Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

What I've Done! [video klip]

Başlatan whiskas:), Nisan 02, 2007, 10:55:19 PM

Previous topic - Next topic

§ïяĝαиα

ezberlemediiin diyen mi var kii ?? ben de ezberliorum dedim noolcak şimdi neyse konuya dewam...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

shimy

klipte özellikle "eat" yazıp sonra hamburger yiyen bir şişkoyu gösterip ardındanda afrikalı insanları gösterdiği yere mest oldum ya :'(
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Sumween

Quote from: shimy on Nisan 15, 2007, 02:58:29 PM
klipte özellikle "eat" yazıp sonra hamburger yiyen bir şişkoyu gösterip ardındanda afrikalı insanları gösterdiği yere mest oldum ya :'(
aynen.. peşinden de metreyle belini ölçen bi hatun... çok iyi yansıtmışlar ya

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ousan

Quote from: Sumween on Nisan 15, 2007, 03:27:34 PM
aynen.. peşinden de metreyle belini ölçen bi hatun... çok iyi yansıtmışlar ya
bende orayı çok beğendim ve üzüldm.. ama placebotr de biri klibe komik demiş.. onada sinir oldum...

§ïяĝαиα

ağzının payını verseydin ousan...ben en çok saddam ın heykelini yıktıkları sahneyi beğeniorum...ii yansıtılmış önce saddam alkışlanıo sora da tahttan indiriliyo bi çeşit zıtlık abidesi...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

muzzy

aşırı anlamlı bi klip olmuş..nesini komik bulmuş sorsaydın..sadece bu klibi izleyen biri bile dünyanın hali hakkında bilgi edinir bea..

uNReLiEveD

bence de çok anlamlı bi klip dünya sorunlarını ele almışlar nası komik olsun :'(

matrax_zalim

idare eder işte.beklediim kadar iyi değil ama.diğer şarkılarını bekleyelim bakalım
D R A U G A R

ugur-acikgoz

klip bencede mükemmel, şarkıyı ilk dinlediğimde benimde beklentilerimin altındaydı ama dinledikçe seviyo insan ya ayrıca mike da şekil olmuş  ;D ;D

lp_mike_chester

ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

sirtreze

klip güzel msj ii...
...OkyanusuN ÜzerindE DuR YükseK SeS MüziK YaP...

HTSoldier

klibi başta beyenmemiştim ama izleye izleye insan alışıyo..
benimde en çok hoşuma giden kısmı
bi gülün açması çocuğun doğması,yürümesi ,büyümesi, uyuşturucu kullanması ve gülün solması..
bi çok konuyu ele almışlar çok iyi iş çıkarmışlar bence:)
placebotrdeki üyede allah bilir klibi izlememiştir sadece msj sayısını artırmak için yazmıştır:P

gizemt

allahım ya bayılıorum bu linkin parka ;) ama burada albümü yok yaaa alamıorum :(

ousan

Quote from: gizemt on Haziran 14, 2007, 07:32:29 PM
allahım ya bayılıorum bu linkin parka ;) ama burada albümü yok yaaa alamıorum :(
itiraf et indirdin bi kere albümü :D

ölü gelin

ya bana biraz çelişik geldi bunların bu klibi :D