Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Lpefsanesi-lpfanturkiye

Başlatan raines, Mayıs 12, 2007, 02:35:33 PM

Previous topic - Next topic

raines

konudan da anlaşılacağı gibi size biraz sitenin öyküsünü yazayım dedim. neerden cıktı lan nıe yazıo bu manyak sımdı bunu demeyın okuyunca biraz da olsa anlatma nedenımı anlarsınız giibme gelıo du bakalım..

bildiğiniz üzere bu sitenin temelleri cok eskılere dayanıyo. öle 1 sene 2 sene de deil linkin park oldugundan beri var demıcem yalan olur ama turkıyenın ılk adam akıllı lp sitesidir. Bir site vardı adını unuttum bızden once olan tek sıteydı ama forumları falan yoktu sanıyorum biz bir ilk başardık ve lp sevenlerı bir araya getırdık turkıyede. cogu ınsan lp i bızım sıteden arastırdıgı kadarıyla bılıodu. İlk başlarda sitenin üye sayısı 25-30 civarıydı ousan kendi çabalarıyla açmıstı lp.efsanesini sora bi baktık site gidio 100lere o zamanlar 100 öle bi rakamdı ki bizim için anammm noluo lan buyuoz dıe sevınıoduk sora bı baktık 250 falan oldu gidio durmadan üye yagıo ve öle bi ortam oldukı o 250 insanıda tanıoruz yanı abarttım tabı bırazda hepsıyle hakkaten aile gibi olmustuk ıste tanımadıgım adamlar geldı evımde kaldılar bı baktım sımdı en ıyı arkadaslarım oldular. bir kardesım oldu ousan bir ortagım oldu koray bir terbiesiz arkadasım oldu cemil bir sevgılım oldu derken bu böööle surdu gıttı ucsuz bucaksızdık artık biz kendimize göre.. sora kötü bir olay oldu ve sıte hacklendı biz de artık bırakalım dedık ousanın da öss durumları wardı ugrasamam dedı bende dedım artık bende nete giremicem pek falan derkeeen yenı yenı sıteler acıldı ve hepsi bizim izimizden gitmeye calıstı nerden bılıosun dıceksınız hepsınde admındım lp.efsanesinden sora acılan tüm sitelerde adminliğim vardı ee kolay deil ousan ve raines dendiğinde lp siteleri için büyük bi anlamı vardı çünkü bu 2 insan üye getiriodu. milletin gazıyla gittik başka sitelerde üye toplamalarına yardımcı olduk onlar tutturamadı derkeeen ousan ben bi daha acıom dedı ve lp.efsanesini tekrar actı üye sayısı 1000 e geldı. adam yılmadı burayı actı parasını cebınden vererek sizlere daha iyi imkan sundu.

o kadar şerefli ve büyük bir fan sitesine sahipsiniz ki bunu bilmeniz için size bir çip yerleştirmemiz ve bu sitenin ilk açıldıgı güne götürmemiz lazım ama ben çip pahalı bi olay die azıcık anlatıyorum nıe anlatıon lannnn demeyın bulundugunuz yer cok haysiyetli kimsenin yalakalığını yapmamış hep kendi çabalarıyla ayakta durmus bir sitedir.

madem bu kadar sevıosun nıe gırmıosun? sorusuna cvp olarakda kendım şöyle bi cvp verebilirim elimi ayagımı cekme kararı aldım ama kopmadan. çünkü burası bizim bebeğimiz gibi oldu yani acılsada kapansada ismi deişssede burası hep bizimdi. hepte öle kalacaktır zaten. unutmayın ki gül gibi bir admininz papatya gibi bir shimmyniz orkide gibi bir korayınız var bu 3 insanı da cok ıyı tanırım shimmyi pek tanımasamda bılırım kı 3 ü dürüstlükte sınır tanımayan artniyeti 0 insanlardır. zaten banada gerek kalmadı :D

okuorum görüorum ki bazı siteler varmış üye sayısı bizden fazlaymıs falan taktıgınız konu buysa yada bu içinizde bir uhte olarak kaldıysa kalmasın. çok açık yüreklilikle sölüorum kı üye toplamak kadar kolay birşeyy yoktur inanın bana. şu konu dışındaki geyik yapmayın yazısını kaldırdıgımız gün inanın günde 50 insan üye olur. dier sitelerin politikası budur geiykle işi sürdürürler. bizde böle bişi olmadı olmucakta burası lp sitesidir arkadaslık sıtesı deıldır. tabiki güncel olaylar konusulacaktır ama geyikle adam toplama çabasına asla gırmedık girmıcezde tekrar soluorum..

