Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

king90

okul demeyin bana bayılacak gibi olluyorumm  dahaa benim 2 sene war üff bitmez yaaa tek güzel yanı sewgilimde okulda hahaaha

§ïяĝαиα

pc çöktüü için okul daha az ehemmiyetli olcak :) ama ders çalışıorum gene de...tempoyu artırdım sırf rnc ye gelimdie...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

gokhan

Quote from: §ïяĝαиα on Mayıs 09, 2007, 04:38:02 PM
pc çöktüü için okul daha az ehemmiyetli olcak :) ama ders çalışıorum gene de...tempoyu artırdım sırf rnc ye gelimdie...
aferın sozunde dur ;D hadı bakalım basarılar :)

immortal

okul bu aralar bıktırıcı dersler baya ağırlaştı.yarın kaçmasaydım bilkente amerikalılara türk kültürünü anlatmak için gitçektm kaytardım:Dyarın şenliklerde başlıo.arkadaşlar ankara ünv.si tandoğanda şenlikler 4 gün sürecek.1.gün moğollar 2. gün özlem tekin dier günleri sallayın:P ama şenlik alanı güzel oldu gelmek isteyenleri bekleriz. okulun bitmesine 1 ay kaldı bea kurtuluorum...
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

gokhan

Quote from: gizmo on Mayıs 09, 2007, 08:34:14 PM
okul bu aralar bıktırıcı dersler baya ağırlaştı.yarın kaçmasaydım bilkente amerikalılara türk kültürünü anlatmak için gitçektm kaytardım:Dyarın şenliklerde başlıo.arkadaşlar ankara ünv.si tandoğanda şenlikler 4 gün sürecek.1.gün moğollar 2. gün özlem tekin dier günleri sallayın:P ama şenlik alanı güzel oldu gelmek isteyenleri bekleriz. okulun bitmesine 1 ay kaldı bea kurtuluorum...
1.mogollar
           2.ozlem tekın daha ne ısterım kı :D gızem kacırmayı dusunmuyon dı mı???

Sumween

bugün sabahın 5:30'unda uyandım her zamanki gibi sonra anneme ''of gitmicem anne ya okula mokula ''dedim.. ''tamam kızım sen bilirsin yat o zaman'' dedi.. öyle bi şaşırdım,dumur oldum ki uykum kaçtı! :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

lp_ken_an

Quote from: Sumween on Mayıs 10, 2007, 06:01:29 PM
bugün sabahın 5:30'unda uyandım her zamanki gibi sonra anneme ''of gitmicem anne ya okula mokula ''dedim.. ''tamam kızım sen bilirsin yat o zaman'' dedi.. öyle bi şaşırdım,dumur oldum ki uykum kaçtı! :D
ya bazen banada öle dıolar ama öle bi dıorki gitmemek mümkün dgl...imalı sözler beni cok etkilior aile icinde

shimy

kendimi artık mezun katagorisine koyuyorum :D yaşasın no okul no cry :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

lp_ken_an

ah ah bnm de bitse su okul girsem össye..ya ben bu seneden sıkıldım seneye napcam össye hazırlanırken...öss ye gircek arkadaslar nasıl gecti tüm seneniz anlatsanıza biraz ama cok sıkmadan,korkutmadan?

ShapeshifteR

ben hiçbirşey düşünmedim, her şey olacağına varır psiklojisiyle yola cıktım
rahat rahat girdim öss ye 5 puanla marmarayı kaçırdım..tek üsüldüüm buydu.
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

immortal

off bizim siyasal bu aralar çok karıştı çevik kuvvet kapıda-içerde nöbette.dün çıkan çatışma sonucu sanırım ağır yaralanan bir öğrenci bugün hayatını kaybetmiş bu çok kötü olur :(.off gerginlik bitmiyo.olayı canlı gören arkadaşların psikolojisi bozulmuş baya.inek şenliği iptal olursa şaşmam ben aylardır bunu bekliodum oysaki.:(

öss ye gireceklerde kendinizi çok kasmadan ve son zamanlarda çok gevşemeden bilmediğiniz şeyleri çalışın.ama şu ana kadar bişi yapmadıysanız da artık pek bi önemi yok çalışmanızın.bnm öss yılım rahat geçti pek öle kasmadım 24 saat tv-müzik ders çalışmamı engelliycek herşeyle uğraştım psikolojikmen bunlara yöneliodum.ama yazın konuları baya bitirmiştim.bide dersaneye devam etmedim kendi bilmediklerim üzerine çalıştım felan.son dönemdeki denemelerinize de ağırlık verin sonuçlar  kaliteli bir deneme çözüosan sonucun öss ye yakın olabilir ama düşük gelirse denemen hemen umtsuzluğa kapılma.kolay gelsin hepinize..kolay bişey değil sorunların elbette olucaktır ama sen elinden geleni yap.kazanamamak dünyanın sonu değildir...
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

lp_ken_an

ben suan lise 2 örencisiyim şimdiden dedigin psıkoljiye baglı hareket edıorum ... kasmıorum kendıme güvenim de cok..artık önumde koskoca bi tatil ve ögretım yılı var..umarım istedigim yere ulasırım ki neden olmasın..

serra_lpfan

ulaşırsın inş. ;) ya oksye de bi sene kaldı ya off seneye maffolcam bn :( :( anadoluyu kazanamazsam iice batçam bn
NABER LAN:D

uNReLiEveD

umarım istediğin yeri tutturursun kenan...ben de seneye OKS ye gircem ,ben de kendimi kasmıyorum önümde sınav yokmuş gibi...(serra şimdi bna kızcak ;D ;D ;D)

lp_ken_an

inş. ya daha 1 seneniz varmıs ben gibi..sonunda ölüm yok die başlıyın bence hazırlanmya, kendinize güveniniz olsun,sonrası kolay 1 senede yutulur tüm konular...ama önce isteyin,sonra düzenli olun yeter.(walla babamın bana sölediklerini aynen aktardım)