Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

en sevdiğiniz yabancı futbolcu...

Başlatan muzzy, Ocak 29, 2007, 12:42:58 AM

Previous topic - Next topic

kim?

Ruud Van Nistelrooy
6 (7.9%)
Ronaldinho
48 (63.2%)
Robinho
2 (2.6%)
Van Persie
3 (3.9%)
Lampard
17 (22.4%)

Total Members Voted: 76

wape

100 golmü :-\
gözünün ağrısı bayağı büyükmüş ya ;D
ben hala zidane ı seviyom ya bide hamit avr şu aralar ;D

Roswegas

Aslın de Michael Owen..hatta eski nickim owennnnnnnn(8 tane n var :D ) ama çok fazla sakatlanınca izleyemiyodum ben de değiştirdim ama severim hala

gokhan

bugunlerde deco hastası oldum ben ya :D

özgür69

owen bi arlar benimde dikkatimi çekmişti sürekli onu izliyordum ama fazla sürmedi forever nistelrooy artık....
.                                      

gokhan

Quote from: özgür69 on Nisan 01, 2007, 12:05:24 AM
owen bi arlar benimde dikkatimi çekmişti sürekli onu izliyordum ama fazla sürmedi forever nistelrooy artık....
maradona mı pele mı???

özgür69

Quote from: gokhan on Nisan 01, 2007, 09:03:06 PM
Quote from: özgür69 on Nisan 01, 2007, 12:05:24 AM
maradona mı pele mı???
onlar nerden çıktı şimdi ya :S
.                                      

Mike989

Ronaldinho ;)

gokhan

etoyu unutmamak lazım... :)

whiskas:)

etoo pek şeker.. pek efendi bi çocuk :) tabii 2005 fifa "yılın oyuncusu" ödülünü ve 2006 yılında La Liga'daki gol krallıını unutmamak lzm.. keşke sakatlanmasaydı.. kendine gelemedi bi türlü..  :( 
forfeit the game & stop the talk show!

§ïяĝαиα

lionel messi diorum abi...ronaldinho da olabilir...tabi prfmcn a bakmak lazım tipe diil ben böle düşünüom
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

gokhan

denız barıs  :@

lp_mike_chester

tabikide cristiano ronaldo  dünyanın en ii futbolcusu ronaldinho diyolar ama c.roanaldo ondan daha ii futbolcu...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

whiskas:)

ronaldhino da cristiano ronaldo da çoooooooooo..k ii futbolcular.. ama bence bu ikili arasında kıyaslama yapmak brz yanlış.. çnkü yetenek açısından eşit diyebileceimiz oyuncular ama top yuvarlak ne zmn kimin şansının yaver gidecei belli olmuo ;)
forfeit the game & stop the talk show!

gokhan

Quote from: whiskas:) on Nisan 19, 2007, 07:29:03 PM
ronaldhino da cristiano ronaldo da çoooooooooo..k ii futbolcular.. ama bence bu ikili arasında kıyaslama yapmak brz yanlış.. çnkü yetenek açısından eşit diyebileceimiz oyuncular ama top yuvarlak ne zmn kimin şansının yaver gidecei belli olmuo ;)
ya harbıden guzel yorum yapıyosun fblı mantıklı bı yorum :D ;)

ugur-acikgoz

bi ara rivaldoydu bence onun kadar skora direk etki yapan biri gelmedi daha ah rivaldo ah harcadılar seni ;D ;D