Bu site hiç bir sitenin izinden gitmemiştir. Bu site birçok siteyi peşinden götürmüştür.

bu sözü propaganda yapmak için sölemıyorum sadece ıcınızde warsa böle bi komplex dier siteler için olmasın.

cok mu uzun oldu noldu bılmıorum sıkıldınız mı okurken ama burayı sevenlerınız warsa nıe sevdıgınızı ıyıce bılın ıstedım.

görüşüürüz öperim

Sumween

Hiç de uzun değil abi,az bile LPEyi anlatmak için... Üye olduğum zamandan beri LPE aşkımı çoğu üye biliyor zaten... LPE (ya da FT ne derseniz..) diğer bir çok siteden farklı benim için.. her zaman yeri ayrı,bi site bile değil artık resmen arkadaş ortamım burası... bura yüzünden başıma kötü şeyler de geldi mesela 2 kişiyle kavga ettim, ailemle kaç kez tartıştım.. ama hepsi benim seçimim bulduğum bi kaç dostu ya da burdaki saygı sevgi çerçevesindeki ortamı kaybetmemek için ne gerekiyosa yaptım hep... çok açık bi kanıtı da var... imzamda dönen yazı aylardır orda ve kaldırmayı hiç düşünmedim.. + LPFT Efsanesi .. biliyosunuz ikincisi yolda :) bunları yapabiliyorsam artık ne derece önemsediğimi anlamışsınızdır...
   Bazen abarttığımı düşünsem de.. Haklıyım aslında diyorum.. internet camiasında bu derece gerçek bi ortamı yakalamak zordu, ama imkansız değildi =)
(eeyt konuştum yine =) )

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

ya biz bi aile olduk artık geçen cumartesi zaynep bizi öyle şen şakrak konuşurken böyle sarılırken alan görünce siz daha önce buluştunuz mu hiç dedi =)
ama hayır ilk defa net dışında karşılaşmıştık
aslında bu yetiyo lpe nin ne demek olduğunu anlatmaya

selinkinpark

linkin park dinlemeye yeni yeni baslamıstım google da da haklarında kendimce biseyler bulmaya calısıyodum derken karsıma lpe nin adresini cıkardılar...
qirdim sitede qezindim ve üye oldum üye olduğum ilk qeceyi hala hatırlıyorum sabaha kadar nette kalmıstım siteden kopamıyodum ve delicesine cok sewmistim siteyi...forumda dolastıkca,birbirlerini hic qörmemis insanların aslında 10yıllık kardesler qibi olduklarını qördüm ve aralarına katıldım(qec de olsa).!
foruma yazmak benim icin qarip bi mutluluk qetiriyodu...sonra 1 qün siteye bi qirdim ki ne qöreyim 'herseyin bir sonu olduğu qibi buranında''qirdim baktım ve sitenin kapanacağını qördüm ve AĞLADIM cünkü kısa zamanda cok sewdim icindekileri,yıllardır tanıyor qibiydi herkes birbirini...
LPEye son 1yılda da bulmus olsam benim hep aklımda kalmıstı o site dedim bir efsaneydi ve hep öyle kalacak dedim ve bi daha baska lp sitesine qirmeyecem dediydim kendime:)
derken lptrfanclub acıldı herkesi oraya yönlendirdiler fln fln ama hic bi zaman LPE qibi olmadı,olamazdı...zaten herkes diyodu ,kimse ısınamadı fln

