Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Merhaba diyin

Başlatan black_ece, Eylül 08, 2006, 04:59:09 PM

Previous topic - Next topic

C.o.HaN

Quote from: 0263 on Nisan 03, 2007, 02:10:22 PM
slm herkese yudum yudum yudum yudum tanısalım yaaa ıste ozge ben sotenın ennn basında gorursun pembe saclı kızz  :D yenıler hepınız hosgeldınız..... canerrrr yavrucummmmmm cnm benım memleket nasıl yaw cok ozledımm valla hosgeldın ıyıkı geldınn aferın sanaa  :-*  ;D
slm canimcigim memleket cok guzellllllll sen gittinnn daha da guzell olduuuuuhehehehe ;D ;D  nese gelicem oraya azkaldiii ama burda cokk mutluumm cok eglenioz hergun sen catla orda :D:D:D:Dhahhahhah  neyyssee hadi kendine i bak c ya   :P
iki arada bi deredeyim iki ileri bi geri gozumu actim ama nafile artik birakin pesimi bana catmayin.. iste kaderim buya goren adam bi ruya bu karanlikta yolumu bulamassam gozumu kapatirim tanrimla konusurum ben halaluyaaaa ....

§ïяĝαиα

ya abi amma tanıdığınız var her bi karıştan...benim msn muhabbetlerinde arkadaşlıklarım oluo anca dimi gizoo ?? :D tekrar hoşgeldinizz aktif olmanız ümidiylen...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Sumween

B..ka döndü bu topic deyip, şikayetimi dile getirip, duyarlı olmaya davet edip,.. gidiyorum! harbi çok langırt postlar atılıyo ya muhabbet yeri oldu

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

C.o.HaN

Quote from: Sumween on Nisan 03, 2007, 10:16:25 PM
B..ka döndü bu topic deyip, şikayetimi dile getirip, duyarlı olmaya davet edip,.. gidiyorum! harbi çok langırt postlar atılıyo ya muhabbet yeri oldu
bu topic ten rahatsiz olan bu topicle ilgilenmesinn hatta bu topice bakmasin bile baska topiclere yazsinn okadar basit ..... tmm senle konusan olmuo burda ama ne yapalim calis seninde olurr  ;Dgecer gecer hepsii gecerr kafana takma bukadar  be cool  ... ;D
iki arada bi deredeyim iki ileri bi geri gozumu actim ama nafile artik birakin pesimi bana catmayin.. iste kaderim buya goren adam bi ruya bu karanlikta yolumu bulamassam gozumu kapatirim tanrimla konusurum ben halaluyaaaa ....

Sumween

ahah :D bana laf sokuyo arkadaş bakınız... sana laf söyleyen yoktu genel olarak topicin son zamanlardaki hali için yorumumu yaptım üstüne alınıyosan demekki ne yaptığının farkındasın arkadaşım !

Topicle ilgilenip ilgilenmemek de bana kalmış... yeni gelenleri görmek istiyorum ve her tıkladığımda şakkıdı şukkudu geyik ve msn muhabbetli postları okumaktan sıkıldım...
bana ''sen de yapıyorsun'' diyebilirsiniz çünkü evet dayanamayıp yazdığım nadir zamanlar oldu =)
Herneyse ne halt yiyosanız yeyin canlarım seviye düşmesin yeter... forumun eski zamanlarında pek böyle olmadığı için alışkın değilim sanırım bu topicin cıvımasına... :)

ayrıca daha forum kurallarını okumamış biri olarak en son yapacağın şey bana forumla ilgili yorum yapmaktır =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

muzzy

nazlıyı kızdırmayın nan..nese yeter bu kadar geyik heralde...en son gelenler hoşgelmişler... :)

C.o.HaN

Quote from: Sumween on Nisan 03, 2007, 10:30:26 PM
ahah :D bana laf sokuyo arkadaş bakınız... sana laf söyleyen yoktu genel olarak topicin son zamanlardaki hali için yorumumu yaptım üstüne alınıyosan demekki ne yaptığının farkındasın arkadaşım !

