Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

shimy

buluşma yüzünden çalışmadığım çoğrafya sınavından 95 aldım beah 8)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

LP_GİRDABINDAYIM

Quote from: shimy on Mart 27, 2007, 03:59:36 PM
buluşma yüzünden çalışmadığım çoğrafya sınavından 95 aldım beah 8)
masllh yanı aferüüüm sana bız yazılı olmuoruz< keyfım gıcırrr pehhhh   :D
METAL HANÇER GİBİ GİRER BEDENE
SAPLANIR KALIR DAMARDA
AKAR GİDER KARANLIGA
SİYAH KANINLA...

Mr. MeTaLkiSS

Artık bu topicin kesinlikle konu dışına taşınması gerekiyo hayır tekrar söliorum ne alakası var okulda yaşadıklarımızın türkiye ve dünya gündemiyle saçma bi yerde yani...
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

LP_GİRDABINDAYIM

aslında eeet yaaa konu dısınada alınabılır
METAL HANÇER GİBİ GİRER BEDENE
SAPLANIR KALIR DAMARDA
AKAR GİDER KARANLIGA
SİYAH KANINLA...

selinkinpark

buqün okula qitmedim izmit e arkadaslar cağırdı trenle çuf çuf 2 saat öykk kusuyodum :S
neyse dönüste taksiyle ohh rahat rahat qenis qenis qeldik :D
ama buqün edebiyat yazılısı varmıs kacırdım :D :-\

Requiem

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Mart 27, 2007, 04:28:20 PM
Artık bu topicin kesinlikle konu dışına taşınması gerekiyo hayır tekrar söliorum ne alakası var okulda yaşadıklarımızın türkiye ve dünya gündemiyle saçma bi yerde yani...
Taşındı
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Mr. MeTaLkiSS

Teşekkürlerimi sunuyorum modum eywallah
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

elif_lp

Quote from: DefToNeS on Mart 26, 2007, 08:31:12 PM
din sınavından zayıf alanlara dinsiz,mantık (hala var mı bilmem) dersinden zayıf alanlara mantıksız diyorlardı bizim zamanımızda...
üniversitede gelişim ve öğrenme dersinden kalmıştım bizimkiler bu defa da ''gelişmesiz ve öğrenmesiz'' demişlerdi :)
neyse ki kurtuldum,sizi de allah kurtarsın

62 aldım dinden :D dinsiz miyim şimdi? :D

..tell me what the fuck is wrong??

gokhan

benım lıse son sınıfta dın zayıftı ne yapıyım yanı :D

Sumween

orta dinlisin =) bende öyleyim 60... :)
dün ,bugün iki yazılı olucağımızı bilerek çalışmadım üstelik alan derslerim fizik+ geometri.. fizik iptal oldu şansım varmış çalışırım,geometri de iğrençötesi geçti...
 ayrıca biyolojide dersten atıldım yaptığım tek şey, yapışkanlı kağıtlardan bıyık,kaş,ben vs yapıp üstüne bide gözlük takıp hatta gözlüğün de üstüne kağıt yapıştırıp ayrıca bi göz çizmekti... ben konuşmadım millet koptu ben napiyim yani..  onlar coşuyo biz atılıyoruz huhh...
   üstelik hoca ''çık dışarı'' deyince ben suratımdaki bıyık vs.lerle kalktım arka sıradakiler de gördü hepten koptu sınıf :D taam bugünlük hediyem olsun bi daha dersi kaynatmam valla atıl atıl nereye kadar ya!! kaçıncı oldu abi...
   bi gün burda ''dersten atıldım'' yazan postlarımı sayıcam.. gerçi bi-iki tane de yazmamışlığım var ama bi ortalama çıkar burdan! :D :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

beanlie

resimden çakıcam eğr 2 tane resim yapmazsam ;D işin yoksa kübizm we sürrealizm ile ilgili resim yap :-\

DefToNeS

Quote from: elif_lp on Mart 28, 2007, 06:18:54 PM
62 aldım dinden :D dinsiz miyim şimdi? :D
hangi soruları yanlış cevapladın çok merak ediorum :)

beanlie, lisede sizden kübist çalışmamı istiyorlar....ben sizin matematik ödevlerinizi düşünemiyorum bile..allah kurtarsın kardeş..ama pratik bir yöntem istiyorsan minik kardeşine kalem ver kafadan sallama çizgiler atsın,sen de birleşmiş çizgileri boya yeterlidir ;)

bu arada siz yeni nesil hiç kopya çekmezmisiniz? o konuda hiçbişi yazmıyosunuz..

bakın ben size çok çok komik başımdan geçen bir kopya olayını anlatiim :
-ünv.de ingilizce cahili (''what is your name'' sorusuna ''iam 20 years old'' diye cevap verenlerden) Van'lı arkadaşım metin son sene olduğu için  dersi geçmek için benden yardım istedi

kulaklık yardımıyla telefonla kopya vercektim,o soruları okiicaktı ben de cevaplarını söyleyecektim..tabi sınav öncesi onunla şu şekilde çalıştık;
-bak sayılar çıkarsa 1 = one , 2 = two, 3 = three.. tabi ben sana van,tu,tri diye okursam sakın okuduğum gibi yazma..ONE TWO THREE diye yaz tamam mı ?
-haaaa anladım tamam merak etme...

sınav günü cevapları telefonla verirken konuşmalarımızı aynen yazıyorum :
-olm burda ''wıhere are yu fırom'' yazıyor ne yazacam ?
-''I am from Van'' diye yaz....

van lı arkadaşımızın cevabı bu şekilde kağıda yazılmış : I AM FROM ONE :D:D:D
Tanrı nefret eder gölgeden,siyahtan ve dövmelerden
Eminim tamamen ezilmiştir beni tüm anlayanların şerefi
ve aydınlara göre yıkanmış beynimin tedavisi yok
Bu beni kül gibi mi gösterir ? (Deftones-7 words)
SATURDAY NIGHT WRIST - just get it now

beanlie

kübist bişi mi ya  ;D resimden sırf o yüzden çaktım geçen sene  ;D kopyada üstüme yoktur ama ;Dşuana kdr hiç yakalanmadım ama inş. yakalanmam ama okul işte illahı kıllık yapacaklarya  ;D

Sumween

veeeee SAYDIM!!! Tüm sene boyunca, foruma yazdığım kadarıyla, taaaaam DOKUZ kez dersten atılmışım :D :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

immortal

Quote from: Sumween on Mart 28, 2007, 09:38:13 PM
veeeee SAYDIM!!! Tüm sene boyunca, foruma yazdığım kadarıyla, taaaaam DOKUZ kez dersten atılmışım :D :D
;D zaten senin dersten atılmalarını-hocaların sana takmasını ve derste yaptıklarını bir cnbce dizisi kıvamında takip ediyorum ;Dhayret 9 çıkmış bana daha fazla gibi gelmişti ;D ;D
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE