Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Limp Bizkit

Başlatan Mike989, Eylül 13, 2006, 10:47:15 AM

Previous topic - Next topic

Mike989

birileri bana şu sorulrın cevabını verebilir mi? bi türlü öğrenemedim ::)

1-Wes ilk başta gruptan niye ayrıldı?
2-Mike Limp Bizkit e nasıl geldi?
3-Wes gruba geri dönünce Mike a ne oldu??? ::) ::) ::) ::)

Zero5.0

ya hocam var ya biz bu konulara bi girersek çıkamayız biliomusun insanlık nerden geldi gibi bi soru bu ama araştırcam 8)

Mike989

Quote from: Zero5.0 on Nisan 20, 2007, 12:46:48 PM
ya hocam var ya biz bu konulara bi girersek çıkamayız biliomusun insanlık nerden geldi gibi bi soru bu ama araştırcam 8)

araştırırsan çok sevinirim. çünkü hemen hemen 1 senedir araştırıyorum ama netice yok

§ïяĝαиα

zero5.0 az önce yazmış olduun laf kalabalığından hiçbi bok anlamadım...çok alakasız şeyler yazmışın mike ile ilgili ne yazcaksan mike topicine yaz...limp bizkit e olan hayranlığını da bu topicte dile getir lütfen...ayrıca mike ın gruptan ayrılmayacağını koray açıkladı...ayrılcak olsa w.b ile 5 albüm imzalamazdı bence...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Littleches

Wes Fred yüzünden gruptan ayrıldı. Fred'in artık bu işi pek iplemediğini düşünerek grubtan ayrıldı ama kavga etmediler. Şu an wes'in yeni bir grubu var ve o grupta vokal/gitar.

Wes gidince , Fred'in eski zamanlarda dövmelerini yaptıktan sonra yakınlık kurduğu mike gruba çağrıldı ve mike bunun en büyük hayali olduğunu zaten söylemilşti ve gruba dahil oldu.

Wes gruba geri dönmedi , aslında döndü ama sadece bi an sürdü , yine bir gerginlik yaşandı ve tamamen gitti bahsettiğim gibi kendine bir grup kurdu ve orda devam ediyor müzik hayatına. Wes geri geldiği için Mike hemen ayrıldı ve başka bir gruba gitti grubun ismini biliyordum ama hatırlarsam onuda ekleyeceğim. (: Böylece Limp bizkit yaptığı son albümün çok farklı ama beklenmedik bir tarza sahip olması ile dağıldı.! Geri dönüş olmayacağını limp bizkitin tekrar bir araya gelmeyeceğini fred ve wes beraber yaptıkları röportaj'da  da söyledi zaten :)
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Zero5.0

Şefim bende senin yazdıından bi b.k annamadım biliomusun düşünün bi ya 5 yıllık bi anlaşma söz konusu ve 1 albüm soona adam etraftan toz oluor mantıklımı bakiim düşünelim.........

Littleches

Arkadaşlar siz Limp bizkit'te ki Mike ile , Linkin Park'ta ki Mike'ı karıştırıyo olabilir misiniz.? (:

1.Warner Bros'la 5 yıllık bi anlaşma yapan Linkin Park. Mike değil (:
2.Limp bizkit'in albümlerini zaten Warner Bros yapmıyor.

Birbirinizi yanlış anlamışsınız siz sanırım (:
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

black_ece

o 5 albüm imzalama meselesi chester topiclerinden birinde "hasta olsaydı wb ile 5 albüm imzalamazdı" şeklinde geçmişti bunu da ya ufuk ya requiem söledi bilmiyorum

Mike989

Quote from: Littleches on Nisan 20, 2007, 07:23:27 PM
Wes Fred yüzünden gruptan ayrıldı. Fred'in artık bu işi pek iplemediğini düşünerek grubtan ayrıldı ama kavga etmediler. Şu an wes'in yeni bir grubu var ve o grupta vokal/gitar.

Wes gidince , Fred'in eski zamanlarda dövmelerini yaptıktan sonra yakınlık kurduğu mike gruba çağrıldı ve mike bunun en büyük hayali olduğunu zaten söylemilşti ve gruba dahil oldu.

Wes gruba geri dönmedi , aslında döndü ama sadece bi an sürdü , yine bir gerginlik yaşandı ve tamamen gitti bahsettiğim gibi kendine bir grup kurdu ve orda devam ediyor müzik hayatına. Wes geri geldiği için Mike hemen ayrıldı ve başka bir gruba gitti grubun ismini biliyordum ama hatırlarsam onuda ekleyeceğim. (: Böylece Limp bizkit yaptığı son albümün çok farklı ama beklenmedik bir tarza sahip olması ile dağıldı.! Geri dönüş olmayacağını limp bizkitin tekrar bir araya gelmeyeceğini fred ve wes beraber yaptıkları röportaj'da  da söyledi zaten :)

çok teşekkürler. yalnız bi konuda yanılıyorsun. Fred yaptığı açıklamalarda grubun dağılmadığını, Wes olmadan da yola devam edeceklerini ve The Unquestionable Truth Part 2 nin çıkacağını söyledi. Bu haber Blue Jean dergisinde bile çoktı

LinkinBerk

aaa işte bunlar benim adamlarım limp bizkit i tek geçerim evde 4 limp bizkit t-shirt ü var rollin şarkısınada bitiyorum ya:D klibide manyak bişey

lp_ken_an

bu gruba bende bayılıorum yeni yeni sevmeye basladım  grubu...

folligue

Abi bittimi bizkit ya?Bendede The Unquestionable Truth Part 2 cıkıcak die biliyordum be...
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

Mr. MeTaLkiSS

Bitmedi ama artık son virajlar sanmıyorum Unquestionable Truth Part2den başka albüm yapıcaklarını. O albüm kesinlikle hiç beenilmiycek zaten çou kişi önyargısını yitirip dinlemeye bile tenezzül etmeden yorum yapmaya geçicek yok yeni albüm bok gibi vs vs pek sewilen bi grup değil limp bizkit ama tamamen önyargıdan kaynaklanıyo bu müziklerinin kötülüğünden diil en azından genel konuşursak..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ShapeshifteR

lp den soora en sewdiim grup.
livin it up ve it'll be ok en sevdiim şarkıları
bu arada crazytown grubunun bu grupla bi alakası war mı ?
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

Mr. MeTaLkiSS

yoo ne alaka nerden çıktı crazytown? Beraber bi çalışmaları bile yok
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!