Mike Shinoda albümün sızmasıyla ilgili konuştu..

Başlatan [lp]_endLeSs, Mayıs 05, 2007, 11:56:32 AM

Previous topic - Next topic

[lp]_endLeSs

Bütün Linkin Park hayranlarına,

Bugün albümün dışarıya sızdığını duyduk..Bu yüzden bizim heyecanla yaptığımız şeyi sizin duyma şansı elde ettiğinizi tahmin ediyorum..Hepimiz, sizin albümü şuan da duymanızdan çok heyecanlandık ve hayal kırıklığına uğradık..Nedeni ise:

Size bütün yeni müzikleri vermek heycanlı değil özellikle de üzerinde bu kadar çok çalışmışken..Bu albüm hatalarıyla, ilhamıyla ve dikkatli ustalığıyla 1,5 yıllık bir çalışma..Sahip olduğumuz herşeyi bu şarkıların içine kattık ve sizin her saniyesini duymanızı istiyoruz. Sizden bütün şarkıların anlamlarının her bir bölümünü içinize çekmenizi bekleyemem, siz er yada geç şarkıların sizin için ne anlam ifade ettiğini düşüncelerinizde biçimlendireceksiniz..

Aynı zamanda bu albümün sızması albümün önemli bir bölümü olan ve yaratıcılığımızı katarak aylarca çalıştığımız albümün resmini, özel baskıyı ve büyük kitabı hariç tuttu.. Neredeyse Hybrid Theory kadar uzun sürdü. Yeni albümün şaşırtıcı resimleri, şarkı sözleri ve şarkıların nasıl bir araya geldiği hakkında notlar var..- Bu albümün görünen yüzü..Diğer taraftan özel görüntüler, şarkıların yapım hikayeleri, dolgun resimler, CD ve hikayeyi anlatan bir DVD ve ilham geldiği zamanların gerçek kamera kayıtlarından oluşan super-special-edition kitabı var. Bana göre hiç kimse bu parçalar olmadan albümü tam anlamıyla yaşayamaz.

Hatta sadece şarkıların sıralanışı bile çok önemli. Albümdeki şarkıları rastgele dinlemek ile albüm sırasıyla baştan sona dinlemek çok farklı..Albümü indirdiyseniz en azından şarkıları doğru sırada dinlemeye lütfedin..Bu daha değerli bir yol :)

..Bizim bütün söylemek istediğimiz bu kadar.. Eğer içinizde sabırlı olup, albümü indirmeyecek ve ellerine gerçek parçayı almak istiyenler varsa onları alkışlıyoruz! Ve bütün bekleyemeyenleri ise yardım edemiyoruz ama anlıyoruz çünkü bizde sizin kadar heyecanla bu albümün gelmesini bekledik..iki şekilde de dinlediğiniz için ve bizim müziğimizi sevdiğiniz için teşekkür ediyoruz..

Grubu desteklediğiniz için teşekkürler..turda görüşürüz
   -Mike & LP

( LPMB )

§ïяĝαиα

LPUMB da albümün sızmasıyla ilgili bi yorum daha var...burda dediğine göre Mike;
albümü çoktan indirip dinlediyseniz;bu sizin ayrıcalığınızdır.yine de albümün satışa çıkmasını bekleyip sabreden ve saygılı davranan fanlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.hepsini okumaya gerek yok özet olarak  böle demiş Mike...ve bencede çok haklı...15 mayısa  kadar wıd,gup,nms dışında hiçbi yeni albüm parçasını dinlemicem...zaten 30 sn lik kesitlerin de yarısını dinledim :D
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

sirtreze

dinlememek taraftırıyım tabi...zaten cd-romuma orjinal halinde olmayan hiçbi cd giremez...kulaklığımdanda orjinal olmayan hiçbi ses çıkamaz...
...OkyanusuN ÜzerindE DuR YükseK SeS MüziK YaP...

makinacı

walla ewden nete girebilsem çatır çatır indirirdim ama ewde net yok :(
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

NEVERlandLP

ben cdsini almak o zamana dek dinlememek için tutuyorum kendimi:Dama meraktan da ölmek üzereyim:D

muzzy

çok güzel açıklama yapmış walla..helal olsun..bende normalde indirirdim ama bunu indirmiyom..albümde baya deişik şeyler de var..hem az da kaldı gerek yok..

shimy

eğer gerçek fansanız orjinal alın arkadaşlar böyle sadece dinleyerek onlara bir yararınız dokunmaz ama dersenizki bizim yardımımıza mı ihtiyaçları var herif dolarları tuvalet kağıdı yapıyor derseniz sizin vicdanınıza kalmış birşey
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

süperlp

ben de indiricektim ama indiremedim.
iyiki de indirmemisim valla mike beni duygusallandırdı.
zaten vhat i've done ve given up dısında baska sarkı dinlemedim mtm den

black_ece

dinlemedim sadece WID ve bleed it out un bi kısmı
başından beri mike ın dediği şeyi diyorum =)

makinacı

yemişim vicdanı dierek indiricem ama bulamadıım için indiremiorum
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

shimy

Quote from: lpfan659(kullanıcı adı deişebiliomuş lan) on Mayıs 06, 2007, 09:04:32 PM
sana yuh diyorum sadece örtbas :L bu nasıl LP fanlığıdır ya :L
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

süperlp

Quote from: lpfan659(kullanıcı adı deişebiliomuş lan) on Mayıs 06, 2007, 09:04:32 PM

aferin >:( o zaman linkin park albüm de çıkaramaz
bu isler parayla albüm satılmazsa neyle albüm çıkarsınlar.
ama tabiki linkin parkın yayınladıkları sarkılarıda indirebilirsin ;D
aol daki mesela