Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

What I've Done Video Clip [avi.]

Başlatan Littleches, Nisan 03, 2007, 05:38:36 AM

Previous topic - Next topic

Littleches

Alın size [avi.] formatında cam gibi görüntüde What I've done klibi. Sahibinden download'lık EAHEHAHE.

http://rapidshare.com/files/24062505/WHAT_I_VE_DONE.avi.html

Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

ousan

[youtube=425,350]Vk59UKg4cZg[/youtube],
youtube de de var

selinkinpark

o çok cırt pırt olum bunu indir qıcık qıcır lp yi qör (=
süper klip ya cok özlemisim ben lp yi cidden ouww ouww(=

ousan

bende özlediğimi farkettim :)

immortal

güzel olmuş ya video bikere süper olmuş harbiden.şarkı da gerçekten hoş olmuş.bir kaç kere dinledikten sonra daha da bi hoşuma gitti.müzik ve görüntüler bana lp olgunlaşmış hissi verdi.ellerine sağlık lp nin bee özlemişiiz ;D
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

ousan

klipdeki cami türkiyedemi?

selinkinpark

evet sultanahmet camii(=

immortal

Quote from: selinkinpark on Nisan 03, 2007, 02:58:06 PM
evet sultanahmet camii(=
evt ya kesinlikle sultanahmet camii. off bak ülkemizden bişi kullanmışlar ne güsel belki gelirler artık Türkiye'ye ;D
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

selinkinpark

ehaha(=
nerde o qünler ya :)

muzzy

ilk izlediğimde direk benimde o dikkatimi çekti...bu arada artık bunnar da dünya sorunlarını ele almaya mı karar verdiler acaba....klip de öle görünüo..nese tipleri hepsinin de süper olmuş..özellikle brad eski haline dönmüş..ii bööle..hade bakalım...

saol bu arada..

§ïяĝαиα

gizo ya katılıom belki bu bi alamettir :D ufuk ii uğraşmışın walla cam gibi bayıldım bn özlemişiz hepimiss
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

muzzy

walla özlemişiz yaw...bide single kapağındaki brad olabilir...çünkü klipte de zıplıor ööle...

ugur-acikgoz

allah razı olsun ya ;D ;D

whiskas:)

1- chester.a o ceket bozuntusu şei kim giydirdiyse saçmalamış resmen..
2- aynı "in the end"de de olduu gibi herşey birbirne girdikten soora yine aynı noktaya dönülüo.. klasik bi mr.hahn imzası..
3- dha önce de söölemiştim dha sert bi şarkı bekliodum.. ama naapalım chaz.in bi röportajında dedii gbi "grup artık deişti.. sound artıl deişti.. eski lp.ye elveda dedik."
4- şarkının sözleri çoookk güzel olmuş her zmnki gbi.. ama eer insanlıın bu yaptıklarından soora bu kdr kolay geri dönüp kendi yaptıklarını silebileceklerini düşünüolarsa yanılıolar..
5- bi "U2" bi "elevation" havası war klipte ama sewgimizden susalım bariii..
forfeit the game & stop the talk show!

muzzy

iiki sustun ya...bide susmasan neler dicektin daha...biraz aşırı eleştirmişin...