Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

merkez sağda birleşme

Başlatan ölü gelin, Mayıs 05, 2007, 06:46:33 PM

Previous topic - Next topic

Mr. MeTaLkiSS

Zaten akp oy kaybetmiycek oy vercek kesim yine belli ama milletvekili kaybetçek heh :D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

king90

ben sizin gibi düşünmüorum hatırlıosanız halk akpye eski sağ partilere tepki olarak verdi yani akpnin çoğu oyu anap dyp ve mhpnin oyu bence dyp ile anapın birleşmesi akp nin baya oyunu düşürecektir inş düşürür

gokhan

oyları dusucektı kı su cumhurbaskanlıgı hadıselerı artı su anap-dyp bırlesımı oylarını tekrar artmasınawe  toplamasına sebep olucak..

matrax_zalim

bende senin gibi düşünüyorum gökhan.ben kime sorsam yine akp ye veriyo.
demokrat parti barajı geçemezse de budöneme benzer şekilde yine geleceğe benziyo
D R A U G A R

gokhan

bası gerceklerde war tabı mesela akp gıbı doguya gıdıp ordakılere yeterınce para we benzerı yardımda bulunursa belkı dengeler degısebıır...

Mr. MeTaLkiSS

Eet erzurumda insanların fakirliklerinden yararlanarak yaptıkları gibi halbuki soydukları insanlar da onlar...
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ShapeshifteR

abi bunları tahtlarından indirmek yetmez asıcaksın ya sallandırcaksın böle meydanda..bunların hepsi vtn haini..
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

gokhan

Quote from: ShapeshifteR on Mayıs 21, 2007, 02:15:43 PM
abi bunları tahtlarından indirmek yetmez asıcaksın ya sallandırcaksın böle meydanda..bunların hepsi vtn haini..
yuh yanı abartma sende =) asmak kesmek kelımesı we dusuncesı artık gerıde kalmalı...

ewrimcan

erkan mumcuya karşı hep bi sempatim olmuştu ama ağar kasabından çekinirim. istikrer için birleşme şarttı, hayırlısı.

işine geleni basan basına basalım

gokhan

Quote from: ewrimcan on Mayıs 22, 2007, 06:10:25 PM
erkan mumcuya karşı hep bi sempatim olmuştu ama ağar kasabından çekinirim. istikrer için birleşme şarttı, hayırlısı.
aynen mumcuya karsı cok sempatım war ama kasap nurı (agar) fasıst onu hıc sewmem...

ewrimcan

herifin şaibeyle öldürtmedii solcu sayısı parmakla sayılır. bu arada solda birleşme topici açiim ordan konuşalım solu da.

gokhan

Quote from: ewrimcan on Mayıs 22, 2007, 06:27:23 PM
herifin şaibeyle öldürtmedii solcu sayısı parmakla sayılır. bu arada solda birleşme topici açiim ordan konuşalım solu da.
war war :D

ewrimcan

Quote from: gokhan on Mayıs 22, 2007, 06:28:33 PM

öldürtmedii solcu mu topic mi?  topici açtım da.

gokhan

Quote from: ewrimcan on Mayıs 22, 2007, 06:32:24 PM
Quote from: gokhan on Mayıs 22, 2007, 06:28:33 PM

öldürtmedii solcu mu topic mi?  topici açtım da.
solda bırlesme topıcı war merak etme =)

gokhan

ıyıce bokunu cıkardılar sagda bırlesmede problem cıktı yanı bı ıs arapsacına dondu...