Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

lp_ken_an

ya ama kızın arkadaslarının fotosuna annesının filan fotosuna baktım cogu öleydi...

özgür69

şuan itibariyle fotorağfcılık dersine geç kaldığı için alınmayan haylaz öğrenci rolünde bu mesajı yazıyorum :D istesem belki o derse girerdim ama geç kalma bahane yaseminde şuan derste nihahah ;D ;D ;D
.                                      

uNReLiEveD

oleyyy bzm memo( matçı ) sınavı erteledi  ;D ...önümde tek engel şu soslal sınawı kaldı :)

ewrimcan

nefret ediorm okuldan. müdür saçıma karışıuo. inadına kesmiorm. kesmicem.

işine geleni basan basına basalım

Sumween

Fotoğrafçılık diye dersim olsa koşarak girer en önde oturudum Özgür ya (:
Bugün de mat sınavı vardı, girmedim raporluyum eheh =)
Okul bitsin.. kampanya başlatıcam: ''Baba beni okuldan al'' bi de altına çöp kız böyle masum... amblem hazır =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

§ïяĝαиα

ben grewdeyim...rock'n coke a gelemiorum die...anamla babamla konuşmamakla beraber 'evde' yemek yemiorm nası olsa 2 gün sora çözülcekler... :P
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

gokhan

Quote from: §ïяĝαиα on Nisan 20, 2007, 09:58:14 PM
ben grewdeyim...rock'n coke a gelemiorum die...anamla babamla konuşmamakla beraber 'evde' yemek yemiorm nası olsa 2 gün sora çözülcekler... :P
gızemcm yanlıs yapıyosun bence ;) hem senın rock'n coke zamanın gelmedı :D daha bıraz bekle sende sımdıden annenı babanı bence hıcte uzme yanı.. :) 18+ olayıda war :D

beanlie

okulda arama yaptıLar telefon we mp4 ü kaptırdım :'( şerefsizler wermiyor geri :'(

delilah

yaa alamaz mısın ger genelde geri verirler sonra.. öyle alma hakları yok yaa sakın peşini bırakma..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

lp_ken_an

ya belki bi kagıt filan imzaladıysan alma hakları vardır ama bilmıorum imzalattılarmı sizin okulda? bizim okulda yaptılar o gündür tel götüremıorum bide serefsizin biri palavra sıkıor arama var die tüm okula yayılıor ama yalan...

selinkinpark

evet ya o salakların yüzünden herkes panik bi panik :D nereye ne saklicaz sasırıoruz :D

lp_ken_an

ama biz cok güsel bi yer bulduk saklıcak...ögretmen masası demirden degişik bişey bizim.onun ic tarafında cukur gibi yerler var egilse bile göremez hocalar.ama bi ara arkadas oraya saklamişti salak derste bana sölıor lan titreşimi kapatmayı unuttum diye tamda ders sirasnıda düşünün hoca masasında oturuor

delilah

ee bari çaldı mı hoca fark etti mi?
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

beanlie

ya bizimde haberimiz olunca telefonları poşete koyup çöpüğn içine atıyoruz ;D yada eğr arama olacaağını bzen hocalar söylüyor bizde ona göre kütüphaneye saklıyoruz  ;D

black_ece

bize de söylüyolar :)
ama bizim okulda derste açık olunca alıyolar kapalı olunca bişi demiyolar yahu
bi de biz bazı derslerde mp3 leri cd çalarları çıkarıp müzik dinleyebiliyoz kitap okuma dersi misal =)
ya da rehberlik ya da geometri test dersleri bişi demiyolar sesi fazla açmadıımızda =)