Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

site hakkında yorumunuz

Başlatan shimy, Eylül 08, 2006, 05:19:27 PM

Previous topic - Next topic

gokhan

Quote from: shimy on Mayıs 02, 2007, 02:40:15 PM
benim bildiğim herkes kendi nickini değiştirebiliyor daha önce de dile getirmiştim bu olayı ama pek siklenmedim ousan ın o özelliği kaldırması gerekiyor
herkes deıstırebılıyo...

Sumween

Quote from: lpfan659 on Mayıs 02, 2007, 07:47:22 PM
Quote from: Sumween on Mayıs 01, 2007, 05:05:19 PM
Üye kendi yapabilemez ama..! aman Allah'ım aramızda bi nick yiyici var :P
çok da önemli diil aslen kimin yaptığı taam bi daha olmasın yeter :D

Edit: ordan burdan hele de başka bi türk LPfan sitesinden çorlanmış bilgi alacağıma LPden bihaber kalırım daha iyi.. işi usuluyle yapın arkadaşlar pls...

aylevye kanka...çok haklısın...ayrıca ece yukarda bi yerde sende bi laf etmişin senide aylevye...

site eski havasından uzak gibi...ben nik deişimlerini geçtim LPnin yeni albümü çıkınca düzelir site eskisinden daa ii olur dioduk ama görüorumki eski tas eski hamam hatta hamamdan bişiler eksilio gibi...biraz LP allaşkına yaa geyik istiosanız bana pm atın size bin tane geyik sitesi söyleyeyim...konu dışı şeysinin açılmasının ilk karşıtı olarak üzülerek görüorumki maşallah heryerde konu dışı olup çıkmış...biraz daa çeki düzen rica pls...
bendende aylevye sana kankam =)
işte bu dediklerinin sebebi forum kurallarının okunmaması/uyulmamasıdır.. Keşke millet uyarıları dikkate alıp bi göz gezdirse şu kurallara..

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

biz de ay lev ye örsan da =)
sitede o kadar geyik yok ki olanlar da siliniyo gidiyo zaten =)
şu işi düzgün yapın ya hata mesajından moderatörler helak oluyo farkında mısınız :)
az buçuk şikayet ediyorum tüm hatalı mesajları

Requiem

Yahu bu "Konu Dışı" nı niye bu kadar abartıyosunuz anlamıyorum.. Öyle abartılı bi geyik döndüğü yok.. En az başlık açılan konuların başında geliyor.. Çok mesaj var diyosanız da bu da normal bir şey.. Sonuçta sohbet ortamı dedik oraya.. Bunun her sitede olması gereken bir şey olduğuna inanıyorum çünkü yurdum insanı, ben dahil olmak üzere kimse 7/24 ciddi takılamaz! Bu da zamanla LP başlıklarına sıçrayacağına bırakın gitsin..

Bir de şu eski hava dediğiniz nedir onu anlayamıyorum.. Ne eski havası? Buralar böyle komple bahçe bostan değildi. Yenileri geldi, eskileri gitti, bazıları hala burada.. Saçma saçma konuşmayın eski hava yok sitede geyik almış başını gidiyo diye.. Ama kabul etmem gereken bi nokta var ki son zamanlarda bazı üyeler iyice başıboş koyun gibi sağa sola başlık açıp 320948 kere üstüste mesaj yığıyor.. Ece'nin de dediği gibi baya bi cılkımız çıkıyo ayıptır söylemesi.. Siteye girdiğim zaman tüm zamanım milletin mesajlarını birbirine birleştirerek ve kendilerini uyararak geçiyor.. Bu üyelerin dengesizliklerinden de bizler veya demirbaş üyeler asla sorumlu değildir.. Bir site sürekli aynı havada kalamaz.. Herneyse uzattım.. ama bi son verin şu şikayetlere!
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

makinacı

requem sözüm sana deil...ama doru dürüst LP sohbeti müzik sohbeti dönmüor ESKİSİ gibi derken...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

muzzy

Quote from: Requiem on Mayıs 03, 2007, 02:38:00 PM
Yahu bu "Konu Dışı" nı niye bu kadar abartıyosunuz anlamıyorum.. Öyle abartılı bi geyik döndüğü yok.. En az başlık açılan konuların başında geliyor.. Çok mesaj var diyosanız da bu da normal bir şey.. Sonuçta sohbet ortamı dedik oraya.. Bunun her sitede olması gereken bir şey olduğuna inanıyorum çünkü yurdum insanı, ben dahil olmak üzere kimse 7/24 ciddi takılamaz! Bu da zamanla LP başlıklarına sıçrayacağına bırakın gitsin..

