Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Fenerbahçe

Başlatan tome3.mpq, Eylül 08, 2006, 04:48:46 PM

Previous topic - Next topic

§ïяĝαиα

hmm her ne kadar Fenerli olsam da muzi ye katılıorum...arkadaş Atatürk'ü karıştırmıcaktın...konuyla alakası yok...2.si Türkiye'de Galatasaray gibi ii bi takım da var her ne kadar sevmesem de saygı duyarım...yani Fenerbahçe'yi bu kadar büyütmeye gerek yok...benim söilceklerim bu kadar ...konuya dewam...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

gokhan

Quote from: §ïяĝαиα on Nisan 19, 2007, 08:00:54 PM
hmm her ne kadar Fenerli olsam da muzi ye katılıorum...arkadaş Atatürk'ü karıştırmıcaktın...konuyla alakası yok...2.si Türkiye'de Galatasaray gibi ii bi takım da var her ne kadar sevmesem de saygı duyarım...yani Fenerbahçe'yi bu kadar büyütmeye gerek yok...benim söilceklerim bu kadar ...konuya dewam...
ah gızem ah keske senın kadar baskalarıda saygılı olsa... :)

§ïяĝαиα

inşallah o da bigün olur be gökhan...aslında benim düşüncem şu;bi kere GS ile FB birbirlerini bu kadar önemsemeseler değer vermeseler bu kadar rekabet olmaz die düşünüorum...
NETE KAFA İZNİ

ousan

Atatürk olayı zaten bi alakasızdı... ama fenerbahce cumhuriyetini oralara bağlamakta bi alakasızlık...

gokhan

Quote from: ousan on Nisan 19, 2007, 09:35:13 PM
Atatürk olayı zaten bi alakasızdı... ama fenerbahce cumhuriyetini oralara bağlamakta bi alakasızlık...
ya zaten ATATURK olayı bence de gereksız bı tartısma, fenerbahce cumhurıyetı olayı da bızım kendı içimizde ruhumuzda  renklerımızle kurdugumuz bı cumhurıyet... somut bısey dııl yanı ... :D

C.o.HaN

yaa boswerin ya biri bi ayip etmis ayibini kapliacak bisi diememis sora cekmis gitmiss

ne beklersinki boylesindenn ???
iki arada bi deredeyim iki ileri bi geri gozumu actim ama nafile artik birakin pesimi bana catmayin.. iste kaderim buya goren adam bi ruya bu karanlikta yolumu bulamassam gozumu kapatirim tanrimla konusurum ben halaluyaaaa ....

gokhan

gazıantep:0-2:fenerbahce bunuda gectık kazasız belasız.. :D

lp_mike_chester

arkadaş çekmedim de gitmedim de biliyorum alakasız bişi yazdığımı hatamı anladım  ama bir tek ben yapmıyorum bunu bir çok hata yapan kişiler var onlarada böle cvplar yazarsanız sevinirim...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

gokhan

Quote from: lp_mike_chester on Nisan 25, 2007, 01:16:56 PM
arkadaş çekmedim de gitmedim de biliyorum alakasız bişi yazdığımı hatamı anladım  ama bir tek ben yapmıyorum bunu bir çok hata yapan kişiler var onlarada böle cvplar yazarsanız sevinirim...
bu ne arkadasım anlıyamadım... daha dogrusu anlıyamadık??

Requiem

Tartışmanın başladığı mesaj o arkadaşa ait.. Savunmasını yapmak istemiş haklı olarak ama konuyu daha fazla çığrından çıkarmayalım.. konuya devam lütfen..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

lp_mike_chester

tmmm arkadaşım sorun yok sadece içimden geleni söledim tekrar özür diliyorum ama cok uzadı bu konu ondan bende patladım...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

kuvvetmira 88

ezik besıktası satılık carsılılar ıcınde bagırta bagırta yenmek gbısıde yok bee:D:D   
KAYBEDECEĞİN HERSEYİN DEĞERİNİ BİL

§ïяĝαиα

ya bende fenerliyim gayet mutluyum falan ama...burda beşiktaşlılar var ezik mezik olmuor yani...bi Fenerbahçeliye yakışmadı...
NETE KAFA İZNİ

uNReLiEveD

bence de...gizeme aynen katılıyorum...ezik büzük mezik olmaz...ben de hiç yakıştıramadım...Yendik diye ben de sevindim ama yani karşı takıma öyle laflar söylemedim...bnm kankam da bjk li...yendik mendik dersin ,karşındakine geçmiş olsun vs dersin olur biter... :) ;)

gokhan

dogru ya kımseye laf soylemeyın onlar bıze laf atsa dahı keyfınıze bakın :)

zaten cumartesı gecesı cagdasın kaldıgı yere gıttık cagdası bıraktıktan sonra donus saatım tam taraftarın cıkıs saatıne denk geldı :D ben yuruye yuruye taa kabatasa kadar yurudum o sıra olaylar falan  bı gormenız lazımdı sırtımda cantam cantamın ıcınde zaten fener forması wardı :D yanı bı yuusuff yuuusuf bı yuuusuuf yusuff abı yanı bana bı saldırsalar tahtalı köyü boylamam kacınılmazdı :D carsı yanı boru dııl hepsı haplı :D

ama herseye ragmen besıktas:0-fenerbahce:1 yanı gerısı fıss gelır :D :D