Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Chester ın MTM hakkında yeni roportajı

Başlatan [lp]_endLeSs, Nisan 13, 2007, 08:32:25 PM

Previous topic - Next topic

[lp]_endLeSs

The Star da yayınlanan Chester Roportajı :

orjinali -> http://www.star-ecentral.com/news/story.asp?file=/2007/4/13/music/17401016&sec=music

(LP Times)

Türkçe çevirisi ->

Yeni Bir Çağı Tanımlamak

Rick Rubin ile calışmak

"Rick bize başlangıçta 'Hayranlarınızın dinlemek istediği, sizin yapmak zorunda hissettiğiniz müziği unutun. Sahip olduğunuzu düşündüğünüz sınırları bir kenara bırakın. Çünkü bunların hiçbiri önemli değil. Önemli olan size heyecan veren müziği stilinize aldırmadan yapmak' dedi. Rick, bizi bu yolda kalmamız için albümün başından sonuna dek cesaretlendirdi. Çünkü geri çekilip, eski kalıbımıza girerek müzik yapmak bizim için çok kolaydı"

Baskıyı izlemek

"Bu albümü yaparken kesinlikle Meteora daki gibi çok fazla bir baskı yoktu. Çünkü Hybrid Theory bizi kimse tanımıyorken gösterdiğimiz büyük bir başarıydı. Herkes tarafından uygulanan büyük bir baskı vardı ve biz herkese Hybrid Theory nin bir şans olmadığını kanıtladığımızı hissettik."
     "Minutes To Midnight ı yaptığımızda, Reanimation, Meteora, Live In Texas ve Collision Course i coktan yapmıştık. Hybrid Theory yi kapsayan, bizim yaptığımız herşey, bizi hayranlarımıza böyle tanıttı. Bu, bize yaptığımız sound da denemeler yapmamız için yeterince özgürlük tanıdı. Bu albümü eskisi yazabileceğimizi sanmıyordum ve geçmişteki başarılarımızdan dolayı zaten bize yazma becerimizi genişletmemiz ve daha bir cok şey için fazlasıyla özgürlük verilmişti."

Grubun yeni sound u

"Soundumuzu genişletmemiz biliçli bir karardı. Hybrid Theory ya da Meteora gibi bir kayıt yapmak istemedik ve Linkin Park ta hissettiğimiz şeyden de ayrılmak istemedik."
     "Aynı zamanda kendi hakkımızda söylemek istediklerimizi canlı tutmak istedik. Bu yüzden grubun soundunu değiştirmek ve önceden yazdığımız, bozulmamış şarkıları yeniden keşfetmek adına uzun bir yol aldık. Albümün bu denli uzun sürmesinin nedenlerinden biri buydu. Hybrid Theory ve Meteora daki gibi şarkıları uykumuzda bile yazabilirdik. Ama Minutes To Midnight daki şarkıları yazmak bizim için zordu. Açık fikirli olmaya ve keşfetmeye çalıştık."

Başlık

"Albümü isimlendirmek herşeyden daha zordu. Zor olan albümdeki parçaların anlattıklarına uygun bir başlık seçmekti.. Kıyamet günü saati hakkında bir belgesel izlerken Minutes To Midnight cümlesi tekrarlandı. Bu açıdan bakıldığında gece yarısı bizim bildiğimize göre dünyanın sonuydu..Bu benim için biraz hüzünlü olsa da işe yaradığını düşünüyorum."
     "Gerçek şu ki bu albüm diğerlerinden farklı ve biz daha olgunuz. Bu albümün baslığının yanında yeni bir çağ demek uygun giderdi. Albümün adının bizim hissettiklerimizi yakaladığını düşünüyorum."

§ïяĝαиα

eferim ches ii demişin :D
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

ousan

çok güzel :D