Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

uNReLiEveD

yuhahaha...bugün aşı olduk..saat 10 da saldılar bizi.cuma tatiiiiiilll :)

Sumween

yarın yazılı var.. alan dersim+çalışmıyorum. ya ben napıyorum böyle? :S

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

beanlie

yarın kendime resmi tatil werdim gitmiyorum okula ;D yatıcam 12 ye kdr

คг๔คг๔ค

keske dersane die de bi topic acsaydınız:D

uNReLiEveD

dersane demişken aşı tatilimi(:P)bölen bi şey...cumartesi günü bi de o var haftasonu hiç de dersane çekilmiyo...

serra_lpfan

bugün okulda şenlik vardı kordon tv geldi ünlü münlü gelcek dediler ünlü dedikleri beş para etmez kordon tv nin sanatçıları geldi ama çok eğlendim hocalar bile coştu ;D
NABER LAN:D

lp_ken_an

bu hafta okula gitmek ilk defa bgne kısmetmiş arkadaslar.6 günlük hastalıgımın ardından yine döndüm.okula evet derse hayır dıyorum anladımki 5 gün ewde yatmak okulda arkadaslarınla olmamaktan cok daha kötüymüş.

uNReLiEveD

Quote from: serra_lpfan on Mayıs 04, 2007, 04:47:30 PM
bugün okulda şenlik vardı kordon tv geldi ünlü münlü gelcek dediler ünlü dedikleri beş para etmez kordon tv nin sanatçıları geldi ama çok eğlendim hocalar bile coştu ;D
bzm de yardım konserimiz vardı geçen sene bzm de bi tv den şarkıcılar geldi... hocanın biri öğrencilerin gazına geldi halay çekip duruyodu ;D

§ïяĝαиα

off...ingilizceden 96 aldım :D ama off 'um buna deil...19 mayıs sebebiylen her pzt,çrş ve cumamı saha köşelerinde geçircem...iyrenç...9saat boyunca hareket yapcaz...işin ii tarafı biyoloji kimya gibi akıl karı olmayan dersler de kaçıyo :D
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

beanlie

ingilizceden 96 mı aldın banada öğretsene ;D lise hayatı boyunca en yükse notum ing den 30 ;D bgn okula gittim gitmeyecektim ama iyikide gitmişim müdür yardımcısın saatini çaldım ondan zor olmadı ama olsun 300 ytl lik saat 150 ye satarım baskasına ;Dbölelikle radar live n parası çıktı ;D

§ïяĝαиα

çok basit...kopyayı yaz at sıranın altına hoca bakmazken çek dicem şimdi ama yalan olcak...abi benim ingilizcemde bi güzellik var hiç çalışmasam da yüksek not alıorum geçen sefer de 96 aldım...anlamadım gitti kitabın kapagını bile açmıorum çalışmak adına...neyse takdiri ilahi :D üstüme laf sölemek düşmez
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

YaramazBok

okulu sevmiyorum ,dersler zor,hele hele matematik..  :(

sirtreze

Quote from: beanlie on Mayıs 04, 2007, 08:25:21 PM
ingilizceden 96 mı aldın banada öğretsene ;D lise hayatı boyunca en yükse notum ing den 30 ;D bgn okula gittim gitmeyecektim ama iyikide gitmişim müdür yardımcısın saatini çaldım ondan zor olmadı ama olsun 300 ytl lik saat 150 ye satarım baskasına ;Dbölelikle radar live n parası çıktı ;D

nasıl yaw...baya baya çaldınmı...yoksa geğikmi yapıosun...
...OkyanusuN ÜzerindE DuR YükseK SeS MüziK YaP...

beanlie

Quote from: sirtreze on Mayıs 05, 2007, 05:42:14 PM
Quote from: beanlie on Mayıs 04, 2007, 08:25:21 PM

nasıl yaw...baya baya çaldınmı...yoksa geğikmi yapıosun...

çalmadın saatini istedim oda senden önemlimi dedi werdi  ;D ama bilmiyorki ben artık geri wermiyeceğim  ;D bnm oldu

ShapeshifteR

ya dün izmirdeyidkk 3T fuarı vardı bisim mesleki bişe..
fuar bahane izmir şahane :D
4 te bıraktı kfuarı muar dooru konak,
gaziemir,bornova of yaa hiç dönesim gelmedi walla
hele kordon da ki kalabalık...
maç ve konser wardı bilmiorum normaldede bööle güsel mi
3 erkeğe 10 kız düşüyo belki de bana o yusden güsel geldi  :)
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.