Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Galatasaray

Başlatan muzzy, Eylül 08, 2006, 04:11:31 PM

Previous topic - Next topic

Crazy_Chester

bu hafta trabzonu eli boş göndermmz lzm kesinlikle

leopar

en büyük gs gerçi şu günlerde düşüşlerde olsakta hep yanındayız sonuna kadar gs :lol: :lol:

LpNumB

Evet bnce gerets in seneyeki sezon için son şansı olablr ama ben her zaman arkasındayım . .

muzzy

ne seneyeki sezonu..bu maçı da kaybedersek defolup gitmesse onun suratına tükürüyüm ben...yüzsüzlüğün alası olur heralde.. :evil:

Mr. MeTaLkiSS

Hıncal Efendi Gerets hakkında çok doğru şeyler söylüyo abi 90 dakika'yı izleyin harbiden dandik teknik direktör ya herif yakışmıyo yani
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Crazy_Chester

bzm yılmaz wural ondan ii :)

ugur-acikgoz

yılmaz vural 1 numara valla ciddiyim o adamı çok görmek isterim gs da ;D ;D

muzzy

tmm konuyu değiştirmeyin...yine puan kaybı yine rezil bi kadro..yine kaçan birsürü gol..şampiyonluk göz göre göre gidiyor..umut denen bişi kalmadı bende...ama her zman arkasındayıs takımımızın...ne transfere ne yönetime ne oyunculara bizim aşkımız bu RENKLERE..

http://img403.imageshack.us/img403/6883/18032007071713241829881pp3.gif

beanlie

beanlie

fotoğrafların dili  ;D

muzzy

bu kıza çok gülmüştüm yaw :)...nese..

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray'a, Trabzonspor maçında sahaya atılan çakı nedeniyle bir maç seyircisiz oynama cezası verdi.

Turkcell Süper Lig’in 27. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Kayseri Erciyesspor karşılaşması seyircisiz oynanacak.

ben böyle liginin de..böyle federasyonun da taaaa aq yaw...allahın belaları başka yerlerde seyircisiz oynama die bişi bile yok..bizimkiler küfüt etti diye çakı attı diye seyircisiz oynatıor..şerefsizler bi kişinin yaptığını herkese mal ediolar..allah belasını versin böle ligin yaw..bişey doru düzgün işlesin şu ülkede lan...bu kadar saçma bi kural olurmu yaw...seyircisiz olduktan sonra futbol nie olsun..ligi kapatın aq madem ööle.. >:(

muzzy

Ankaragücü:1-GALATASARAYIMIZ: 2...ne olursa olsun yolumuza dewammm...

edit: Galatasarayımız:0-erciyes:1...gerizekalı gerets bey yine saçmalıklara dewam ediyor..ve biz halaa geretsle sorun yok dewam edecek diyoruz..ulan daha ne olsun..takım çöküyor beaa.. 16 aydır samiyende yenilmiyorduk sonunda ligden düşmeme mücadelesi verilen takıma yenildik..daha ne olsun..

muzzy

ula üst üste 3 mesaj yazıom ama napıyım yeter yaw..nerdesiniz kardeşim unuttunuzmu takımı şampiyonluk yarışından koptu diye..hergün bakıyom biri şu topiğe bişi yazsın die ama tık yok dayanamadım artık..Yensen yesnilsen yanındayız sözü nerde??

neyse gençlerbirliği:1-GALATASARAYIMIZ: 3...hem cuma hemde deplasman olmasına karşın bu sezon ilk defa rahat bi maç aldık..ne kadar imkansız gibi görünsede yarıştan kopmuyoruz..ne kadar yükseğe çıkabilirsek o kadar iidr...

BURAYI BOŞ KOMAYIN BENİ DELLENDİRMEYİN..!!

LpNumB

evet ben artık 2.liği düşünüyorum...

immortal

3-1  gençlerbirliği galibiyeti süper olmuş.hadi aslanlarım arkanızdayız,her zaman destekçiniz izlemeye devam,o çakı olayıda off nese işte oyunlar-entrikalar bitmez ama aslanlarım bunlara rağmen ii iş başarıolar.helal onlara....
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE