Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

yazılıları atlattım yarınki milli güvenlikten sonrA 3 hafta bişi yok oleeee !!!

Metalwrath

Quote from: Sumween on Nisan 04, 2007, 07:18:13 PM
Quote from: Metalwrath on Nisan 03, 2007, 11:04:32 PM
Okul güzel yer ya =)
çünkü orda ben varım Allah kahretsin :P :D
bugün karambol olayını iyice abarttı sınıftakiler ya toplu disiplin olayı yine yaşanabilir=) aman ya hocalar da disipline vercez diyo vermiyo...
of nasıl geçicem sınıfı ya?..
asfdasfd okul senle ayrı bi güzel zaten =)
Horse , Woman , Weapon..

selinkinpark

bu ara cok bunaldım bi yandan dönem ödevleri=/ bi yandan sınavlar fln hepsi üst üste qeldi ya :S

Roswegas

2 gündür gitmiyorum

lp_rockgirl

nedense bende de bu ara bi takıntı oluştu normalde uyanmam gereken saatte uyanabiliyorum ama ilk derslere girmek istemediğimden mi artık bilmiyorum ama okula geç gidiyorum bide yazılı günü kalkıp ders çalışmak yerine yazılının olduğu ders saatine kadar uyuyorum yazılıya girip okuldan kaçıyorum! ::) :o

Sumween

Bugün anlık bi kararla Mat. kurtarma sınavına girdim. Hoca önceki sınavdan düşük alanlar için yapıyodu ben de düşük almama rağmen daha düşük gelir diye girmicektm ama ders başlayınca aniden atladm, sağolsun Hande de ii copy verdi :D
biyolojici de bu sefer dersten atmak yerine kankamla bana nutuk çekme taktiğini uyguladı... işe yaradı mı? - evet! bir ders boyunca sabit durabildik :D
okulda zaman da çok hızlı geçti ya bugün bi baktm ilk ders bi baktm son ders =)
Edebiyat yazılısı da ultrakazıktı... o da zayıf muhtemelen... sınıf geçersem kutlama yapıcam davetlisiniz şimdiden söyliyim :P

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

beanlie

bugn  okulda resim hocama mansonun videolarını izlettim beni satanist die kovaladı  ;D

gokhan

Quote from: beanlie on Nisan 06, 2007, 06:11:30 PM
bugn  okulda resim hocama mansonun videolarını izlettim beni satanist die kovaladı  ;D
merak etme herkesın basına gelır benımde basıma geldı benzer bı olay... :D

Metalwrath

Gene tatil girdi araya kahretsin ya..
Horse , Woman , Weapon..

whiskas:)

amaaaannn.. biri bana ana sınıfına giderken deseydi bu olayın en az 15 sene sürceini hiç başlamasdım walla..
yalan söledim! başlardım.. gene olsa gene giderim okulaa.. çok eelenceli bi ortam.. tabii dost edinebildiiniz sürece..  ;D
sewwomm.. çou zmn :D

p.s.: "ders" deil "okul" lafını kullandım dikkatinizi çekmek istiorm..
forfeit the game & stop the talk show!

black_ece

dün okula tiyatro oyunu getirdik bi tane yapay sis diye çok güzeldi ve bu bizim proemize dahil olan bişiydi =)
7 dersin sadece birine girdim dierlerinde oyuncuların yanındaydım nıhaaaa

muzzy

allahın belası bitsede bi kurtulsak yaw...hergün aynı şler bıktım bea..haftasonu da dersane..bu ne yaw..

§ïяĝαиα

hani ben buraya bi ara mat tan 30 alcam oley demiştim ya 34 aldım duble oley demek istiorum!.bizim sınıfta bu aralar 'ben de seni' lafının modası başladı bigün sayın kankam gökhana seni seviorum dedim [tabi dalgaya]arkadaşım gaza geldi bana ben de seni demez miii kankim 1 dk sora durumu çaktı :D 3 gündür okula gitmiodum bu sölediim olay 1 hafta önce oldu paylaşim dedim
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Lp_girdabındayım

yaaa yazılılar basladı we tam ges gıdıoruz züüüpırrrr gıdıo hehe cok gusel bu donem taktır alcam inş.....
  ı'M  hİpOkOnDrİyAk  ...  ///_+||

Metalwrath

ohh gene başladı okul =P
Horse , Woman , Weapon..