Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

LPFT ANKARA BULUŞMA AYRINTILARI

Başlatan ousan, Mart 25, 2007, 09:24:09 PM

Previous topic - Next topic

ousan

Quote from: Sumween on Nisan 12, 2007, 11:27:01 PM
Quote from: Sumween on Nisan 12, 2007, 07:08:57 PM
lan net yasaklandı.. zçtm artık neti bırak pcye dokunmicakmışım bi halt yedim de, temelli aldım bu cezayı o yüzden.. off artık LPFTye giremicem çok özlicem ya sizi... beni unutmayın .. okuldan kaçabiliceğim kadar kaçıp gelmeye çalışırım nete, devamsızlığım az.. şu an evde kimse yok o yüzden burdayım.. siz buluşun buluşun canlarım, her buluşmada biri eline Nazlı yazsın anımı yaşatın pls :D -of saçmalamaış olabilirim beynim sulandı iki gündür-
eheh çok da s..klemişsiniz beni sağolun :D bu kelimeyi ilk defda ağzıma aldım  :(
sen yine ne yapıp edip girersin :) o yüzden kimse bişey yazmamıştır :P
ama öss var bence hi girme pls
bu 2 ay hayat kurtarır

Mr. MeTaLkiSS

lan net yasaklandı.. zçtm artık neti bırak pcye dokunmicakmışım bi halt yedim de, temelli aldım bu cezayı o yüzden.. off artık LPFTye giremicem çok özlicem ya sizi... beni unutmayın .. okuldan kaçabiliceğim kadar kaçıp gelmeye çalışırım nete, devamsızlığım az.. şu an evde kimse yok o yüzden burdayım.. siz buluşun buluşun canlarım, her buluşmada biri eline Nazlı yazsın anımı yaşatın pls :D -of saçmalamaış olabilirim beynim sulandı iki gündür-
ben yeni gördüm de bişi sorcam onca dediğim şeybi kulaktan girip diğerinden çıkmış iyi olmuş walla umarım o giremediğin sürede çalışırsın nazlıcım gerçekten çok yararına olcak bak..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

neverforgivenangel

ben de daha yeni gördüm... ya yasak masak boşver...bana da 7 ay önce yasakladılar ama bak hala yasak... ;D sen takma kafana

selinkinpark

hehe ben seni arıyacaktım nazlı okuldan qelince yemeğe daldım :D :D

gokhan

Quote from: ousan on Nisan 13, 2007, 08:42:32 AM
Quote from: Sumween on Nisan 12, 2007, 11:27:01 PM
eheh çok da s..klemişsiniz beni sağolun :D bu kelimeyi ilk defda ağzıma aldım  :(
sen yine ne yapıp edip girersin :) o yüzden kimse bişey yazmamıştır :P
ama öss var bence hi girme pls
bu 2 ay hayat kurtarır
bak nazlı ousan demek kı farkına warmıs kı onemını bılıyo yanı anlıyacagın sende admının sozunu dınle we ıkı ay kalmıs bıseyler yapmaya calıs.. :D :D

shimy

videolar yattı kısıra bakmayın konu kilit
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

LP-ESMA-Jq

bence çok güzel bişey buluşmaları kim nederse desin çok manyak ortam oluşmuş slmlarımla:);)

gokhan

bunları tekrar acmanız bence cok mantıklı olmus arsıw gıbı durum olsun en azından gelen yenı uyelerımız bızım ne kadar sıcak bı aıle oldugumuzu goruruler =)we hala guluyorum :D

Ra[P]uNzEL

bır daha ankara bulusması olcakmı yya bende gelmek ısterım ama sız 19 20 ben 12 13 yasında bıraz garıp olur demıı nese artık kaderımıze kusup oturcaz

(-----DEAD İN THE LİFE AND ME DEAD-----)
hayat sonsuzlukla başladı,bitti...
!!DeWiL AnGeL!!Lq!!

shimy

bu gün oldu bas bas bağırdık sitede nerdeydiniz sorması ayıp ?

Ra[P]uNzEL

ben hıc bılmıodumkı saat 12 gbı lfn gırdım hıc gormedım nese kaderıme kuscem artık ??? ??? >:(

!!DeWiL AnGeL!!Lq!!

shimy

oha bu başlıkta 5. ankara buluşması diye kocaman başlık vardı en başta bir haftadır da duyuru yapıp duruyoruz herkes katılsın diye bu kadar insafsız olmayın :S birazdan yeni buluşmanın fotolarını koyucam neler kaçırdığınıza bakın da anlayın...

Ra[P]uNzEL

gercekten duymadım ama yya walla

!!DeWiL AnGeL!!Lq!!