Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Linkin Park Albümü Hakkında Yeni Yorumlar

Başlatan ousan, Nisan 11, 2007, 09:00:12 AM

Previous topic - Next topic

ousan

Reuters LP'nin yeni albümü ve albümden bir kaç parça hakkında konuştu

Linkin Parkın single 'What I've Done' radyodan dinlendiğinde benzer gelebilir.

Grup yeni singlelada tarzlarında değişiklik yaptı.Önceki tarzlarındada bir çok hit paçaya imza atmışlardı.

Meteora albümü 5 milyonluk satış rakamına ulaşmış ve içinde barındırdığı hit parçalar 'Somewhere I Belong','Faint','Numb',Lying From You','Breaking The Habit gibi parçalarla büyük beğeni toplamışlardı.Hybrid Theory ise 2000 yılında yayınlanmasından sonra Yalnızca Amerikada 9 milyon sattı.

Linkin Park şimdi ise 15 Mayısta yayınlayacakları 3. albümleri 'Minutes To Midnight'ile geri dönmeyi planlıyorlar.

Nu-Metal Eskisi Kadar Yok

Chester Bennington 'Halede müziğimizde Hip-Hop barınamakta ve her zamanda olmaya devam edecek.'Ama nu-metal denilen şeyden uzaklaştık.Bu sınıflandırmadan nefret ediyorum.Herkezden bahsetmiyorum,Bu katagoride yer alan kişilerin büyük hayranları değilim.Buraya ait olmadığına inandığım bir kaç grup var bunlardan biride biziz.
Linkin Park 2005 yılında Warnerla çalışmayı bırakacaktı.Ancak ayrılık kısa sürdü.8 ay sonra yeni bir anlaşma imzalandı ve Lpnin yeni albümü 'Minutes To Midnight' için gruba 15 milyon dolar avans verildi.Linkin Parkta Warnerla 5 albüm daha yapmayı kabul etti.

Rob Bourdon ise 'Bizim çalıştığımız şirketle hiç bir sorunumuz olmadı.Herşeyi unuttuk ve yapım aşamasına geçtik.Tek yapmak istediğimiz Warnerın Yapacağımız albümü tanıtmasından emin olmaktı.' dedi.

Grup yeni albümlerinde ise bir çok ünlü isimle çalışmış Rick Rubinle çalıştı.Rick ,Red Hot Chili Pepers grubuyla bir albüm yapmıştı.

Rick gruba 'Hayranlarınızın duymak istediği müziğin yanı sıra kendi yapmak istediğiniz müziğide yapmalısınız' dedi.

"Shadow of the Day" parçasında geçen sözler 'With You or Without You',"The Little Things You Give Away" parçasında ise ABD de meydana gelen kasırga hakkında üstelik şarkı 6 dakikalık uzun bir süreye sahip.Şarkıda Bennington"What the F-- Is Wrong With Me," diye çığlık atmakta.

'Albümü yaparken hayranlarımızla nasıl iletişime geçeceğimizi düşünüyorum.Uzun bir zamandır ortalıkta yoktuk.Japonyada bir gecede 50 000 bilet satılmasından sonra hayranlarımızın bizimle beraber olduklarını hissetmek hala onlarla aramızda bir bağ olduğunu gösterdi.' diyor Chester Bennington.

Single 'What I've Done' yayınlandı ve klibide hayarnları tarafından büyük beğeni topladı.Albüm ise hala büyük merak konusu olmaya devam ediyor.

