Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Given Up

Başlatan Littleches, Nisan 30, 2007, 04:58:52 AM

Previous topic - Next topic

Littleches

Albüm gelmeden bu parçayıda dinlemiş olduk Berlin konseri aracılığı ile , ben bu şarkıyı beğendim diyemem , eski hallerini anımsatan kısımlar 2 dkkadan sonra başlıyor. Eskisi gibi olmuyacak ama artık hiçbirşey bunu biliyoruz.! Şarkının A kısmı ile B kısmı tamamen pop müzik gibi chester artık sesini bir rock solisti gibi değil de bir pop sanatçısı gibi kullanıyor. Yaptığı o sert ataklar yok bunları çok arıyacağız gibi geliyor.! Olsun ben yine seviyorum Linkin Park'ı. Given Up'ı dediğim gibi beğendim diyemiyorum ama tüm albümü dinlemeden de birşey söleyemiyorum. Şu ana kadar 150 tane Linkin Park parçası dinlediysem hepsini ezbere biliyorum dinlerken ezberliyordum , Given up'ı ezberlemek içimden bile gelmiyor (: What I've done bence mükkemmel bi parça. 10 kere dinleyip ezberlemiştim o parçayı. Prensip gibi bende tüm Linkin Park parçalarını ezberlemek.! Given Up hakkında siz neler düşünüyorsunuz.? Parçanın C kısmı beni bir tek etkileyen , nakaratlar punk müzik gibi davullar old school punk davulları gibi. Anlam veremiyorum bu adamlar neden böyle oldu.
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Linkolnpark

Ben indirdim şarkıyı ve beğendim değişik bi çalışma olmuş hard metalle nu metal karışımı olmuş tavsiye ederim indirin ;)

ousan

hard metal?

rock_mania

given up gercekten süper yaaa.belki en sevdiim lp sarkısı 'runaway'in yerini alabilir. ama no more sorrow'a ısınamadım. bu arada bu iki sarkıyı indirebilecegim bir site biliyormusunuz??? her defasında youtube'dan dinliyorum. yarım saatte açılııyo.

shimy

hard metal derken hard core demek istemiş sanırım ???
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

LpNumB

Bncede deneyin bu şarkıyı bnde beğendimm ama öle harika bişey de değil

§ïяĝαиα

Quote from: rock_mania on Mayıs 02, 2007, 01:58:31 PM
given up gercekten süper yaaa.belki en sevdiim lp sarkısı 'runaway'in yerini alabilir. ama no more sorrow'a ısınamadım. bu arada bu iki sarkıyı indirebilecegim bir site biliyormusunuz??? her defasında youtube'dan dinliyorum. yarım saatte açılııyo.

ben sana link veriyim[/quote]
No More Sorrow : http://hahninator.sotrix.net/lpa/berlin/nomoresorrow.mp3
Given Up : http://hahninator.sotrix.net/lpa/berlin/givenup.mp3

NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

DefToNeS

hoşş
Tanrı nefret eder gölgeden,siyahtan ve dövmelerden
Eminim tamamen ezilmiştir beni tüm anlayanların şerefi
ve aydınlara göre yıkanmış beynimin tedavisi yok
Bu beni kül gibi mi gösterir ? (Deftones-7 words)
SATURDAY NIGHT WRIST - just get it now

sirtreze

Yinede 3şarkının en iisi...
...OkyanusuN ÜzerindE DuR YükseK SeS MüziK YaP...

sliping

bence çok güzel bi şarkı olmuş..tarzı evet farklı ama bi şarkı olarak düşünürsek gerçekten çok güzel olmuş bence..ama işte tarz olarak eski şarkılara göre farklı ama ben beğendim yine de..bi lp şarkısı olarak da düşünürsek, hiç de fena değil açıkcası

uNReLiEveD

sadece nakaratını beğendim ben...

nitrotoluen

bence LP yi diğerlerinden farkılı yapan hatta çok çok faarklı ve özel yapan hiç bir şey kalmamıs bu albümde.sıradan bi gruptan hiç bir farkları kalmamıs.üzüldüm yıkıldım kahroldum boş beleş bir albüm olmus.HT den sonra meteoraya geçişte ne heyecan yasamıstım.meteoranın sarkıları  nasıl olacak HT den sonra die düşünürken meteoranında mükemmel bir album oldugunu görmüştüm.şimdi bu albume geçişi beklerken LP yapar ya dert etmeye gerek yok diyordum evet yapmıslar ama bu sefer berbat bişiy yapmıslar.

Linkolnpark

Quote from: nitrotoluen on Mayıs 06, 2007, 11:50:11 AM
bence LP yi diğerlerinden farkılı yapan hatta çok çok faarklı ve özel yapan hiç bir şey kalmamıs bu albümde.sıradan bi gruptan hiç bir farkları kalmamıs.üzüldüm yıkıldım kahroldum boş beleş bir albüm olmus.HT den sonra meteoraya geçişte ne heyecan yasamıstım.meteoranın sarkıları  nasıl olacak HT den sonra die düşünürken meteoranında mükemmel bir album oldugunu görmüştüm.şimdi bu albume geçişi beklerken LP yapar ya dert etmeye gerek yok diyordum evet yapmıslar ama bu sefer berbat bişiy yapmıslar.

sana katılıyorum dostum bencede eski lp yok, şarkılar fena değil ama tutmaz gibi geliyo dinleyince kahroldum umarım diğer şarkıları iidir

maneater

şarkı güzel hoş ama linkin park'a yakışan bu diildi.gerçekten uzun bi süredir heyecanla beklediim şarkılar böle olmamalıydı çok snrliyim gerçekten...
//her adımım daha derine ölüyorumm....!

uNReLiEveD

Quote from: maneater on Mayıs 06, 2007, 11:31:23 PM
şarkı güzel hoş ama linkin park'a yakışan bu diildi.gerçekten uzun bi süredir heyecanla beklediim şarkılar böle olmamalıydı
bence de...eski tarzlarından çok uzaklaşmışlar nerde HT ve meteora nerde MTM... :'(
bu şarkının sadece nakaratı eski şarkıları hatırlatıyor...