Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Beşiktaş

Başlatan black_ece, Eylül 08, 2006, 04:31:10 PM

Previous topic - Next topic

Requiem

55 puan ile lider olan Feberbahçenin 4 puan gerisinde 51 puanla 2. sırada bulunmaktasınız.. Ayrıca bu akşam Sakaryaspor'la oynayacağınız, Bülent Yıldırım'ın yöneteceği maç saat 19:00 da..

Heyt be haber spikeri gibi konuştum =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

D-Wade

Valla galatasaraylıyım ama bu sene galatasaray şampiyon olamayacağı için beşiktaş ın olmasını istiorum

lp_rockgirl

neden kimse fb:0 bjk:1 sonuçlu skora sahip olan maçtan bahsetimioki ::) gelenek bozulmadı yine yenemedi fener bizi:) ne zaman yendiki bu sefer yencekki:P ama tam bi kardeşlik diyebilrm geçen sene biz feneri yenip gs ye şampiyonluk yardımında bulunduk we bu seferde onlar yapıyor zaten teknik direktorler yemeğe çıkmışlar ve gs ninki bu sene bjk şampiyon o kadar dedi!!! sanırm 100. yılında şampiyonluğu yaşatmicaz fb lilere üzüldüm.... ;)

lp_ken_an

bjk yi tebrik etmek lazım....

wape

sanırım bu sene kupa beşiktaşın
maçta oyuncular eski takımlarına gol attı (tümer,nobre)
biz yolda gidiyorduk bi kahvede maçı izliyodu millet, bizde dışardan biraz bakalım dedik, maçın sesi gayet net geliyor. biraz sonra adamın biri ayrıldı yanımızdan. ses kesildi ;D bize gelen ses adamın telefonundaki radyodan geliyomuş çok zekice ve komik ;D
ayrıca fenerbahçe oyuncuları son dakikalarda çok çirkeşlefti. adamın kafaya uçan tekme bile atıldı

black_ece

e 25 sene oluyo
sinirleri bozulmuştur ondan =)

Mr. MeTaLkiSS

Onlar herzaman çirkef zaten..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ShapeshifteR

bu gazla lig maçında da feneri yenersek şampiyonuzz...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

kuvvetmira 88

tmm son dakıkalarda cırkeflesmıs olabılırz ama oda hakem sayesınde oldu hakem oyunu tasıyamadı bence kararları cok yanlıstı ama sızın oyuncular tum mac boyunca cırkeftı bakının yaptıklarını gormussunuzdur umarım  ;)
KAYBEDECEĞİN HERSEYİN DEĞERİNİ BİL

black_ece

bjk topicinde propoganda yapmayalım dışarı dışarı ... naş =)

kuvvetmira 88

ama bazıları gırıp galatasaraylıım ama besıktasın sampıon olmasını ıstıorum dedıgınde aynı tepkıyı onlara neden vermıosun cunku ısıne gelıo.gercekler solendıgınde bole tepkı vermen normal cunku ısıne gelmıo ıste tam bı ezıklık ornegı bu sergıledıgın gerceklerı gormezden gelemeyız demı  ;)
KAYBEDECEĞİN HERSEYİN DEĞERİNİ BİL

selinkinpark

qercekleri o qörse nolur(=
ki sanki fb de sütten çıkmıs ak kaşık hahaha
eet ben de bi qalatasaraylı olaraktan gs olamicaksa bjknin olmasını istiyorum...

Sumween

GS ve BJK birleşsin, antiFB derneği kuralım :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ShapeshifteR

gs ve bjk rakip,fb ve bjk rakip,fb ve gs ezeli rakip biri dierinin mutluluunu görmemek için hemen beşiktaşa saldırıo gs olcaana bjk şampiıon olsun veya fb olcaına bjk şampion olsun , brinisin yapamadıını bjk yapsın ne güsel bu kardeş takım olayı yaa ;D fb-gs birbirini yesin bis aradan sıyrılalım hehe

Quote from: Sumween on Nisan 27, 2007, 09:13:13 PM
GS ve BJK birleşsin, antiFB derneği kuralım :D

ayn teklif fb den de gelebilir bence fb-bjk birleşsin anti-gs derneei kuralım ;D ama şu an lig durumu resmi olmayan bir anti-fb derneinin kurulduunu gösterio
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

wape

çarşı fenere karşı zaten ;D
bi kaç gslinin veya fblinin çarşıya girmesi sorun olurmu acaba, ultraçarşı veya genççarşı olurlar belki :)