Topicle ilgilenip ilgilenmemek de bana kalmış... yeni gelenleri görmek istiyorum ve her tıkladığımda şakkıdı şukkudu geyik ve msn muhabbetli postları okumaktan sıkıldım...
bana ''sen de yapıyorsun'' diyebilirsiniz çünkü evet dayanamayıp yazdığım nadir zamanlar oldu =)
Herneyse ne halt yiyosanız yeyin canlarım seviye düşmesin yeter... forumun eski zamanlarında pek böyle olmadığı için alışkın değilim sanırım bu topicin cıvımasına... :)

ayrıca daha forum kurallarını okumamış biri olarak en son yapacağın şey bana forumla ilgili yorum yapmaktır =)
sana denecek cok sey var ama forum kurallarina cok baglisin susalim abakalim ama  ben seni kizdirmak istemedim sen patladin patlayacagin varmis acilmissindir simdi nese bu arada bana forum ve forum kurasllarini oretme canim bu forum gibi 100 belkide 200 tane forum elimden gecmistir okmi hee bu arada bu formu zengilestirsekk daha guzel olabilir  mesela size satasan yada  rakip siteler yokmu onlara saldiri falan duzenleyelimm saldiri team falan kurun   ;D ;D guzel olur neyssee benimki sadce bi goruss tabii kaideye alirsaniz ;D;D;D

muzzy

abi saçmalayıon bi sus yaw..kapatın dedik yeter...alalaa..yeni gelenler yazsın artık yeter..!!!!!!!

özgür69

bi kere eski üyelerin buraya haftada bi uğraması gereki gündelik uğranmaz buraya hadi bakam başka topic e ;D
.                                      

ousan

Bu msjdan sonra diğer msjlara cvp verilirse.. (merhaba demek dışında) silinecektir....

yudum@yudum

ousan saol ama hıc gerek yok bosver ben olesıne espırı olsun dfıe tanısalım dıe yazıyordum ama sıtedekı hıc kımse bunu anlamadı olsun sorun degıl bır daha yazmam olur bıter benden de kurtulmus olursunuz
BANLANDI

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: C.o.HaN on Nisan 03, 2007, 10:46:23 PM
sana denecek cok sey var ama forum kurallarina cok baglisin susalim abakalim ama  ben seni kizdirmak istemedim sen patladin patlayacagin varmis acilmissindir simdi nese bu arada bana forum ve forum kurasllarini oretme canim bu forum gibi 100 belkide 200 tane forum elimden gecmistir okmi hee bu arada bu formu zengilestirsekk daha guzel olabilir  mesela size satasan yada  rakip siteler yokmu onlara saldiri falan duzenleyelimm saldiri team falan kurun   ;D ;D guzel olur neyssee benimki sadce bi goruss tabii kaideye alirsaniz ;D;D;D
özgecim kardeşine sahip çıkman mümkün mü? 100 200 forum geçmiş arkadaşın elinden ilginç bi şekilde ama bi edit kuralını öğrenememiş sanki bi bizim forumda edit kuralı var. Arkadaşlar yaşadıınız onca süre içinde öğrenemediniz mi belki size 100 200 kez söylenmiştir -Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp- diye.. Bizim burda amacımız kimseyi rencide etmek değil sadece bilgi ve düşünce paylaşım amaçlı olan bu forumda kaos ortamı oluşsun istiyoruz. Ayrıca çou kişinin mail adresi de görüküo birebir konuşma meraklısıysanız lütfen msn messenger'ı seçin pls.
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

shimy

YETER BE  NE OLMUŞ BÖYLE BU BAŞLIĞA BURASI ÖYLE MSN MUHABBETLERİ ÇEVİRECEĞİNİZ BİR BAŞLIK DEĞİL BUNDAN SONRA BURADA SADECE YENİ GELEN KENDİNİ TANITACAK ALAKASIZ SOHBET AMAÇLI BİR MESAJ GÖRÜRSEM SİLECEĞİM AYRICA BANLATTIRACAĞIM HİÇ AFFIM OLMAZ İYİCE BOK ETTİNİZ YETER BE >:(

ayrıca bundan sonra kimse hoşgeldin yok cart yok curt demiyecek denirse mesajlar silinecek
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

NrCn

Mrb ben NurcaN aNkaradaN...16 yaşıNdayıM (= foruM gerçekteN süper bi arkadaşıMıN tavsiyesiyle öğreNdiM foruMu gereçteNde hoşuMa gitti :D

ewrimcan

hoşgeldin nurcan. aktif olmanı diliyorum.

(yöneticiler dışında post atılmyorsa özür dilerim de üste bakılırsa herkes mrb dio)

işine geleni basan basına basalım