Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

beanlie

hafta sonu toplantı war 6 tane 0 war bakalım ne olacak ;D

§ïяĝαиα

veli toplantısı...ecelim...1tane zayıfım var yuppi diesim var...bu öğretmenlerin beynine sokasım var...anneme okuldan aldıım disiplin cezalarını söleyesim var...ama sölemicem duydu çünkü... :(  rock'n coke işi yattı bye diesim var...erzincan işi %50 a.q diyesim var [dedim bile...]off off edebiyattan 53 biyolojiden 72 aldım özellikle biyoloji konusunda halay çektim diebilirim... :D ahh
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

lp_ken_an

ya koskoca 10 soruluk analitik yazılısından 2 drum cıktı utanıorum kendimden....ve almanca yazılısından da alakasız seyler yazdım.soruda bi kadın sacını yaptırmiş ne dersınız dıor? ben ise ödünc verirmisin demişim(ne alakaysa)

SamYeLi

veli toplantısı olan arkadaşlara allah yardımcısı olsun allahtan benim ole bi derdim yok  :D isteyene matematik çalıştırayım iyidir matematiğim

selinkinpark

haha benim tehlike qecti buqün trih yazılısı olduk cok üzüldüm ya bildiğim soruların bazılarını unuttum yapamadım :D=/

lp_ken_an

bizde bgn tarih yazılısı olduk cok iidi saolsun ayyas arkadasım.....ayyas arkadasımın lakabı ama bu edebiyattan ayyas(allah askıyla yanıp tutusanlara denen)

whiskas:)

1 haftadır şenlikler için uuraşiorm.. sınıf yüzü görmediimm walla  ;D
forfeit the game & stop the talk show!

uNReLiEveD

ne güzel ya...bizim de sınavlar başladı bugn dinci açılışı yaptı :D ama olsun bugn derslere girmedim din sınavı dışında. çünkü nöbetçiydim  ;D  ;D

§ïяĝαиα

bugun bizim okula polonyadan ve irlandadan öğrenci heyetleri geldi...off hele philip varyaa o yokmuu çocua aşık oldum nan aldattım burock'ı k.bakmasın :P yarın konuşcam msn sini aldım birinin off...linkinpark muhabbeti kurcam onlan...zaten başka ne konuda konuşabilirim ki...off philiprock :D ahh ahh ama bizim okulun o.su kaptı nan çocuu neyse lp lafını duyunca çözülür heral ahh ahh
NETE KAFA İZNİ

lp_ken_an

ya keske öle olsa... bizim sınıfta amerikalı bi kız var senenin basında geldi,bu sene sonunda dönecek amerikaya ama kız lp yi hic sevmıor... senenın basında bende öle dıordum lp hakkında konusuruz die kızla ama alakası bile yok muhabbetlerimizin lp ile...ama cok sevıorum arkadasımı...ayrılırken cok üzülecem sanırım!!!

gokhan

Quote from: §ïяĝαиα on Nisan 19, 2007, 07:46:50 PM
bugun bizim okula polonyadan ve irlandadan öğrenci heyetleri geldi...off hele philip varyaa o yokmuu çocua aşık oldum nan aldattım burock'ı k.bakmasın :P yarın konuşcam msn sini aldım birinin off...linkinpark muhabbeti kurcam onlan...zaten başka ne konuda konuşabilirim ki...off philiprock :D ahh ahh ama bizim okulun o.su kaptı nan çocuu neyse lp lafını duyunca çözülür heral ahh ahh
yakısmadı sana.. :S

§ïяĝαиα

şaka yapıorum nan...hıh gökhan sende inanmışın...yakışmadı :P dermişim çocukla lp muhabbeti kurcam sadece ... :D zaten kapan kaptı çoçcukta bi boy var allah vermiş 1.90...ve lise 2 de daha...
hah bide bugünkü programdan bişi aktariyim...biz toplucak oy oy emine türküsünü sölicektik ama onu modernleştirdik...oy oy emİnem what are these beatiues die söledik nıhaha çok komik ve güzeldi...
NETE KAFA İZNİ

lp_ken_an

walla ya ne asırı gelişmişler bunlar bizim sınıftakı amerikalıda 1.85 boyunda bir kız...

beanlie

okulda resimden en yükse alan benmişim ;D ;D ;D hoca dedi  ;D bu not artık beni teselli eder ;D

gokhan

Quote from: lp_ken_an on Nisan 19, 2007, 08:21:13 PM
walla ya ne asırı gelişmişler bunlar bizim sınıftakı amerikalıda 1.85 boyunda bir kız...
o  kadar da dııl yanı gercı onlar sandewıc yemekten gun gun uzuyolar.. :D