Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Nostalji yeri...=)

Başlatan Sumween, Aralık 10, 2006, 03:14:00 PM

Previous topic - Next topic

selinkinpark

bizim lise qrubu fena :D
lise 1 baska okuldu ama hala aynı qrubumla devam
lise2,3,4 aynı qidicek :D
cok fena komikizz :D
okul cok eğlenceli ya seviorum okulu(=

beanlie

bu sene okulda bitiyor bittikten sonra başlarız hey gidi günler die  :'(
bitmesin okul  :'(

immortal

off off yazdıklarınızı okuyunca benim de lise günlerim geldi aklıma :'(  lise sonda coşmuştuk biz.bi yandan coşuyoduk bi yandan da içten içten okul bitiyo herşey biticek diye üzülüyoduk...bitti okul görüşüyüruz birbirimizle ama aynı sınıfın içindeyken yaşadıklarını,paylaştıklarını yaşayamazsın ki bi daha,hepimiz ayrı şehirlerde...

size tavsiyem lisedeyken tadını çıkarın coşun coşabildiğiniz kadar ;D.bi sürü anı biriktirin hatırlamak için.ve okula da sizi hatırlatıcak bişi yapın :o
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

black_ece

okul birincisi olup öss ye ek 80 puanla gitme planlarım var bakıcaz artık =)
bu arada ben dershaneyi özlüyorum ya sırf geyik için giderdik off off..

makinacı

ek 80 puan deil kankacan o...1. 80 alır sonuncu en kötü ihtimalle 60 falan alır...ekstra 20 puan gibi görünse de aslında pek de önem içermio...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

LP_GİRDABINDAYIM

offffff be bu hayat hep okumakla gecıo neden allahım neden ısyan edıorum yaaa
METAL HANÇER GİBİ GİRER BEDENE
SAPLANIR KALIR DAMARDA
AKAR GİDER KARANLIGA
SİYAH KANINLA...

Sumween

topice dikkat pls! küçükken yanan mumu elimize dökerdik abimle,bütün elimizi mumla kaplardık :D acıyodu ama zevkliydi mumla uğraşması

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

LP_GİRDABINDAYIM

kücükken bende  sinirlenıınce küserdim anneme falan gıdıp bızım yemek masasının  altına gırer cıkmazdım sonrada orda oynar uyur kalırdım onu hıc unutamıom yaa
METAL HANÇER GİBİ GİRER BEDENE
SAPLANIR KALIR DAMARDA
AKAR GİDER KARANLIGA
SİYAH KANINLA...

Requiem

Quote from: Sumween on Mart 24, 2007, 10:03:12 PM
topice dikkat pls! küçükken yanan mumu elimize dökerdik abimle,bütün elimizi mumla kaplardık :D acıyodu ama zevkliydi mumla uğraşması
Ben onu bi de uhuyla yapardım =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Sumween

çatapat diye bişey vardı  :) duvara sürtünce çatır çatır sesler çıkıyodu,kıvılcım filan çıkarıyodu... patlatıyoduk onu.. ne güzel bişiydi ya o ...

I choose hush...

elif_lp

mabel çikletler alırdık. hala satılıo onlar ama, artık pek alınmıo sanırım.. first,vivident trident çıktı,mabelin pabucu dama atıldı.. aslında mabel çikleti de sevdiğimden değil üstündeki kadının resmi için alırdım küçkken :D geçen gün bakkalda gördüm arap teyzeyi ordan aklıma geldi :D

..tell me what the fuck is wrong??

shimy

90'larda çocuk olmak ve oyuncaklarımız başlığına burdan devam edebilirsiniz çünkü hepsini mantığı aynı devaaam
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

§ïяĝαиα

haha bide uhuyu kitapa sürer kalemle tıptıp yapar onu top haline getirirdik bizz oynaması çok eğlenceliydi böle yumuşaçık bişiydi hatta bigün yemiştim birini...boğazımdan gecip gitmişti :D :D
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Sumween

Bugün annem küçükken ne haltlar yediğimden bahsetti biraz :D mesela Denizli'de teyzemin bahçelerinde minik yawru kediler varmış ,onları boğazlarını sıkıp havaya kaldırıyomuşum '' annee bak ne güsel ses çıkarıyolaaar'' diyomuşum :D anneannemin civcivlerinin üstüne de ''hafifçe'' basıp yine çığırıyomuşum '' çok şirin bağırıyolaar'' diye.. halbuki hayvanlar can çekişiyo :D
abimin elindeki her şeyi istermişim mesela ama ''anne bana da al'' şeklinde değil... ''anne Ersin abimdekini istiyooom ya'' şeklinde =) gıcık...
nenemle dialog:
-''neneee bana civciv toplaaa''
-''sen al=)''
-''nene anneleri kovalıyo benii =/'' haha şirinmişim be hafif sadist masum bi yavrucuk :D

I choose hush...

delilah

dün çağdaş okulda çektikleri videoları felan gösterdi abi nasıl özendim ousan la bunun anılarına.. nan bizim lise ot gibiydi yemin ederim.. her sınıfta paso 40 tane kız en büyük eğlence yan sınıftaki kızların dedikodusunu yapmak..çok sıkıcı nan arkadaşlıklarınızın kıymetini bilin..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!