Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

mike'den ayakkabı

Başlatan Sumween, Aralık 09, 2006, 06:22:35 PM

Previous topic - Next topic

Littleches

Vans baydı bee (: Skate ayakkabısı istiyosan DMC alıcaksın.. Veya mike'ında sponsor'u oldugu DC alıcaksın.!

Vans kaliteli bir ayakkabı fakat çabuk parçalanıyor..

İşte DC ;

Yada adidas gazeL veya campus gibi ayakkabılarıda öneririm çok rahattır..

Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Requiem

Gazelle tamam da.. DC Türkiye'de var mı? =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Littleches

Walla Koraycım doğrusunu söylemek gerekirse gazelle'de yok TR'de.! Üretimi durmuş bir ayakkabı ama yoğun çabalar sonucu gazelle tekrar üretiliyor ama zor bulunuyor old-school adidas mağzalarında mevcut onlarda belirli yerlerde var yeni gazelle'e "GAZELLE II" ismini verdiler eskisinden daha farklı biraz daha ince..

DC TR'de var :) Ama aynı şekilde belirli yerlerde var meseLa kadıköy "coldest skate" mağazasında bulabilirsin veya taxim GS lisesi arkası "Deepshoes" da yada yine kadıköy rexx sokağı "RedRum"da ama sen uzaksın :)

Requiem

Kardeşim aldı 2-3 ay önce bi Gazelle ama dediğin gibi eskisine göre daha ince uzun bi ayakkabı.. Geçen seneki oda arkadaşım İstanbullu idi. O almış kendisine sanırım dediğin Rexx bilmem neyden.. Kadıköy'de oturuyor.. Baya bi yakınmıştım insan alıcağını söylerde sipariş veririz diye.. Hala içimde kalmıştır o =) Bu yaz İstanbula gelme ihtimalim yüksek.. anca o zamana artık..

Littleches

Aslına bakarsan pişman olma çünkü gerçekten arkadaşında da görmüşsündür zaten eskisine göre bence o havası yok ayakkabının..

Sana tavsiyem üste de resmini koyduğum gazelle'in üstünde lacivert bir adidas campus var eski gazelle'in aynısı diyebilirim daha kalın ve şişko bir ayakkabı ve çok rahat aynısı var bende çok memnunum.. Hem öle zorda bulunmuyor hemen hemen her yerde bulabilirsin ..

Hatta bak sana daha büyük fotoğrafını koyayım :)

Requiem

Yok ya arkadaşımın aldığı eski gazellerden.. Bilmiyorum nerden bulmuş ama onun 4-5 senelik bi gazelle i vardı .. Onun aynısından almış.. şekil şemal aynı..

_Ev@nes*Lp@rk_

cidden süper tasarlamış mike
Güzel bir hayaldi hepsi
Yokuldu söndü birden hepsi
Yine kaldım yanlız ve buzgibi

Crazy_Chester

harika ya bzm buralarda olacak anında kapiş :P

süperlp

bu ayakkabıyı nerden sipariş veririz

lp_mike_chester

bende bu ayakkabıdan başkasını tanımam adanada oturanlar incirlik hava limanından alabilirler...

ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

uNReLiEveD

çok güzelmiş ya ben de seviyom böyle tip spor ayakkabıları da İzmirde nerde bulabilirm ???

§ïяĝαиα

offf bi yanım lan ne amerikaya ingilizlere para dağıtıon manyak mısın sen otur oturduun yerde diyo bi yanımda amaan boşwer amerikaya gidecek para gitmiş zaten al istediini diyo kararsız kaldım aslında almak daa çok işime  gelirdi gezerdim ortalığın tozunu attırırdım lan o ayakkabılarlan...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

BurciSh

ya bnce gerçekten emek verlmş bişi çıkmış ortaya bugun bunu çook az kişi yapıo her yerde ve de bu sonuçta mike'in içinde olan bişedi bnce gayet güzel olmuş dinleneblr bi albm ya bnce
//вυя¢υ//ѕσмєтιмєѕ ι ωση∂єя,ιѕ тнєяє α ѕρєℓℓ тнαт ι αм υη∂єя.кєєριηg мє ƒяσм ѕєєιηg тнє яєαℓ тнιηgs

selinkinpark

canım burası albümle alakalı yer değil ki=/
burası ayakkabı topici(=
sen yanlıs yasdın yorumunu albüm bölümüne yazıcaksın...

§ïяĝαиα

aslında yorum başta ayakkabı yorumu gibi...az kişi yapıo falan...sora dinlenebilir bi albüm die çıkıo karşına apışıp kalıosun :P :D
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...