Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Stres atmak için ne yaparsınız?

Başlatan Sumween, Ocak 19, 2007, 04:50:14 PM

Previous topic - Next topic

ShapeshifteR

yemek yiyeceksin :D bunu 58 kilo olan birisi söölüo....
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

Sumween

farkettim ki stres anlarımda ya tamamen ölü gibi susuyorum ya da çığlık atıyorum! ciddiyim ya ''yeaaa,wuuaaa'' evde bağırmışlığım çoktur.. annem bi ara Taşkın adını takmıştı ya bana.. ''taşkınlık yapma psikiyatriste götürürüm yarın'' diyodu :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

linkin_izzo

ben çok sinirli olduğum zaman odaya kapanıyom açıyom linkin parkı ve from the inside lyin from you bir de dont stay bağırarak sölüyom ve stres puf diye gidiyor
A (LP)ACE FOR MY HEAD CHES_TR

HTSoldier

antrenmana giderim hocanın attığı topları beni sinirlendiren adam/varlık mış düşünürüm ve raketle son gücümle indiririm aşşaaa >:(
çok etkili oluyo gerçekten bi müddet sonra sinir stres kalmıyo tabe bazen raket te kalmıyo :D

serra_lpfan

sinirli olduğum zaman ya sinirimi birisinden çıkarırım ya da odama kapanıp müzik dinlerim
NABER LAN:D

คг๔คг๔ค

stres atmanın ceşitli yolları var

-sigara içersin
-kesmezse baska bişey
-kesmezse daha baska
-olmadı adam döv
-adam yoksa duvarı döv
-anana bagır nie bole ya off:@ ayak yap
-top oyna ip atla bişi yap
ama bn genelde ya duvarı doverim ya adamı yada sigara filan içerim ;)

€roS

Stresli olduum zaman kimse beni hayata döndüremes... çok zorum ben çok strsli olunca LP dinlerim kendimi zıplıoken Havalarda bulurum ;D sonra dışarda bişiyler yapmam lazım gezme tozma gibi ama tam mutlu olmam için bi kaç gün geçmesi lazım.. :-* shennol ben senden daha çok yiyorum ama kilom senden az 53 ne olcak :-[

shimy

ya hap kullanıyorum ve sanırım bağımlılık yaptı :S insomnia oldum :S
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

gokhan

stres atmak ıcın ıkı gunde on kere kadıkoy besıktas arası cagdasla wapur turu atmak :D :D

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: gokhan on Mayıs 08, 2007, 09:07:57 PM
stres atmak ıcın ıkı gunde on kere kadıkoy besıktas arası cagdasla wapur turu atmak :D :D
Eet eet eet çok rahatlatıcı oluyo insanın sewdii birileriyle vapur turu atması ben en çok o yönünü sewdim istanbulun :D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

gokhan

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Mayıs 08, 2007, 11:54:02 PM
Eet eet eet çok rahatlatıcı oluyo insanın sewdii birileriyle vapur turu atması ben en çok o yönünü sewdim istanbulun :D
abı o yonunu mu sewdın sadece  :D

black_ece

Quote from: gokhan on Mayıs 09, 2007, 09:56:37 PM
Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Mayıs 08, 2007, 11:54:02 PM
abı o yonunu mu sewdın  ;D
çağdaş gökhan selin ve zeyneple vapura binmek =)
güzel lan harbiden bi de vapurda çağdaşa turn the page söletip videosunu çekmek :p

Mosso

bn bos zmnlarda bol bol fps kasarım arada rts de oynarım ama ozellıle kızlar sıze tavsıem cs oynayın bol bol adam vurun rahatlarsınız :D

Sumween

zırıl zırıl zırlıyorum son zamanlarda ve acayip komik oluyo.. mesela dün saatlerce amaçsız ve sebepsiz bi şekilde zırladım.. yemek yerken gözyaşım kaşığa damladı sonra deli gibi bi yandan gülmeye başladım bi yandan da ağlamaya devam ettim :D ilgincim ya

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Mosso

asd[kafada problem var]kanımca... doktara gorun bi