D
tahmin edebiliyorum ben senin cümleni harbi sus yani :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...