Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Prince of Persia

Başlatan darklord, Eylül 16, 2006, 12:43:10 AM

Previous topic - Next topic

Kozy_mac

ya bitirdim ben onu ilk oyun ciddi bi hüner istio bitirmek için çok zor nu öldürmek ya benim yarım saatimi almıştı tam  :D
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

tome3.mpq

ben 1 kere vursam olcekte vuramıom ıbnetora

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

Kozy_mac

önce yanındakileri hallet zaten sonra o yalnız kalıo ama buda bi 20 dakkanı falan alır yani  :D
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

mrlonely

two thrones de bi bölümde kaldım bayağı ilerki bir bölümde büyük şişko bi cananvar var vuruom vuruom canı azalmıyor nasıl geçileceğini bilen varsa lütfen söylesin.

Requiem

Bu canavarın elinde büyük bi kılıç mı var? Ayrıca alt çenesi parçalanmış olduğu için de dili dışarı mı sarkıyo?

Eğer oysa anlatayım,

Oyunun ilk boss uyla karşı karşıyasın.. çok ileriki bir bölüm değil yani.. Öncelikle bulunduğun platform daire biçiminde her yeri kapalı.. Eğer dikkat edersen sağda ve solda yukarı çıkabilmeni sağlayan küçük kalaslar ve bıçağını geçirip yukarı tırmanmanı sağlayacak platformlar olacak.. İkisinden birine çıkmaya başla.. Ancak acele etmelisin çok bekleyince boss tek bir yumruğuyla seni tekrar en aşağı fırlatıyor.. En yukarı çıktığında bir kalasın ucuna doğru yürüyeceksin.. Tam bu sırada oyun ototmatik olarak slow motion haline geçecek sende space tuşuna basarak yaratığın üzerine atla.. ve doğru zamanlama yaparak tam zamanında mouse un sol tuşuna basarak (yani bildiğin atak tuşu) 3 kere vur kendisine.. Ancak dikkat et doğru zamanlama yapamassan yaratık seni yakalayıp tekrar en aşağı fırlatıyor.. 3. kez de doğru zamanlama da atak tuşuna basarsan yaratığın sol gözünü kör ediceksin..

Aynı işlemleri 2. platformda da uygulayarak yaratığın diğer gözünü de kör etmelisin.. Tabi yine aynı zamanlamaları yapabilmeye dikkat ederek.. Eğer 2 gözünü de kör edebilirsen kolay aşamaya geliyoruz.. bu sefer yaratık kör bir şekilde kılıcını savurmaya başlayacak.. sen de aşağı inip yaratığın ayaklarının arkasına vurmaya başlayacaksın yaratığın canı hızla azalmaya başlayacak zaten bundan sonra.. Bir süre vurduktan sonra tek ayağını kaldırarak sendelemeye başlayacak.. tam bu sırada yere koyduğu ayağına da vurmayı başarabilirsen yaratığın sırtına çıkmak için şans elde edeceksin..

Bu kısımda da doğru zamanlamlarla yaratığa vurmayı başarabilirsen 3. vuruşta şişko şeyi alt etmiş olucaksın.. Ancak zamanlama konusunda dikkatli ol.. sana atak tuşuna basman gereken anı kılıcın söyleyecek.. kılıcının mavi renge büründüğü an tıklaman gerekiyor.. eğer kaçırırsan daha önce de dediğim gibi yaptıklarını baştan yapmak zorundasın..

Yine yapamadığın bir şey olursa sor.. Kolay gelsin =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

ShapeshifteR

manyak oyun yaa the two thrones i bitiren war mı ben oyanayamadm iki arkadaşa yükledm kendime yüklerken sorun çıktı walla cd midi bişler diip duruo..
the sands of time ı da
warrior witihin i de bitirdim..
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

Kozy_mac

3 lemenin yanında prince ve bilimum comodore 64 oyunu dahil her tür platform daki oyununu bitirdim=)

hakan_u.A.

oynadığın en güzel oyunlardan biri mükemmek grafikli oyun

bu oyunun filimi çıkacakmış  sabırsızlıkla bekliyorz
u.A.

DarKSpideR

Next-Gen PoP geliyor.
GanTz... 4Ever...

Kozy_mac

next_gen pop derken?(biraz açsana hocam merak ettim?)

DarKSpideR

Next Generation.. Yani ileri teknoloji mesela Gears Of War, Lost Planet gibi grafiklere sahip olacak..

Gears Of War.

Lost Planet

Belki bu kadar kaliteli olmaya bilir ama gene de iyi olucaktır sonuçta Ubisoft..
GanTz... 4Ever...

Kozy_mac

oha ben pop çıkarmıcaklarını biliodum sen haberi nerden aldın ben devamlı takip ederim prince adamlar sırf assasin's creed için pop u bıraktılar  >:(

ShapeshifteR

broken swords ü oynayan war mı
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

DarKSpideR

Quote from: Kozy_mac on Haziran 03, 2007, 01:16:45 AM
oha ben pop çıkarmıcaklarını biliodum sen haberi nerden aldın ben devamlı takip ederim prince adamlar sırf assasin's creed için pop u bıraktılar  >:(

Pop'u bırakmadılar. İlk 3 pop oyunun konusu bitti. Üstelik Assassin's Creed'i sadece Pop ekibi yapmıyo Splinter Cell ekibi de var orada (: Assassin's Creed'ten sonra Pop gelir ama 2008'de çok zor. Pop için çok bekliyecez. Daha doğru dürüst somut bir şey yok ortada 3 4 Artwork'tan başka.
GanTz... 4Ever...

Kozy_mac

Quote from: ShapeshifteR on Haziran 08, 2007, 07:26:08 PM
broken swords ü oynayan war mı
ben oynadım ve hiç beenmedim myst daha güzel bi oyun bence :D
bu arada abi bana kaynak lazım?(ubisoftun şu pop ile olan haberi? )