Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

genel seçimler

Başlatan sHiNoDa, Şubat 27, 2007, 02:54:07 PM

Previous topic - Next topic

gokhan

Quote from: sirgana92_lp on Mart 29, 2007, 10:42:42 PM
abi beni ciddiye almışınız siz öle bişi demek istemedim ben özgür iradenizle oyunuzu verin ... ;)
tabı kı ben ne soyledıgını anladım ama bı anda bırı gelır ne oldugunu anlamadan sazan gıbı konuya atlar sonra karmasa... :)

§ïяĝαиα

o da doru haklısın walla beni ve sizi propagandacı yapcaklar İ.O.V.Şetsin
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

neverforgivenangel

ya bu seçimde önemli olan kime vereceğiniz değil kime vermeyeceğiniz...

ewrimcan

vermeyeceğiniz seçeneği çoktan seçmeli! 30 parti katılsa 19unu yazmak zaman alır  :)  benim oyum seçme yaşını 17'ye indirme partisine!! (öylesi de yok ya!!) 

partiler seçim çalışmalarını hızlandırdılar. yalnız asıl söylemek istediğim; yalnız partilerin değil, adayların da hızlanmış olması. yapılan çirkeflikleri bir kenara atalım. ve:

mustafa sarıgül tuncelide cokuyla karşılanmış. adam parti gibi karşılanmış üstelik. chp eğer bu seçimlerde barajı aşamayacak olsun (ki iktidar olamazsa da bu olucak) sarıgülün genelbaşkan olacağını düşünüyorum.

işine geleni basan basına basalım

gokhan

Quote from: ewrimcan on Mart 31, 2007, 02:57:43 PM
vermeyeceğiniz seçeneği çoktan seçmeli! 30 parti katılsa 19unu yazmak zaman alır  :)  benim oyum seçme yaşını 17'ye indirme partisine!! (öylesi de yok ya!!) 

partiler seçim çalışmalarını hızlandırdılar. yalnız asıl söylemek istediğim; yalnız partilerin değil, adayların da hızlanmış olması. yapılan çirkeflikleri bir kenara atalım. ve:

mustafa sarıgül tuncelide cokuyla karşılanmış. adam parti gibi karşılanmış üstelik. chp eğer bu seçimlerde barajı aşamayacak olsun (ki iktidar olamazsa da bu olucak) sarıgülün genelbaşkan olacağını düşünüyorum.
chp catısı altında baskan olacagını hıc sanmıyom ewrım  :-\

hermione

Quote from: neverforgivenangel on Mart 30, 2007, 01:33:22 PM
ya bu seçimde önemli olan kime vereceğiniz değil kime vermeyeceğiniz...

doru sölüyosun...verilmeyecek o kadar çok parti varki verilecek biri kalmıyo nerdeyse...

sHiNoDa

sarıgül 1999da dsp den 2002 de chpden seçildi yani hangi parti barajı geçerse o partiden aday oluyo bunu artık herkes anladı o yüzden o adamın ne olduunu artık herkes biliyor diye düsünüyorum..

§ïяĝαиα

bu gidişle tay-yeap chan-kaya ya oturcak...hiç olmasını istemiorum ama herkes naaptığını gördük dicek yapmadıı şeyleri o yapmış gibi göstercekler...bi zeki sezer dooru gibi görünüyo...hiç diilse sicili temiz ve dierleri kadar yalan sölemiyo die düşünüyorum...
NETE KAFA İZNİ

gokhan

Quote from: §ïяĝαиα on Nisan 21, 2007, 02:48:34 PM
bu gidişle tay-yeap chan-kaya ya oturcak...hiç olmasını istemiorum ama herkes naaptığını gördük dicek yapmadıı şeyleri o yapmış gibi göstercekler...bi zeki sezer dooru gibi görünüyo...hiç diilse sicili temiz ve dierleri kadar yalan sölemiyo die düşünüyorum...
ya gızem nerden cıkardın erdoganın koske cıkıcagını sen merak etme oraya cımak sey ıster... :D

