Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

§ïяĝαиα

ahh...ben matematikte yakalandım...ama naapim sınav salonunda olduk...neyse tam 3.sorumu çekerken yakalandım 2 soruyu yapmıştım hoca şüphelenemez çünkü kopyayı 2 sıra önümde 1 sıra yanımda olan bi arkadaştan aldım...bide bugün kankalarımla aramda geçen bi konuşmayı aktarıcam size...
tarih dersindeydik noolduysa oldu konu antalyaya geldi...bizimkiler adanalı olduumu biliyo ya...ahmet dediki olm,antalya adananın ilçesi diilmiydi dedi bende gerzek misin nan falan dedim ...gökhan araya daldı o arada ...gizem alah aşkına ne sordu sana bu salak dedi bende antalyanın adananın ilçcesi olup olmadıını sordu dedim...gökhanın verdii cevap daa bi kötüydü lan aq adana antalyanın ilçesi olm amma gerzeksin dedi...hepimiz birbirinden salağız :D
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

immortal

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Mayıs 01, 2007, 11:39:17 AM
Ben bugün Metal Müzik-Satanizm Bağdaştırması konusunda sunum yapçam okulda heheyy bakalım nolcak çok yararlandım burdaki konudan :D
ingilizce felandır belki.bende ilk dönem ingilizce sunumumda barcelona yı anlattım hemen kaptım konuyu.sonra anlattım ah ne şehir be.sonrada tabiki fc barcelona hakkında geniş bilgiler ve görüntüler.

ikinci dönem konumda death penalty-ölüm cezası 15 mayısta anlatçam üff hazırlamam gerek.bugünde bi sürü ödev verildi cuma sınav baya zor çalışmam gerek üfff...
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

uNReLiEveD

biz yarın matamatik sınavı olcaktık hoca yine erteledi... ;DTürkçeci de yakında sınav yapçak sorcağı soruları söyledi hatta kompzisyonun bile konusunu söyledi ...muhahaha ;D)(bu türkçeci yeni geldi ben bu yeni hocayı baya sewdim ya :D)

Sumween

abi ööh diyorum kendime ya.. koskoca dönem ödevini son güne hatta son ana bırakma şampiyonu oldum.. bugün okulda çözümleriyle beraber 30 soru yazdım ve hocaya teslim ettim :D bakalım kaç alıcam :S
ayrıca Biyoloji Uygulamadan 52 almıştım kağıdı kontrol ettim 60 a çıktı oley =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Mr. MeTaLkiSS

Neyi anlamadıını pek anlamadım doruk.. :D Herneyse şahane konuştum ama ortam çok gerildi sorular fln soruldu hepsini ceapladım allahıma şükür daa da gerildi ortam mırıldanmalar çekememeler vs vs hatta birisi sözümü kesti olm bak saygısızlık yapma dedim. Çocuk söz aldı hocam arkadaşımız bana bu sözü okul dışında da sölerse çok memnun olcam dedi fln böyle arkadaşlar yapmayın etmeyin ön yargılı davranmayın metal dinlemek eşit değildir satanist olmak fln diyorum :D muhteşem anlattım ama bu artık türk insanının bi özelliği mi ne tek bi doğru olduunu ve her zaman onu bildiini sanma gibi bi özellik war. Çou kişinin düşüncesi değişmedi biliyorum ama her soruyu hakettiğinin 3 katı ceapladım herşeyi muhteşem savundum hoca alkışlattı fln 100 çakarım ben o sunumdan..
Sonra ders biter bitmez çocuğa işaret yaptım çık dışarı anlamında, olm erkekçe söyle saygısızlık yaptın mı yapmadın mı şeklinde bu ya işte şöyle böyle fln dedi o anda hoca çıktı geldi çocuklar zart zurt bişiler dedi tatlıya bağladı fln fişman ilginç bi gündü. :D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

beanlie

bgn bizde arkdşlarla yeni yapılacak miting için okulu örgütlüyorduk :D hocaları kafaladık izmirde sanırım miting war oraya gidicez :D

