Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Metallica

Başlatan selinkinpark, Eylül 08, 2006, 04:22:10 PM

Previous topic - Next topic

neverforgivenangel

valla ben son albümü sevemedim çünkü diğer albümlerle arasında bariz bi fark var...kötü yönde...sırf bu yüzden adamlara tavır aldım kendi çapımda....

delilah

metallica her dinlememde bambaşka şeyler keşfettiğim ve bu yüzden de bende hiç etkisini yitrmeyen bi grup..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

ölü gelin

unforgiveeeeeeen 2 allahıııım ölüyorum sanırım :D

neverforgivenangel

yok ölmüyosun bende öyle hissediyorum. sadece "unforgiven twoooooooooooooooo"lanıyorsun ;D

ölü gelin

lan öldürüyo herifler beni ya bu aralar fena sardırdım ben bunlara unforgiven toooooooooooooo dinlerken böğüresim geliyo ya :D

beanlie

89 dan 2006 ya kdr olan tüm konsere kayıtlarını buldum  ;D zor oldu ama güsel oldu arşivimde yer edindi

elif_lp

nerden buldun? bize de söyle ekleyelim arşive...:D

..tell me what the fuck is wrong??

Requiem

Quote from: ölü gelin on Nisan 11, 2007, 11:38:02 AM
unforgiveeeeeeen 2 allahıııım ölüyorum sanırım :D
1'i 2'ye asla değişmem..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Mr. MeTaLkiSS

1in solosu zaten.... Yok öyle solo harbi ya
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Littleches

En baba solo Symphony Konserinde ki Nothing else matters solosudur bence. Orda ki yorum da ayrı güzeldir.
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

gokhan

Quote from: beanlie on Nisan 13, 2007, 04:31:19 PM
89 dan 2006 ya kdr olan tüm konsere kayıtlarını buldum  ;D zor oldu ama güsel oldu arşivimde yer edindi
bende de cogu war..ama eksıklerım war sen nerden buldun???

beanlie

metallica hastası bi kütüphane müdürüyle tanıştım ondan buldum:)metallicanın şuana kadar çıkardığı tüm şarkılar şunana kdr werdiği konserde söyledikleri canlı performasnlar videolar hepsi bulunmakta  :) cnm sıkıldıkça izliorum ali samiyen koonserinn bile görüntüleri war :D

gokhan

Quote from: beanlie on Nisan 25, 2007, 08:41:07 PM
metallica hastası bi kütüphane müdürüyle tanıştım ondan buldum:)metallicanın şuana kadar çıkardığı tüm şarkılar şunana kdr werdiği konserde söyledikleri canlı performasnlar videolar hepsi bulunmakta  :) cnm sıkıldıkça izliorum ali samiyen koonserinn bile görüntüleri war :D
senınle ırtıbata gecelım o zmn.. :D

selinkinpark

evet evet bende qcmek istiyorum irtibata :D

Kozy_mac

yeni albüm için çalışıolar sanırım şu an=)
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!