Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

LPFT ANKARA BULUŞMA AYRINTILARI

Başlatan ousan, Mart 25, 2007, 09:24:09 PM

Previous topic - Next topic

shimy

bu haftasonu selin gelirse onlada ufak çaplı bir buluşma yapabilirik en az 5 kişi yine oluruz heralde isteyen katılsın :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ousan

selin gitsin istlilerle bi buluşsun :D

selinkinpark

hehehe ousan dalqa qecme benle ya uff o da olucak 1 qün :D
mesela ecenin doum qünü yaklasıyo biseyler olabilir hani :P
olum bak qelirsem oraya kafanı ezerim :D

makinacı

hade len gelmion sen
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

ugur-acikgoz

Quote from: Requiem on Nisan 09, 2007, 11:09:20 PM
Resmin havasını Uğur bozuyodu.. Bende bozdurtmiyim havayı dedim Uğur'u ilk buluşmaya da ekledim =)

iyi yapmışsın  ;D ;D

Sumween

lan net yasaklandı.. zçtm artık neti bırak pcye dokunmicakmışım bi halt yedim de, temelli aldım bu cezayı o yüzden.. off artık LPFTye giremicem çok özlicem ya sizi... beni unutmayın .. okuldan kaçabiliceğim kadar kaçıp gelmeye çalışırım nete, devamsızlığım az.. şu an evde kimse yok o yüzden burdayım.. siz buluşun buluşun canlarım, her buluşmada biri eline Nazlı yazsın anımı yaşatın pls :D -of saçmalamaış olabilirim beynim sulandı iki gündür-

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

lp-blk-fans

ya arkadaşlar balıkesirdede bole bişi yapmamız lazım ya küçük çk küçük olmasına rağmen lpci çok war burda sesimi duyan bi balıkesirlı çıkar umarım :D ::)
son zamanlarda seviyesiz insanlar çok arttı buralarda,farkında olmadım,banada bulaşmışlar. temizlik yaptım,silktim üstümden.

§ïяĝαиα

abi sen başka balıkesirli bekleme kendin yap şahsen ben bu yaz ağustos-temmuz civarında bi ist buluşması yapmazsanız samsunda toplıycam milleti çünkü havuçlu süt olayından sonra [okul topicine bakan bilir] burda adamakıllı kimse olmadıını anladım hehe siz de msjımı aldınız heralde dimi ist dekilerr ?? :D
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

muzzy

ben hergün niğde buluşması yapıom kendimle :D..yeminle niğdede bi allaın kulu dinnemior yaw..bırak dinlemeyi çoğu tanımıyor..

makinacı

tüm alanyada 2 tane warız biz.dieri için veliahtım nesli ye başvurunus :)
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

lp-blk-fans

BALIKESİR LP FANLARI 26 MAYIS CUMARTESİ GUNU SAAT 18.00 DA  BULUŞUYOR. (balıkesirlrli lp fans....... buluşma yerinisiz belirleiyn :P ;D)
son zamanlarda seviyesiz insanlar çok arttı buralarda,farkında olmadım,banada bulaşmışlar. temizlik yaptım,silktim üstümden.

ousan

Quote from: lp-blk-fans on Nisan 12, 2007, 09:39:05 PM
BALIKESİR LP FANLARI 26 MAYIS CUMARTESİ GUNU SAAT 18.00 DA  BULUŞUYOR. (balıkesirlrli lp fans....... buluşma yerinisiz belirleiyn :P ;D)
hmm ilgin.. ne adına buluşcaksınız.. lpft adınamı?

gokhan

Quote from: selinkinpark on Nisan 11, 2007, 05:48:01 PM
hehehe ousan dalqa qecme benle ya uff o da olucak 1 qün :D
mesela ecenin doum qünü yaklasıyo biseyler olabilir hani :P
olum bak qelirsem oraya kafanı ezerim :D
ecenın dogum gununde bıseyler olabılır dııl oluacak zaten.. :D merak etme herseyı planladık... ;)

Sumween

Quote from: Sumween on Nisan 12, 2007, 07:08:57 PM
lan net yasaklandı.. zçtm artık neti bırak pcye dokunmicakmışım bi halt yedim de, temelli aldım bu cezayı o yüzden.. off artık LPFTye giremicem çok özlicem ya sizi... beni unutmayın .. okuldan kaçabiliceğim kadar kaçıp gelmeye çalışırım nete, devamsızlığım az.. şu an evde kimse yok o yüzden burdayım.. siz buluşun buluşun canlarım, her buluşmada biri eline Nazlı yazsın anımı yaşatın pls :D -of saçmalamaış olabilirim beynim sulandı iki gündür-
eheh çok da s..klemişsiniz beni sağolun :D bu kelimeyi ilk defda ağzıma aldım  :(

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

muzzy

aman da aman siz nazlıyı nası iplemessiniz nan... :P..iplemeyi kullansaydın bak..daha ii olurmuş :D..nese okuduk da yazcak bişi yoktu yaw..kusura bakma artıkın..