Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

LPFT ANKARA BULUŞMA AYRINTILARI

Başlatan ousan, Mart 25, 2007, 09:24:09 PM

Previous topic - Next topic

Mr. MeTaLkiSS

Saçmalama bee bunlar en dandkikimistik videolarmış sen asıl kral videolar gelince bi gör bi atraksiyon yok valla bu videolarda ama dierleri varya diğerleri o entrance of gökhan efendi yok mu offff bitirir :D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

makinacı

artık bu topice girmicem lan kıskanıorum
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

ousan

Quote from: lpfan659 on Mart 27, 2007, 12:34:21 PM
artık bu topice girmicem lan kıskanıorum

ahah ne kıskancan :D

makinacı

ousan nie kıskanıcam biliormusun

bugune kadar 2 kez LPFt den birileriyle buluşma yaptım
birisi sen
birisi de nazlı ece umut ve umutun arkadaşı

her birisinde adeta kırk yıllık dostlarımla görüşmüşüm gibi hissettim.eğlendim güzel anlar geçirdim

ve bu topicde sizlerin yaşadığı o muhteşem anları kısmen de olsa tahmin edebildiğim ve ben o yaşanan müthiş ortamda bulunamadıım için kıskanıorum.

not:21 haziranda ankaradayım...bu sefer benden kaçamıcaksınız :D

ousan

ahah spe ro zaman... ama 21 haziaranda ben ankda olumuyum bilmem :D

makinacı

olursun sen o işler ayarlı :D

neverforgivenangel

ya arkadaşlar bu muhteşem günden dolayı hepinize ve lpft ailesine gerrrçekten çok teşekkür ederim. yemin ederim son bir senede geçirdiğim en güzel günümdü...

neverforgivenangel

yaa aslında ben kendim yazımı çok beğenemedim ama olsun...günün anlam ve önemini belirtmeye yeter sanırım.... işte size bir hikaye:

BİR LPFT HİKÂYESİ

Yavaş yavaş hareket ederek kendini gri bulutların arkasından gösteren güneş, mavimsi gökyüzünde yükselmeye başlarken, sıcacık yatakların içindeki bedenler tatlı uykularını yavaş yavaş sonlandırırken, göz kapakları da yavaş yavaş açılmaya başlamıştı. Kimisi hüzünlü, kimisi özlem dolu, bazıları bıkkın, bazıları hayallere dalmış, bazıları sevgiyle, bazıları ise nefretle dolu gözler merakla saatin kaç olduğuna baktılar. Kimisi saatini ta geceden ileri almış, kimisi zamanı hesaplarken, zamanlama hatası yapanlar ise acele ve telaş içinde…
    Yanmış bir tavada ısınan öğrenci makarnaları, aceleden unutulan ve son anda bulunan simitler, anne eliyle hazırlanmış patates kızartması, sarısına ekmek bandırılan rafadan yumurta, ev yemeği özlemiyle yemekhanede kahvaltı, belki de en şaşırtıcısı otobüs ikramı kahvenin ferahlatıcılığı…
    Açılan gardırop kapakları; yerden toplanıp yatağa atılan giysiler, seçilmeye çalışan güzel giysiler, küpeler, yüzükler, kolyeler, zincirler, parmakları özenle kesilmiş eldivenler; LPFT site buluşmasına hazırlanan karalara bürünmüş, birbirinden temiz yürekli gençler…
    Ve en sonunda beklenen o büyük an… Ankara’nın modern yüzü konur sokakta toplanmaya başlayan LPFT üyeleri birbirlerini yeniden görmenin verdiği o büyük mutlulukla ve daha ilk anında başlayan kahkaha tufanıyla yavaş yavaş Sakarya caddesine doğru yola koyuldular. Eskimiş ve birçoğu kırılmış Arnavut kaldırımlı taş sokağı geçip, karanlık olması gereken ama fazlasıyla ışıkla dolan Insula adlı rockbara girdiler.
     Zor da olsa tıkış pıkış üç masa etrafına oturan on üç genç… Gençlik pınarından doldurulan bardaklar… Sarı, koyu sarı ve kırmızı rengiyle günün anlam ve önemini anlatan mutluluk şerbeti… Durmadan kayıtta olan kameran abla, sahneden indirilen fotoroman ağabey…
Dudaklardan eksik olamayan gülücükler, baştan çıkmayan bir şapka, elden ele dolaşan bir eldiven, yerleri süpürmekten öteye gidemeyen sarı bir kedi…  sönen bir hayal oldu çekilecek denen ama elde edilemeyen klip… Bunun üzüntüsünü unutturacak hediye şapkalar, ikram edilen biralar…
     Durmadan gülenler, hoplayıp zıplarken düşenler, yürümek için birbirinin koluna sarılanlar, yürüdüğü halde uçtuğunu zanneden ayaklar, alkol etkisiyle ağrımaya başlayan başlar, sıra bize de gelecek diye önünde beklenen bir restoran, açlıktan kıvrılan karınlar ve sıcak ve karikatür etkisiyle perçinleşen Leman Kültür Kafe’ de yenen birbirinden güzel yemekler…
Ve kararan hava ile birlikte yaklaşan ayrılık vakti…

Bir daha görüşmek üzere sallanan eller; bu güzel, mutlu, kısacası harika günün duygularını yansıtan gözler… Günün sonunda yorgun düşmüş bedenler yavaşça, hafif bir esinti gibi söylenen “hoşça kal” ve ardından dağılan grup.

Kısa bir güne sığdırılan onca güzel duyguyla geçti LPFT buluşması. Kim bilir, belki sonra… daha çok katılımla... dostça… kahkahayla… mutlulukla…! Biz buradayız ve hep burada olacağız. Adresimiz de  sloganımızda belli:

www.lpfanturkiye.com               REKLAMLARI TIKLAYIN

Dorukcan PEHLİVAN
                           26,03,2007-00:51

makinacı

naaptın yiğen sen yaw

neverforgivenangel

lütfen kimse kötü olmuş demesin.. çünkü ben anıları hikayeleştirme konusunda daha çok yeniyim.aslında benim alanım değildir.... demi gizmocan sen gördün yazılarımın içeriğini:)

ousan

ahaha.. süper olmuş.. :D yanlız sitenin sloganı r..................... değil.. :D ama o da olur :D

Mr. MeTaLkiSS

Bence de doruk baya ii yazmış yani :D makaleler fln bile yazıldı gördüünüz gibi cidden bomba buluşma olmuş :D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

muzzy

bayaa güzel olmuş.. :)..sözeldeyim ama asla beceremem böle şeleri ;D

özgür69

takma kafana dorukcan mükemmel olmuş yaa hatta süpper :D
.                                      

shimy

işte beklediğim hikaye ve bunu postayla istiyorum doruk mümkünse bizzat senin el yazın olarak (emr-i vaki oldu ama kusura bakma) ;D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...