Bir de şu eski hava dediğiniz nedir onu anlayamıyorum.. Ne eski havası? Buralar böyle komple bahçe bostan değildi. Yenileri geldi, eskileri gitti, bazıları hala burada.. Saçma saçma konuşmayın eski hava yok sitede geyik almış başını gidiyo diye.. Ama kabul etmem gereken bi nokta var ki son zamanlarda bazı üyeler iyice başıboş koyun gibi sağa sola başlık açıp 320948 kere üstüste mesaj yığıyor.. Ece'nin de dediği gibi baya bi cılkımız çıkıyo ayıptır söylemesi.. Siteye girdiğim zaman tüm zamanım milletin mesajlarını birbirine birleştirerek ve kendilerini uyararak geçiyor.. Bu üyelerin dengesizliklerinden de bizler veya demirbaş üyeler asla sorumlu değildir.. Bir site sürekli aynı havada kalamaz.. Herneyse uzattım.. ama bi son verin şu şikayetlere!

kardeşim baya bi dolmuş :)...bunu okusa bari saçma konu açanlar..

Sumween

saçma konu açanların konusu direk siliniyo ki zaten.. ben çok kez Requiem'in veya Shimy'nin ''bu konuyu şu nedenden kapatıyorum'' diye nedenini belirtip kapattığına rastladım.. ya inanın bana hiç fazlası yok oranın önceden de dediğim gibi konuların bi kısmını ben açtığım için en azından kendi konularım içinde geyiğe kayan postlar atanları ikaz ediyorum. bi kaç forum daha gezin LPFT dışında, fazla bişi olmadığını görürsünüz,modlar genelde buna benzer serbest bölge,konu dışı gibi yerlere ''saldım bayıra mevlam kayıra'' muamelesi yapıyor (gördüğüm kadarıyla).. ama bizim sitedekiler disiplini iyi sağlıyo bana göre..

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

selinkinpark

ce konu dışındaki başlıklar az ve öz yani kimseyi uzak tutamazsınız ordan yoksa zamanla diğer başlıklarda alakasız konular,qeyikler dönmeye başlar...
bence abartılcak qibi değil örsanım be!(=

raines

yıllarca sitemizdeki geyikle savaşmış biri olarak diyorum kiii şu an sitemizde bir geyik havası asla yoktur..

hede : lan bu ne konusşuyo siteye girdiğmi var bunun??

ben   : evet arada bir bakıyorum ve emin olun butun konulara baktım dıyebılırım konu dısında abartı bir geyik yok. zaten mailime sürekli rapor yağıyor sagolsun ece arkadasımız büyük ilgi gösteriyor ve inceliyoruz varsa kapanması gereken kapıyoruz.

bu aralar sıkı takipteyim. modlarımızın yetişemedini düşündüğüm an birini alıcaz mod olarak oda belli gerçi kendisi bilmesede. shimmy pek giremiyor sanırım o yüzden yeni bir modunuz daha olabilir.

koray gibi işini bilen adamın yanına bi işini bilen mod koyarsak tadından yenmez burası neyse dediğim gibi güzel her şey merak etmeyin.

LinkinBerk

lpfanturkiye nin köklü üyeleri size sesleniyorum=)üyelik seviyesi online olduğum süreye göremi artıyo biri yardımcı olabilir mi? hala newbie yim ya :D

serra_lpfan

hayır ona göre artmıyo mesajlarına göre artıyo mesela mesajlarını 50 ye tamamladıında jr.member oluyosun
NABER LAN:D

LinkinBerk

hee tamam aydınlattığın için saol :)

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: raines on Mayıs 13, 2007, 12:53:22 PM
yıllarca sitemizdeki geyikle savaşmış biri olarak diyorum kiii şu an sitemizde bir geyik havası asla yoktur..

hede : lan bu ne konusşuyo siteye girdiğmi var bunun??

ben   : evet arada bir bakıyorum ve emin olun butun konulara baktım dıyebılırım konu dısında abartı bir geyik yok. zaten mailime sürekli rapor yağıyor sagolsun ece arkadasımız büyük ilgi gösteriyor ve inceliyoruz varsa kapanması gereken kapıyoruz.

bu aralar sıkı takipteyim. modlarımızın yetişemedini düşündüğüm an birini alıcaz mod olarak oda belli gerçi kendisi bilmesede. shimmy pek giremiyor sanırım o yüzden yeni bir modunuz daha olabilir.

koray gibi işini bilen adamın yanına bi işini bilen mod koyarsak tadından yenmez burası neyse dediğim gibi güzel her şey merak etmeyin.
ardarda konmadı mı zati?
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ShapeshifteR

ya bu üyenin genel istatistikleri -> en cok aktif olduğu bölümler kısmı :
burada konu başlıklarındaki oranlarda bi hata war sanki ?
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

Mr. MeTaLkiSS

Anladıım kadarıyla o şöyle bişey sanırım. Mesela yabancı metal kısmında diyelim ki tüm üyeler tarafından 3000 saat geçirilmiş sen bunun 3 saatini yabancı metalde geçirdiysen %0.01 yazıyo o bölümün yanında sana yani.
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!