Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Lp size ne yaptı??

Başlatan delilah, Eylül 22, 2006, 12:47:12 PM

Previous topic - Next topic

_Ev@nes*Lp@rk_

arkadaşlar ben linkin parkla tanışmamı bir arkadaşım sağladı ona minnettarım çünkü gerçekten beni ben yapan müziği buldum ben
bende bir değişiklik yaptımı bilmiyorum ama arkadaşlar hep sen linkin park manyağı olmuşun diyip alay ederler benimle
Güzel bir hayaldi hepsi
Yokuldu söndü birden hepsi
Yine kaldım yanlız ve buzgibi

ertyuop

dinlerken kendimi iyi hissediyorum :razz:

elif_lp

Quote from: black_ece on Eylül 22, 2006, 08:21:00 PM
lp nin şarkı sözleri beni çok deiştirdi özellikle chester ın geçmişi bana güç veriyo

bi de kaliteli heavy metal şarkı sözlerini incele .. daha çok etkileneceksin...

lp bnm metal müzikle tanışmamı sağladı diyebilirm.. daha sonra kendimi metalin içinde buldm.. farklı gruplar,farklı türler..farklı bir dünya mı desem ne :D
bunların başlaması lp sayesindeydi... tşk lp

..tell me what the fuck is wrong??

black_ece

Quote from: elif_lp on Şubat 01, 2007, 11:18:12 PM
lp nin şarkı sözleri beni çok deiştirdi özellikle chester ın geçmişi bana güç veriyo

merak etme inceliyorum ama lp nin ayrı bir yeri var
zaten benim rock-metal hayatımda iki grubu hiç bir şeyle kıyaslayamam
biri lp diğerinin konuyla alakası yok :D

elif_lp

Quote from: black_ece on Şubat 01, 2007, 11:24:05 PM
Quote from: elif_lp on Şubat 01, 2007, 11:18:12 PM

merak etme inceliyorum ama lp nin ayrı bir yeri var
zaten benim rock-metal hayatımda iki grubu hiç bir şeyle kıyaslayamam
biri lp diğerinin konuyla alakası yok :D

merak ettim şimdi... hangi grup?

folligue

Sanırsam bu grup metal adına dinlediğim ilk gruptu hatta nu-metal adına...İyikide dinlemişim cünkü beni ben yapan(öncekilerin dediği gibi),ortaya cıkarmaya calıstıgım müzik becerimi en iyi sekilde göstermemi saglayan metal dünyasına soktugu için cok minnetarım Lq'ye...Gerci Mike'ı artık ne kadar sevmesemde hakkını yemiyim az dinllemiyorum Lq'yi yani...
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

Crazy_Chester

çok ii şeyler yaptıı.kendimi buldum adeta LP de dinlerken kendimi çok ii hissediorum manyaxxx  oluorum uçuorum kendimi çok LP fanı hissettim cnm yauww

§ïяĝαиα

ben ilk numb-encore un klibini izledim sora nedense LP den çok etkilendim geçtim pcnin başına linkin park die yazdım tüm şarkılarını dinledim ve baktım kii lp benim herşeyim sora fana üe oldum filn derken buralara geldik işte saol LPP :D
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

whiskas:)

abartı diin isterseniz ama lp bana hytımı geri werdi.. hic ii günler gecirmiodum bi aralar.. sdc kendime deil etrafa da zarar verme gbi eilimler içerisindeydim.. soora dha önce sdc eelencesine dinnediim grubun sözlerinin bni ne kdr anlattıını farkettim.. etrafımdaki kalabalıa raamen kendimi yalnız hissettiimde hep onları dinledim.. kendime geldimm.. kendim oldum! bişiyi yalnızca kendim için yapmayı öörendim.. kahramanlarım diorum yaa boşuna deill yanii   :-* thnx a lot guyz!
forfeit the game & stop the talk show!

mezar kabul

abi daha ne yapsınlar gözümü morarttılar kolumu bacağımı kırdılar. nasılmı? nasıl olacak çok dinlediğim ve sesinide çok açtığım için ve arkadaşlara başka bişey dinletmediğim için bu hale geldim. hepsi sizin yüzünüzden lp allah belanı versin allah seni kahretsin al işte bide ismail kyk'cı yaptı en büyük kötülüğüde bu galiba
daha nekadar sana yalvaracam be pislik kadınmı sandın sen kendini bilmeden

Roswegas

bu sene yaşadığım duygusal çöküntüden sonra kendime gelmemi sağladı..aslında daha önce dinliyodum ama 1 yıl kadar hiç dinlememiştim, tekrar döndüm kendimi buldum , mutluyum ...

Sumween

LP nedense bi çok kişide aynı şeye sebep olmuş farkettim de... çoğu kişi psiko-çöküntüden LP sayesinde kurtulmuş.. Antidepresan etkisi gösteriyo :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Roswegas

olabilir  :)

bana özellikle qwerty nin başındaki
bide from the inside da sonlara  doğru olan bağırma bölümü çok iyi geliyo
gözlerimi kapatarak dinliyorum orayı...

elif_lp

eğer imkanın varsa sende katıl o bağırmaya . :D süper oluyo... ;)

Roswegas

:D
ben içimden bağırıyorum
tabi yalnız kalırsam bigün bağırırım..

from the inside da dediği gibi içimdekileri alıp attığımı hissediyorum