Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

En Güzel Spor Dalı

Başlatan Ben bi bok beceremıyorum, Eylül 12, 2006, 12:20:11 PM

Previous topic - Next topic

en iyi spor dalı hangisi ??

BASKETBOL
12 (60%)
VOLEYBOL
3 (15%)
YÜZME
2 (10%)
HENTBOL
1 (5%)
TENİS
1 (5%)
DİĞER (belirtiniz)
1 (5%)

Total Members Voted: 20

Voting closed: Temmuz 11, 2007, 04:16:11 PM

kuvvetmira 88

özgür wnba de oynarsın sen bence  yakısr ora sana ;D
KAYBEDECEĞİN HERSEYİN DEĞERİNİ BİL

neverforgivenangel

sewdiğim iki spor var.. biri atış diğeri yatış...

kuvvetmira 88

Quote from: neverforgivenangel on Nisan 05, 2007, 12:08:55 PM
sewdiğim iki spor var.. biri atış diğeri yatış...
;D ;D  yatışş nası bi spor  türü ;D

özgür69

Quote from: kuvvetmira 88 on Nisan 05, 2007, 12:01:07 PM
yok canım orası senin yerin seni rahatsız etmeyim sen devam et nba bana yeter ;D bu arada dorukcan favori sporların güzelmiş  ;D ;D
.                                      

neverforgivenangel

valla bizim okulda her türlü spor takımı vardı... derslerden sonra antrenmana giderken bizde koğuşlara giderdik. çok ağır kuralları var ama yatışın... pijama giyme egzersizleri yorgan örtme çalışmaları, falan...zor ama boş zamanı olan herkese göre çok hoş...(biz bu göbeği nası yaptık sanıyosun) ;D

kuvvetmira 88

Quote from: özgür69 on Nisan 05, 2007, 12:12:51 PM
Quote from: kuvvetmira 88 on Nisan 05, 2007, 12:01:07 PM
yok canım orası senin yerin seni rahatsız etmeyim sen devam et nba bana yeter ;D bu arada dorukcan favori sporların güzelmiş  ;D ;D
olum ben sana yol gosterdım sadece senı az cok tanıomm :D  benım basketcı olup  nba de oynama gbı bı hayalım yok olsa bıle  hayalde  kalır  senın boyunda  var yaparson orda ya arapcada  bılıon zatenn ıyı ıs yaparsın ;D ;D

özgür69

ben yolumu biliyorum sen beni bırakta kendi yoluna bak.... :D
.                                      

kuvvetmira 88

eywallah dusuncelıı sırık seni ;D

§ïяĝαиα

Quote from: özgür69 on Nisan 03, 2007, 11:30:49 PM
ama benden kısasın ben 1,95  8) varmı burda benden uzun  ;) ;D
abi benim sana lafım yok hedefim senin boyuna ulaşmak süt çalışmalarına başladım bide barfiks çekiyom bu aralar :D ahtım var geçcem seni mayıs ayında tenise başlıyom katılmak isteyene %20 indirim :D
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

neverforgivenangel

barfiks boy falan uzatmaz.....hurafe onlar.  4 sene her türlü barfiksi yaptık...hurafe onlar ...ama kas yapcam diosan ayrı tabii

gokhan

Quote from: neverforgivenangel on Nisan 10, 2007, 01:23:19 PM
barfiks boy falan uzatmaz.....hurafe onlar.  4 sene her türlü barfiksi yaptık...hurafe onlar ...ama kas yapcam diosan ayrı tabii
dogru ben bıldıgım baskette o olay gecerlı... :)

özgür69

evet arkadaşlara katılıyorum boy uzatmaya onların faydası olmaz, illede uzatcam diyosan özel çalışmalar var neten ara bulabilirsin :D "zıplama arttırıcı çalışma proğramları" diye çalışmalar var onları bulup çalışırsan hem boyun uzar hemde zıplaman gelişir :D
.                                      

neverforgivenangel

boy uzatmak istiyorsan haplar var...o sayede uzatabilirsin tabii biraz pahalı olur. ayrıca özgür ya bi arkadaşım bana(basketbolcu kendisi) basket boy uzatmaz sadece oynayanlar uzun olduğu için öyle algılanıyor demişti. sen ne dersin bu konuda

Roswegas

benim boyum yeterli sayılır 1.84

artık kasa başladım..çok zevli bişey

özgür69

Quote from: neverforgivenangel on Nisan 13, 2007, 01:01:23 PM
boy uzatmak istiyorsan haplar var...o sayede uzatabilirsin tabii biraz pahalı olur. ayrıca özgür ya bi arkadaşım bana(basketbolcu kendisi) basket boy uzatmaz sadece oynayanlar uzun olduğu için öyle algılanıyor demişti. sen ne dersin bu konuda
mesajını yeni gördüm onun için geç cevap veriyorum bundan dolayı özür dilerim...
neyse konumuza dönelim, basketbol boy uzatırda uzatmazda şimdi bu nasıl oluyor diceksin :D bu oynadğın pozisyona bağlı fark ettiysen eğer guard lar daima kısadır bunların zıplamaya ihityacı yoktur işi oyun kurmaktır yani boy a gerek yok zıplamadığı içinde boy uzaması diye bişey olmuyor ama sen gel gör ki pivot larda mutlaka uzun olmalıdırlar ve öledirlerde (ör.ben ;D ) yaptığı işler daima potanın dibindedir potaya yakın çalışırlar haliyle zıplamaları gerekir, zıplamakta insanların boyunun uzamasına sebep olur. ee haliyle uzun pivotlar uzamaya devam eder...
umarım anlatabilmişimdir ;D
.