Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Ajdar'a rakip!

Başlatan ousan, Nisan 11, 2007, 07:54:45 PM

Previous topic - Next topic

lp_mike_chester

Quote from: Littleches on Nisan 27, 2007, 01:42:00 AM
Senin ses tınılarını tövbe yarabbim seni oraya çıkartıp şarkı söylettirenin a.q ben ya bu kadar da açık ve net sölüyorum yani beynine sokim senin. Ulan ses desen zaten yok kayıp kayıp duruyosun birde o kadar harika bir parçanın hakkını böle bir ingilizceyle veriyosun ve seni alkışlıyolar türk insanı değil mi abi alkışlar kafanıza sıçim sizin. Yavşak karı yaa. Gece gece deli oldum.

ulan al bendende o kadar yaaa!!!
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

ShapeshifteR

rezalet yaaa türkiyenin bunları izlediiine inanmıyorum
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

LinkinBerk

ey güzel Allah ım bizi sınamak için mi gönderiyosun bunları ne günah işledik biz watevır vill be diyo ya atlayasım geldi karının üstüne o zaman ya bide güzel söylüyomuş gibi artis artis hareketler yapıyo yaww

gokhan

ohbe sımdı oldu kulaklarımın pası sılındı =)

lp_ken_an

bende yeni dinledim ..ya ben ortaokuldayken böle konusuodum ing.ceyi.ajdarla kapişirlar ama ajdar daha ii en azından hareketlei komedi adamın

elif_lp

ajdar a af atyoruz falan ama, adamın çikita muz klibi nerdeyse 5,5 milyon kişi tarafndan izlenmiş :S

..tell me what the fuck is wrong??

Mike989

abi mother kelimesinin sonundaki r yi öyle bi vurgulu söylüyorki motherrr diye koptum o an :D ajdarı tercih ederim abi

Sumween

hayal aleminde mi yaşıyo bunlar ya,iğrenç olduklarının bilincine varamıyolar :D ilginç insan çeşitleri: no 2156 = Sevtap Bişey..

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ebru_91

allahım bu ne ya katil kadın katletmiş ingilizceyi yaa ses desen ne sesi ses flnda yok  bide çıkmış ing.şarkı sölüyo yok öle kimse mother diyemez seda sayan hariç...
cursedprincess

L1NK1N P4I2K

kadın sarkı soylemiyor:D bildigi butun ing. kelimeleri soyluyor bide ajdara guluyoz :)
ßr£@K!ng Th£ HaßßiT     

ilkker_

katletmiş herseyı kadın... ibrahim tatlıses bile daha ii konusuyor ingiliceyi...:D:D:D:D
tıkıtıktıkıtık..

chaz_lp

va de vıl vıl bi vıl vi bu ne be etmiş içine şarkınında ingilizceninde