soraaaa 1qün ece(taindet anqel:)bana LPE yeniden acıldı koş dedi ve hemen üye oldum basta site bombostu fln ama bakın zamanla nerelere qeldik ve daha da qelicez...
hic bi zaman bu siteyi unutmicam,hatırlayacam burdaki arkadaslarımı belki 5yıl sora bu site olmicak ama burdaki dostluklar daha da büyüyecek ve hic unutulmicak bi hal alıcak...
biz burda bi aile olduk ve hic dağılmicaz...
hayatımda hic qörmediğim insanlarla msnde herseyimi paylastım bu nedir sizce?(=

gokhan

benım LPFT askını bılen bılıyo ozelıklle ousan bılıyo.. :D bu sıtenın ne farka sahıp oldugunu zaetn her bulusmada soyledım bu sıtenınn tek farkı cııdıyet...artı koray gıbı bı cııddı adam war :)

black_ece

Quote from: gokhan on Mayıs 12, 2007, 08:12:24 PM
benım LPFT askını bılen bılıyo ozelıklle ousan bılıyo.. :D bu sıtenın ne farka sahıp oldugunu zaetn her bulusmada soyledım bu sıtenınn tek farkı cııdıyet...artı koray gıbı bı cııddı adam war :)
abi biliyorum lan ben de uuu herif lpft ci oldu falan diyodum harbi de öyle ama ciddi yani lpft aşkında =)

Sumween

site için iki defa ağladığımı biliyorum ben ya hatta üç... harbi yapışmışız buraya.. Allah ayırmasın :D

I choose hush...

lp_ken_an

ya gercekten bagımlilik yaptı..bgn sabahtan internetim yoktu merak icinde kaldım neler oluor die ...sonra pc basından ayrılayımmı ayrılmayayımmı die daha fazla düşünmeye basladım cünkü lpft var.

gokhan

Quote from: Sumween on Mayıs 12, 2007, 09:16:52 PM
site için iki defa ağladığımı biliyorum ben ya hatta üç... harbi yapışmışız buraya.. Allah ayırmasın :D
LPFT benım ıcın cok onemlı cunku gercekten sewebılıcegım ınsanları tanımama wesıle oldu...

lp_ken_an

ya ben lpft den kimseyle yüzyüze görüşmedim ama nedense cogu kişilere kanım ısındı..ortak yönlerimizin sadece lp olduguna inanmamaya baslıorum zamanla..benı buraya ceken bişiler var  sadece lp dgl bu bunu biliorum

ShapeshifteR

lpft den ööörendiim cok sey oldu, bende bişeler katabildiysem ne mutlu bana...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

Mr. MeTaLkiSS

Yes yes yes yes yes yes yes =] ulan hiç tınnamamıştım osman ilk açtıında lpe'yi sonradan sardı heh. İnsan sewiyo burayı bırakması da hemen hemen imkansız bi kere alıştıktan sonra :D vıcıvıcı beybiler sizi harbiden biraz iyiyiz biz lpft olarak eheh ben araştırdım baktım diğer yerlere =] hayatımda cidden çok büyük yer tuttu lpft ya kendim de inanamıyorum ama çok da mutluyum :)
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

uNReLiEveD

gerçekten de buranın ayrı bi sıcaklığı var...buranın adresini google dan bulmuştum.üye olmadan önce sitede biraz gezindim.baktım güzel bi foruma benzio ben de hemen üye oldum.gerçekten de öyleymiş...baksanıza forumun başından bile ayrılmaz oldum =)

thanoth

Doğru. LPE vaktinde beni hiç hiç sarmamıştı zar zor giriyodum  (gerçi genel olarak forum formatını sevmemem büyük rol oynadı bunda)

ama bu sene WoW gidip de internet kalınca...yapıcak bişey bulamadım,sonra da,dammit,sardı.

n'aparsın.

Sumween

Kendimi buraya adiycam =P Genel dosya paylaşıma bakın LPFT Efsanesi 2yi koydum sonunda.. (duyuru sayın bunu) =)

I choose hush...