Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

muse

Başlatan black_ece, Eylül 08, 2006, 06:53:39 PM

Previous topic - Next topic

ousan

Quote from: Littleches on Nisan 25, 2007, 07:26:58 PM
Sen yeni yeni başlamışın o zaman dinlemeye. Son albümlerinden başlamışsın sanırım. Bi 3-4 yıl geriye dön seveceğin muse parçaları çıkacaktır.
kesinlikle katılıyorum :D

ShapeshifteR

walla gerçekten de ööle yeni dinlemeye başladım
önerilerinis warsa sööleyin indiriiim..
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

Darkshines

Öneri yok hepsi berbat indirme .p Bize kalsın .p

black_ece

darkshines ı indir .)

gokhan

Dunya turnesı kapsamında Musewe Lınkın Park eylu ayı Rusyada duzenlenecek organızasyonda aynı gece sahne alıcaklar...

Mosso

saglam sarkıları var mı soyle bol bas agırlıklı

blind_clown

hysteria var çok bass istiyosan ;D
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

Mosso

ok dınlerım basscı adama bas agırlıklı parcalar yakısır :D

mike_fans

Quote from: Mosso on Mayıs 09, 2007, 10:16:25 PM
saglam sarkıları var mı soyle bol bas agırlıklı
hysteria, time is running out.... aslında muscle museum'da varda o kadar çok diil bas bide plug in baby var aklıma gelenlerden... plug in baby'dede çok fazla duyulmaz en azından hysteria ve time is running out gibi diil, ama şarkının ortalarında duyulmaya başlar... ;D
mike_fans

L1NK1N P4I2K

muse cok güzel bir grup hata  rock'n coca gelmisti.  biz onceden musenin fan sitesine takılıyordum rock'n coca sonrra  full ozenti doldu. ben 1 2 aydır girmiyorum...  ama grup saglam;)
ßr£@K!ng Th£ HaßßiT     

Darkshines

Glastonbury konserini izlemeyenler canlı performansları harika gibisinden kelimeler sarf etmesinler (:

ezqi

ya ben eskiden muse fln dinlemezdim. starlight sarkısıyla sewdimm. cok güsel sarkıydı.... eskidi tabii haliyle............

selinkinpark

batu batu batu
3 videoyu indirdim live@glastonbury'den konserin tamamını kesin bulmam lazım :S
saoool=)

InnOCenT_SiNNeR

Pek dinlemem SuperMassive Black Hole fena bi sarkısı deil Starlight sarkısı da guzel