Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

site hakkında yorumunuz

Başlatan shimy, Eylül 08, 2006, 05:19:27 PM

Previous topic - Next topic

gokhan

6 maıysta kı ecenın dogum gunude bı konusma yapıcam sıte ıcın onemlı olucak HERKES MUTLAKA O WIDEOYU  izlesın...  :-X

§ïяĝαиα

ben bazı atışma yapan arkadaşlara lütfen böle yapmayın die msj attım bilmem ne derece doru yaptım ama bana gelen cvp şu oldu "komiksin" sanki dalga geçiorum eğer bu topici okuyosanız kınıorum sizi...[anlayan anlar]
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

beanlie

sitede yeni olsamda kimseyi tanımasamda iyi güzel :)

shimy

kimse bu sitede sen yenisin sen eskisin gibi bir saçmalık yapmıyor yapamazda bu umma açık bi site herkes girebilir özgürce düşüncesini söyleyebilir yapmayın lütfen arkadaşlar ben eskiyim ortamınıza alın falan boş işler bunlar ;)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

black_ece

Quote from: gokhan on Nisan 15, 2007, 06:38:33 PM
6 maıysta kı ecenın dogum gunude bı konusma yapıcam sıte ıcın onemlı olucak HERKES MUTLAKA O WIDEOYU  izlesın...  :-X
öh hemde doğum günümde =)
meraklandım lan ne dicen ???

özgür69

ne konuşması olcak bu gökhan merak etmeye başladık valla   ???
.                                      

gokhan

Quote from: black_ece on Nisan 16, 2007, 04:57:24 PM
Quote from: gokhan on Nisan 15, 2007, 06:38:33 PM
öh hemde doğum günümde =)
meraklandım lan ne dicen ???
magazın dunyasını sarsıcak acıklamalar yapıcam...ece meark etme dogum gunun bomba gıbı olucak :D :D

beanlie

Quote from: shimy on Nisan 16, 2007, 02:56:05 PM
kimse bu sitede sen yenisin sen eskisin gibi bir saçmalık yapmıyor yapamazda bu umma açık bi site herkes girebilir özgürce düşüncesini söyleyebilir yapmayın lütfen arkadaşlar ben eskiyim ortamınıza alın falan boş işler bunlar ;)

bnm zaten böle bir düşüncem yok halimden memnunum;)

gokhan

arkadaslar su sitede yeni eski kelimesini kullanmayin artik

Sumween

Vallahi ya.. eskiler de bi zamanın yenileri değil mi? cuk diye mi eskidiler yani? ilginç ya, eski olsan ne yazar hem... bence saçma konuşuyonuz ya susun :D bekleyin zamanla eskirsiniz kuzularım =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

beanlie

en iyisi site hakkındaki yoruma geçelim güzel siteee ne kdr pc başıdna olursam o dkr sitedeyim :)

makinacı

çok yeni üe war yaw kimsei tanımıorum çok deişmiş ortamlar...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Mr. MeTaLkiSS

Hangi ortamlardan bahsediyon olm sen kafayı mı yedin a k bildiin aynı şeyler işte :D neader abartıcı bir insansınız örsan efendi
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

§ïяĝαиα

eski ortam neydi ben onu anlamadım hala pc nin başına geçip forumla uğraşmıyomuyuz bikaç cıvımış hareketin dışında bence çok bi farklılık yok :D lpft=lpft
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

muzzy

laf anlamayan üyeler var belki onnarı kasdediodur  :)