Sumween

uzun bi süredir yoklamalarda ''burdayım'' demek yerinde ''hı?ne?efendim?'' diyorum :D hep aynı şey oluyo ya.. bugün yine koydum kafamı sıraya ama resmen uyuyorum yani rüya gördüm görücem, sınırındayım REM uykusuna geçmenin... :D bi an adımı duydum uyku uyanıklık arası üçüncü boyuttan ani bi irkilmeylke çıktım ve ''noldu ? ne?'' diye salak salak etrafa baktım.. arkamdakilerde kapşonu çekti kafamdan... sınıf her zamanki gibi benim şapşal halime kopuyo =) hoca da güzel laf soktu arada ama.. notları okumuş ''notunu duymayan var mı?'' dedi ben atladım ve cevabımı aldım ''uyursan duymazsın tabi Nazlı'' :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

LpNumB

Derste telefonla oynuodm hoca baya köpürdü pff... tam da yazılı notları okuma zamanında hay şansıma yaa

§ïяĝαиα

...bizim sınıftaki bi arkadaşta öle yaptı tam 3 derste 60 soruyu çözümleriyle birlikte kağıda yazdı matematikten...ama görceeniz soruların çözümünü de yapmamış biz de çözemiyoz dakkada bir hocanın yanına gidip güya bilemediimiz soruları soruoz...tam hoca gitcekken yakalayıp verdik allaha şükür :D türk eğitim tarihinden 67 aldım bu hocanın bana kesin kastı var yaa...ama çalışmamıştım gerçi... :P
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

ShapeshifteR

cuma anlatmam var öğretimde planlama ve değerlendirme dersinde...
ilk öööretmenlik uygulamam olcak çk heycanlıyım yaaa...
sınıfın karşısında napcam...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

serra_lpfan

salı günü sosyalden anlatım var konu çok uzun bi de napcam ya offff :( :(
NABER LAN:D

gokhan

Quote from: serra_lpfan on Mayıs 02, 2007, 07:11:34 PM
salı günü sosyalden anlatım var konu çok uzun bi de napcam ya offff :( :(
cok basıt oturup calısıcan...  ;D

uNReLiEveD

bugün bzm 1. ve 2.ders mattı ben de derste matematikçinin karikatürünü çizdim...neyse sonra da yanına bizim sınıftan kendim dahil 5-6 kişi bi de sosyalciyi çizdim...matematikçi resmi gördü ve kağıdı elimden aldı :D...bakıyo bakıyo kağıda bizimkiler gülüyo...(hocanın tipi çok komik hele bi de garip hareketleri var :P)bi kaç ders sonra sosyalci beni yanıea çağırdı..dedi ki: 'sen benim karikatürümü çizmişsin' önce tırstım hesap sorcak die kızmış gibi bakıyodu ;D.ardından 'bi daha beni çizermisin' ben' şimdi mi'  'hemen çizmeye başla bakiiiim dedi hoca...neyse çizimm bütn ders boyunca devam etti ve hoca bişey demedi bna (bu arada ders kaynadı bnm sayemde ehahehue ;D)

mustapha

ya bu gün benim için okulun son günüydü çok üzüldüm ya offfff biti okul canım arkadaşlarımdan ayrıldım aslında salı bulusacaz fakat okulda bi farklı oluyo ya bugün çok hüzünlü geçti okul o yüzden ağlayanlar üzülenler sarılanlar vedalşanlar unutmuyacaz sözleri ya ben çok özlüyecem ya bu okulda geçirdiğim vakitleriii arkadaşlaramı kardeşlerimi şulecimi kankacımı ayhanımı yeğenimi cansumu manyakımı pilo mu keşimi bilallimi ırmaqımı burçinimi iremcimi ablacımı goncakulu vs... hepsiniii üffffff ya bitiii işteee üffffff

Mr. MeTaLkiSS

Geçen sene de aynıları osmanla bana olduydu :D liseyi bitiren herkes aynı şeyi yaşıyo yaşıycak da muhteşemdir lise arkadaşlıkları ya koruyun elinizden geldiince
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!