http://www.linkinpark-tr.com teşekkürler

SamYeLi

Bence Yeni Cıkan Klibi Süper dier sarkıLarınında İYİ oLduna Eminimm ;D

Littleches

Chester Bennington 'Halede müziğimizde Hip-Hop barınamakta ve her zamanda olmaya devam edecek.'Ama nu-metal denilen şeyden uzaklaştık.Bu sınıflandırmadan nefret ediyorum.Herkezden bahsetmiyorum,Bu katagoride yer alan kişilerin büyük hayranları değilim.Buraya ait olmadığına inandığım bir kaç grup var bunlardan biride biziz.
Linkin Park 2005 yılında Warnerla çalışmayı bırakacaktı.Ancak ayrılık kısa sürdü.8 ay sonra yeni bir anlaşma imzalandı ve Lpnin yeni albümü 'Minutes To Midnight' için gruba 15 milyon dolar avans verildi.Linkin Parkta Warnerla 5 albüm daha yapmayı kabul etti.
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

§ïяĝαиα

ben gene büyük tepki toplıycaklarına yürekten inanıorum lp sonuçta yaparlar... :p
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

lp_mike_chester

Quote from: §ïяĝαиα on Nisan 13, 2007, 11:52:56 PM
ben gene büyük tepki toplıycaklarına yürekten inanıorum lp sonuçta yaparlar... :p

bende inanıyorum lp sonuçta yane....
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

gokhan

sımdıden yorum yapmak ıstemem albumu aldıktan sonra bakıcaz.. :)

SamYeLi

yeni albumu ben dinledim :) güsel ama tarz deişmiş gibi

nitrotoluen

ya bu qwerty'yi dinleince dedim bu adamların 3. albumde iyi olucak gibi tarz iyi gidio ama bu minutes the midnight inanılmaz kötü olmuş nedir bu yaa shinoda nerde??? 7 yıldır aralıksız yani neredeyse LP ilk çıktıgından beri LP manyagı biri olarak tamamen hayal kırıklıgına ugradım.Chesterin o güzel sesi nerde sadece böğürüyo.nerde crawling nerde numb.böyle rezalet şarkılar yapacaklarsa olgunlaşmasın abi bunlar:(

uNReLiEveD

Quote from: SamYeLi on Mayıs 05, 2007, 12:00:46 PM
gibi mi???bence çok değişmiş...eski şarkıları andıran 2-3 şarkı varmış albümde :'(

gokhan

Quote from: SamYeLi on Mayıs 05, 2007, 12:00:46 PM
zaten degısık olucagını soylemıslerdı.. ;)

SamYeLi

bence eski tarzalrı daha guzeldi bu tartışılmaz bi gerçek :) ama yinede gusel yani  ;D hergun dinliyorum butun albumu :P

Doğu-inc

Bilinçli bir değişiklik...ama ilk günden beri takip edenler artık etmeyecek gibi...en azından ben bu albümü dinlemeyip ilk 2 yi dinlemeyi tercih ederim..

lp_ken_an

Quote from: Doğu-inc on Mayıs 26, 2007, 08:55:22 PM
Bilinçli bir değişiklik...ama ilk günden beri takip edenler artık etmeyecek gibi...en azından ben bu albümü dinlemeyip ilk 2 yi dinlemeyi tercih ederim..
yok ya ederiz sen merak etme..cogunluk olarak ederiz :) yani ewt basta bende sevmedim ama alıstıkca hos gelıor..bunuda sevıor insan ki genelimiz böle düşünmeye basladı

Doğu-inc

tabiki zamanla alışırız bu sounda ama abd ve avrupadaki kemik tayfayı kaybettiklerine inanıyorum...Özellikle abd daha tutucu davranıyor bu konularda...Aynı şey 95 te metallicanın başınada geldi...Fakat Linkin Parkın değişimi çok değişik =)=)..grup için dahi büyük hayal kırıklığına dönüşebilir...Albüm satarsa kemik tayfaya değil bugünde dek lp dinlememiş insanlara satacaktır çoğunlukla...Ticari olarak mantıklı bir açılım...Hiç beklemediğim bir sell-out la karşılaşabiliriz..

rock_mania

biras tarz degismiş evet.ben bu albümlerini begendim yaa. hatta cok sevdim diyebilirim. sonucta lp imzalı.fazla söze ne gerek war...