Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

zülfü livaneli

Başlatan ölü gelin, Şubat 17, 2007, 01:01:31 PM

Previous topic - Next topic

delilah

ailecek bayılırız ama babam ayrı bi bayılır en son beni baydı neden derseniz mesela babamla uzun yola çıktığımızda mesela 10 saat lik o on saat boyunca zülfü livaneli çalıyor..ama hala çok severim çok saygı duyarım..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

gokhan

Quote from: delilah on Nisan 29, 2007, 03:12:18 PM
ailecek bayılırız ama babam ayrı bi bayılır en son beni baydı neden derseniz mesela babamla uzun yola çıktığımızda mesela 10 saat lik o on saat boyunca zülfü livaneli çalıyor..ama hala çok severim çok saygı duyarım..
demek kı babamı gecen babalarda warmıs :D benım babam rekor 8 saat sonra suawıyı dınlıyo.. :D

linkin_izzo

ilkokulda ban küçük zülfü diye çağırırlardı manyaağıydım şarkılarını ezberlemiştim şimdi ise fazla dinlemem ama yinede seviyrom
A (LP)ACE FOR MY HEAD CHES_TR

ölü gelin

hehe bende hemen hemen hepisini biliyorum şarkılarının :D ve e okulda ezbere söylediğim zaman arkaya falan bakıyolar playback mi yapıyo bu hatun diye muahaha :D bu adamı dinlediğime kimse inanmıyo :D :D

gokhan

Quote from: ölü gelin on Mayıs 05, 2007, 06:39:38 PM
hehe bende hemen hemen hepisini biliyorum şarkılarının :D ve e okulda ezbere söylediğim zaman arkaya falan bakıyolar playback mi yapıyo bu hatun diye muahaha :D bu adamı dinlediğime kimse inanmıyo :D :D
ınanmayan ınanmasın  ;D bende cogunu bılıyom :D

Sumween

Zülfü Livaneli (eğer kör değilsem!) İzmir cumhuriyet yürüyüşüne katılmıştı.. ne kadar yaşlanmış öyle ya :S

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

gokhan

ne yaslanması yaw :D gunes wurdugu ıcın bıraz oyle gozukuyo :D

Sumween

Quote from: gokhan on Mayıs 13, 2007, 10:16:35 PM
ne yaslanması yaw :D gunes wurdugu ıcın bıraz oyle gozukuyo :D
Güneş vurunca saçlarını beyazlatıp, göbek yaptırmış.. ne güneş ama!

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

gokhan

2006 yılında theodorakıs odulu almıs benım haberım nıye yok :S :)

tome3.mpq

mektup derim başkada bişey demem

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

ewrimcan

buraya yazmam saçma mı bilmiorm ama zülfü livaneli müziklerini rock a uyarlıuyorıuz, eğer kiter akoru bilen varsa şarkılarınkini bana özel msj yada msn den gönderebilir mi? ve ilgilenen varsa kan çiçekleri çok hoş oluo rock kalinde. la dan başlayın .İD

işine geleni basan basına basalım

lp_cansu_mike

benm de saygı duyduğum sanatçılar arasındadır kendisi çoğu şarkısını ezbere bilirim gerçi şimdiden emin değilim ama müziği çalsa hatırlarım heralde :D benim en sewdiğim şarkısı özgürlük'tü bu adamı bildim bileli en sewdiğim şarkısıdır özgürlük heralde müziği filan hoşuma gitmişti :D

delilah

bende efsane konserlerin hem kasetleri hem cd leri var .. babam bayılır biz de küçüklüğümüzden beri severiz yani ;D zaten abimin adı ömer.. ömer zülfü livaneli ya babam ordan koymuş adını..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!