§ïяĝαиα

bu gidişle öle olcaa benzio tay-yeap  olmasa  bile onun belirledii bi isim olcak çok açık bu...istemediğim şeyler sölüorum...mecmur...
NETE KAFA İZNİ

gokhan

Quote from: §ïяĝαиα on Nisan 23, 2007, 02:53:38 PM
bu gidişle öle olcaa benzio tay-yeap  olmasa  bile onun belirledii bi isim olcak çok açık bu...istemediğim şeyler sölüorum...mecmur...
kuzum sen hıc haberlerı ızlemıyosun herhalde :D adam dıyo kı herkesı sasırtıcak bı aday olucak...ben o durumu daha once de yazmısstım hatırlayan bılır...

immortal

şaşırtıcak aday olsa olsa nimet çubukçu olucaktır.hani bayan ya çağdaştır da muhtemelen.ee bayanlarda destek verir tabi.  böyle düşünüo olsa gerek rte.
ama öyle deil bayandan bayana fark var.onun çağdaşlığıymış bayan oluşuymuş sökmez bize tayyipin oyuncağı deil mi sonuçta.zaten koltuğa akp birini oturtursa bu kişi ilerde yerini rte ye bırakıcak bir kukla olmaktan öteye geçemicek.akpnin düşüncesi şöyle  "nimet gibi biri çıksın başı açık cici biri.sonra biz oy kaybetmeyiz hala desteğimiz yüksek tekrar meclise gireriz.sonra çatır çatır anayasayı istediğimiz hale getiririz.eh yasalar deişir tayyip istediği gibi cumhur olur başbakanda bizden olur.ohh ne ala bak ne güzel oldu" nimet belki cuöhur olucak ama akp başa çıkamıycak nimette cumhurluğuyla  ölee kalıvericek :)
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

Darkshines

Akpsinde veya herhangi bi partisinde değilim.Fakat davranışları konuşmaları duruşu ile Bülent Arınç'ı keşke çıkarsalar derim.Erdoğan zaten olamaz sabıkası falan var sanmıyorum..

§ïяĝαиα

Quote from: gokhan on Nisan 23, 2007, 10:26:50 PM
Quote from: §ïяĝαиα on Nisan 23, 2007, 02:53:38 PM
kuzum sen hıc haberlerı ızlemıyosun herhalde :D adam dıyo kı herkesı sasırtıcak bı aday olucak...ben o durumu daha once de yazmısstım hatırlayan bılır...
haberleri gayet dikkatle izliorum...ve bu aralar tay-yeap abdullah ve arınç tek bi ismin aday olcağından söz ediyolar bu isim onnarın ceplerinde...ve bu isim tay-yeap in seçtii bi isim ama sürpriz...bakın görürsünüz
NETE KAFA İZNİ

gokhan

Quote from: gizmo on Nisan 23, 2007, 10:36:22 PM
şaşırtıcak aday olsa olsa nimet çubukçu olucaktır.hani bayan ya çağdaştır da muhtemelen.ee bayanlarda destek verir tabi.  böyle düşünüo olsa gerek rte.
ama öyle deil bayandan bayana fark var.onun çağdaşlığıymış bayan oluşuymuş sökmez bize tayyipin oyuncağı deil mi sonuçta.zaten koltuğa akp birini oturtursa bu kişi ilerde yerini rte ye bırakıcak bir kukla olmaktan öteye geçemicek.akpnin düşüncesi şöyle  "nimet gibi biri çıksın başı açık cici biri.sonra biz oy kaybetmeyiz hala desteğimiz yüksek tekrar meclise gireriz.sonra çatır çatır anayasayı istediğimiz hale getiririz.eh yasalar deişir tayyip istediği gibi cumhur olur başbakanda bizden olur.ohh ne ala bak ne güzel oldu" nimet belki cuöhur olucak ama akp başa çıkamıycak nimette cumhurluğuyla  ölee kalıvericek :)
gızmcm bence arınc mı nımet mı deseler ben nımet cubukcu derımmm..