Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Good Charlotte

Başlatan Phoenix, Eylül 08, 2006, 07:00:54 PM

Previous topic - Next topic

lp-fan-mete

GC is da besttt  :P

good charlotte

ya yuh be arklar dinlemiyonuz bari saygı duyn ne bu bee yk ya benziyomus sen müziktn anlamıyosan kardesim dinleme o zmn

ousan

Quote from: good charlotte on Mayıs 14, 2007, 03:22:08 PM
ya yuh be arklar dinlemiyonuz bari saygı duyn ne bu bee yk ya benziyomus sen müziktn anlamıyosan kardesim dinleme o zmn
heh peh jeh keh

Mosso

ne war sıncı bnde cok severım gulmek ıstedıgım zaman acıorum kendıme gelıorum gulmek ıstedıgınız zaman super oluyo tavsiye ederim NoT:Biraz daha sert sound kullansalar gıyımlerı gıbı super olur:D

ShapeshifteR

yaf giyimle müziğin ne lakası war yaf eminemn bile takım elbise giydiii oluo türk sanat müsikisi mi sölemesi lasım şimdi,bence müsiklerine bakalm bis sdece sefen sefer sefmeyen sefmess...
eidirler eidirler river,i just wanna live, the chronicles of life and death hoşuma gidior.
ya bi albüm çıkarsalar 2-3 şarkıları bomba olur...dierleri kötü olabilir...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

Simple Plan

walla gcye bayılırım...joel madden'a da...i just wanna live,the river,predictable,boys and girls gibi sarkılarını dinleyip sewmeyene sasarım yani... :S ama şu var belli bi süre sonra bayıyoo...

lunaparkiz

bence chok şekerler ayrıca yha popa dönük diosunuzda onlarda bunu kabulleniolar vhe bence chok eğlnceli bi grup ben sefiorum

mustapha

yane 11 yıllık bi grup bu kadar uzun sürede ayaakta durmaları bi başarı tebrik ediyorum fakat nedense ben hiç ama hiç sevmiorum

ebru_91

keeep your hands of my girl süper  :)
cursedprincess

2_ba

ımmm tars müsik bakımından tapulasu yararuklar yaf<3 eet new school punk yapıolar..makyaşlarıda o bütünün ayrılmas parçası(=uwww ösellikle billy martin<3 bitane nan! en saalam şarkıları riot girl..bnm için mi yabmışlar ne=) billy martin's riot girl..''2_ba''

shimy

tuba lütfen terket  burayı :D good charlotte neymiş be onun müzüünü petek dinçöz de ypıyor :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Schizrophenic

gereksiz :S

Üzerimdeqi laneti seviyorum

click

i just wanna live , lifestles of the rich and famous , we believe , the river , misery , dance floor anthem şarkılarını severim

LP_nur

bence gzl river harika...şarkıları hoş...:)

2_ba

yeşim:D bak yafrm...(=msne gel nan!!!!
xD