MTM'in tamamını dinleyebilirsiniz...

Başlatan [lp]_endLeSs, Mayıs 11, 2007, 04:27:30 PM

Previous topic - Next topic

[lp]_endLeSs

LP Haber bölümünde daha önceden söylediğim gibi MTV UK de albümün tamamı yayınlandı...

Dinlemek isteyenler için:

http://www.mtv.co.uk/channel/mtvuk/10052007/linkin_park_exclusive

Ayrıca MTV Italy, MTV Germany,MTV Turkiye ve MTV Latin America da da bulabilirsiniz parçaları....

*Bu parçalar resmi olarak yayınlandı..

lp_ken_an

bi kac sarkıyı begendım sadece...genel olarak umdugumu bulamadım :( :(ama ilk dinledigim icin olabilir.umarım nedeni budur..

black_ece

sorun şu ki albüm elime geçene kadar dinlemek istemiyorum sanki böyle büyüsü kaçıcakmış gibi geliyo

ousan

Quote from: black_ece on Mayıs 11, 2007, 04:51:05 PM
sorun şu ki albüm elime geçene kadar dinlemek istemiyorum sanki böyle büyüsü kaçıcakmış gibi geliyo
dinle ya ne olcak :D

makinacı

albümü asla elime alamıcaam için kasmıorum...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Mosso

belki ousan bır ıyılık gecer tum uyelere bedava albumu dagıtır cok istiosa tabe :D

ousan

In Pieces hoşuma gitti... bide Given Up da chester 20 sn ye falan böğürüyo :D

Mosso

sen herkese dagıt albumu bakarıs:D

ousan

Quote from: Mosso on Mayıs 11, 2007, 09:36:25 PM
sen herkese dagıt albumu bakarıs:D
dinlesene işte buradan :D

muzzy

saol....WID..no more sorrow..given up ii..gerisini salla...ben albümü almaktan vazgeçtim..anlamadığım bu şarkıların neyine bu kadar uraşmışlar..bi grup bu kadar mı bozulur..bende bayaa bi sert albüm olcak sanıyodum..adı da öle gösteriodu ama adıyla da alakası yok şarkıların tazrzının...dinledikçe seweriz demiştim ama ben bunları bida dinlicemi sanmıyom :-\...HT ve Meteoraya dewam..

artık Tanışma Bitti yi bekliorum..bari o hayal kırıklığı yapmasa bunun  gibi...

süperlp

ya bu albüm meteoradan bile daha sağlam olmus bence ;D

muzzy

Quote from: süperlp on Mayıs 12, 2007, 05:56:12 PM
ya bu albüm meteoradan bile daha sağlam olmus bence ;D

dalga geçiyon heralde..

whiskas:)

sen otur bekle tam 4 sene.. Collision Course.u kabullen.. Fort Minor projesini destekle sevgili rap solistimizin.. gelen albüme bak..  >:(
lp albümleri bnm için hiçbi zmn dinleye dinleye alışılan albümler kapsamına girmemişti.. hep ilk duyuşta aşık olmuştum her şarkıya.. şimdi dinliicez.. alışcaz..

p.s.: bi kaç şarkının başarılı olduunu kabul ediorm ama dier albümler kdr başarılı deil..  :(
forfeit the game & stop the talk show!

immortal

off bu ne yahu inanamıorum.tamam öle süper bi albüm beklemiodumda bu kadar da tuhaf bişi olcanı tahmin etmemiştim.bi tek leave out the rest i sevdim.gerisi de müzikal açıdan hiç tatmin etmedi.bazılarını dinlerken sıkıldım:(
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

ousan

bend eilk başta sıkılmıştım ama sarmaya başladı.. kendinizi verin... :D