Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Forumda En Çok Tutulan Takım

Başlatan _m_e_t_o_a_r_a_, Ocak 26, 2007, 06:01:15 PM

Previous topic - Next topic

senin tuttuğun takım

galatasaray (+13 oy)
trabzon
beşiktaş
fenerbahçe
diğer (isim belirtin)

whiskas:)

bi takımın çok trftarı olması bişiin göstergesi deildir.. sizinde bildiiniz üzre (kabul edebilick kdr olgun olup olmamak size baalı tabi) Türkiedeki en güzel, en renkli en sadık taraftar tabiiki de FENERBAHCE taraftarıdır.. ayrıca gs trftarının çok olmasının nedeni takım tutmayan insanlarında gerzek durumuna düşmemek amaçlı olaraktan (takım tutmamak gerzeklik olarak görülüo nedense!) "gs.lıyım" demelerinden ileri gelmektedir..

whiskas: proud member of UNIFEB! 8)
forfeit the game & stop the talk show!

özgür69

peki o şahıslar neden fbyi deilde GALATASARAY ı tutuyor ??? orasınıda düşündünmü... demekki GALATASARAY bişeler varki tutuyolar.......
.                                      

gs de bişi yok demedim ben.. helal olsun kupaları aldınız.. sonuna kdr da sizi desteklemiş bi adamım ben o zmnlarda ( bunda okan buruk.un etkisi çoktu ama onu karıjtırmayalım şimci  ::) ) ama sonuç olarak FB taraftarı bi başkadır.. ki bunu Türkieye gelen her futbolcu söölüo.. hatta şööle de genişletelim Şükrü Sarçoolu'na giren her futbolcu..

D-Wade

Asıl sami yen ölee avrupa'da adı çıkmıştır sami yen'in cehennem die
"Welcome to Hell" =)

özgür69

fenerli deilmisiniz hepiniz aynısınız yine paranızı konuşturuyosunuz iyikide güzel bi stad ınız var, o herşey demek deildir ona bakarsan şuan GS geleceğe yatırım yaparak büyüleyici bi stad düşünüyor o zaman stad yapıldığında GS taraftarı yine fırlayacaktır... bence çok saçma bi düşünce. şükrü saraçoğlu nu beğeniyorum evet Türkiye deki en iyi stad lardan biri ama fb den nefret ediyorum :D Ali Sami yenin avrupada adının çıkmasına neden olcan şeyde içeride yaşatılan GS ye has atmosferdir. fb gibi ordan burdan çaldığı figürlerle stad ı donatmıyolar....
.                                      

FENERliyiz.. hepimiz aynıyız gurur duyuyoruz! paramız var harcıyoruz.. sizin yok anca hayal ediosunuz.. euhueheuheuehu.. evet "welcome to hell" die adınız çıktı avrupa'da.. leeds de cvbı yapıştırdı "welcome to civilization" die sizeee... eheuheuehuehue..

özgür69

evet sizde hemen onu değiştirip "republik offf febe" yaptınız. özentisiniz işte... daha buna benzer birçok olay var, kanıtlayabilirimde  8)  ;D
.                                      

"republic of fenerbahce" türkce mealiyle "Fenerbahce cumhuriyeti" ünvanı 1988 yılında (hyr yannış yazmadım!) Yalcın Dogan'ın yazdıı aynı adlı kitaptan dillere dolanmıştır.

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: whiskas:) on Mart 31, 2007, 12:26:22 AM
bi takımın çok trftarı olması bişiin göstergesi deildir.. sizinde bildiiniz üzre (kabul edebilick kdr olgun olup olmamak size baalı tabi) Türkiedeki en güzel, en renkli en sadık taraftar tabiiki de FENERBAHCE taraftarıdır.. ayrıca gs trftarının çok olmasının nedeni takım tutmayan insanlarında gerzek durumuna düşmemek amaçlı olaraktan (takım tutmamak gerzeklik olarak görülüo nedense!) "gs.lıyım" demelerinden ileri gelmektedir..

whiskas: proud member of UNIFEB! 8)
Ya bi uç git arasında kavga eden taraftara ben gelişine burdan bi laf savururum şimdi... önce birlik olun.. O çokluu ve fenerle aradaki onca farkı yaratan şey o senin dediin takım tutmayanlar diil.. Ayrıca ne bekliyosun olm sizinki gibi şikeci, itici, lakayit ve kepaze bi takımı tutuyorum diyecek diiller ya. Heh..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

özgür69

ağzına sağlık çataş.... iyi söyledin. ayrıca o kitap 1988 de diil 1989 da yazıldı :D o tarihten bu yana nerdeydiniz daha önce niye gündeme geitrmediniz? işte birilerinden gördünüz aklınıza geldi.. ama bekleyin vizelerden dolayı uğraşamıcam ama belki bulurum fotoları buraya atarım.......
.                                      

Roswegas

NE FENERBAHÇE TARAFTARI TAKIMINA BAĞLI MI ????

her maçta başka bir oyuncusunu o maç içöinde kötü oynadığı için ıslıklayan taraftar değil mi bu bahsettiğin???yoksa ben mi yanlış biliyorum???

wape

katılıyorum fenerbahçeliler takımlarına en az sadık olan taraftarlardır
her maçta biri linç edilmeye kalkılır, hep suçlu vardır
ve takım tamamen profesyoneldir, hiç bir arkadaşlık samimiyet yoktur
o takımdaki çoğu kişi bi ay para alamadımı takımı bırakır buna emin olun
galatasarayda durumlar farklı ama arkadaşlık hat safada, hem oyun hem eğlence için oynuyolar o yüzden başarılar, o bütçeyle şampiyon olmak sadece sıkı bağla olur bence
nitekim galatanın efsane takımındaki adamlar çok sıkı akadaştı ve bence hala çok sıkı arkadaşlar
neyse galatasaraymı fenermi dersen galatasaray derim iç güdüsel olarak
bu arada beşiktaşlıyım ;D

gokhan

Quote from: Roswegas on Mart 31, 2007, 05:57:56 PM
NE FENERBAHÇE TARAFTARI TAKIMINA BAĞLI MI ????

her maçta başka bir oyuncusunu o maç içöinde kötü oynadığı için ıslıklayan taraftar değil mi bu bahsettiğin???yoksa ben mi yanlış biliyorum???

senın taraftar alkıs mı tutuyo ????

Roswegas

Ben galatasaray lıyım
benim taraftarınmın tavrını sorduğuna göre kabul ettin heralde fenerlilerin yaptığını bu güzel bak.. ama açıklayayım

Ben galatasaray lıyım
takımım bu ara kötü gidiyo ama maçlarını izlediysen eğer ilk 5 dakika taraftar yönetimi protesto edip sonra maç boyu takımın arkasında duruyorlar..son trabzon maçı örnek olur soracak olursan..

tabii uzun düre kötü oynayan bi adam hala 11 de çıkıyosa , mevkisinde oybamayı hakeden birileri yedekse bi şekilde tepkini gösterirsin ama her 2 3 maçta bir değişmez bu adam..

gokhan

uzatmıyacam ama sunu unutma ardayı ıslıklayan benım taraftarım dııldı adam gs yı sırtında tasıyan adamdı ıkı dk.da harcadılar... ben konuyu kendımce kapattım...