Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

genel seçimler

Başlatan sHiNoDa, Şubat 27, 2007, 02:54:07 PM

Previous topic - Next topic

gokhan

Quote from: Sumween on Mayıs 12, 2007, 09:32:36 PM
Quote from: gokhan on Mayıs 10, 2007, 10:01:04 PM
Quote from: Mosso on Mayıs 09, 2007, 10:08:49 PM
tum dunya elektrnoık secim yapıyo bız hala muhur kullanıoruz
bızım ulkede o konuda fazla ılerıde olmadıgı ıcn mecbur...
üstelik bir de tırnağa boya sürülüyor.. ''bunu saydıydım işaret koyyim'' diyen çobanın KOYUNları yerine konuluyoruz!
ama guzel oluyo nazlı yaa :D ne guzel serce parmagım sıyah sıyah guzel oluyo.. :D :D

ozgurluge_kacis

((( mordanadam ))) walla sen hangı ulkede yasıyosun ben merak ettım ! İstiklal marsını bırak meclıstekı cumhurbaskanı baykal bana chp bayragındakı 6 okun anlamını soylesın ?? kelımelere takılıp kalma derım ben sana.. İyiye iyi demek neden bu kadar zor ben onu anlamıyorum ! ben solcu gıbı dusunup sagcı gıbı yasayanlara saygı duyarımm.. istıklal marsını anlamsız yere ezberrlemıs olan watan hainlerıne deıLL.. yanlıs anlama dusuncene saygı duyuyorum ama sende benıom saygı duydugum ,ınsanlar hakkında bu kadar sert yorum yapma ! AKP bu secımde kuyrugunu elınemı alır.. yoksa dıger  partıler elıne ne alır goruceSs ..    Derin MAWI
kalbini kırmıŞlar !!

ShapeshifteR

bi haber buldum samanyolunda dedim akp yanlıları abartmışlardır olayı soorada bi baktım radikal gazetesi muhabiriniin haber ilgi çekici bi haber...

http://www.samanyoluhaber.com/index.php?khide=1&hid=49507&sec=10

bide Erken genel seçim kararının ardından siyasi partiler çalışmalara başlamış. Seçim çalışmaları için AK Parti 50 milyon YTL, CHP 80 milyon YTL, DYP ise 40 milyon YTL bütçe ayırmış.
dünyanın parası harcanıo ya..
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

gokhan

Quote from: ShapeshifteR on Mayıs 21, 2007, 02:39:35 PM
bi haber buldum samanyolunda dedim akp yanlıları abartmışlardır olayı soorada bi baktım radikal gazetesi muhabiriniin haber ilgi çekici bi haber...

http://www.samanyoluhaber.com/index.php?khide=1&hid=49507&sec=10

bide Erken genel seçim kararının ardından siyasi partiler çalışmalara başlamış. Seçim çalışmaları için AK Parti 50 milyon YTL, CHP 80 milyon YTL, DYP ise 40 milyon YTL bütçe ayırmış.
dünyanın parası harcanıo ya..

cok para ama ulkenın dort bı tarafına ulasmak we  reklamlar ıcın fazla para dııl yanı...he bıde bazı ınsanları parayla baglamkta bıraz masraflı... ;)

ShapeshifteR

http://secim2007.superonline.com/

Superonline, 2007 Temmuz seçimlerinin nabzını tutuyor. Bu anket sayesinde gün gün anket sonuçlarını ve partilerin seçim şanslarını hesaplama, geçen seçimle hem il hem genel bazda karşılaştırma yaparak parti potansiyelleri hakkında bilgi edinme şansına sahip olacakmışz.
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

neverforgivenangel

o paralar işiin görünen kısmı birrr... akp toki sayesinde işi daha ucuza kapatma peşiinde bu ikiii bide bütçeler açıklnmadan önce ne hikmetse herkes akp seçime 1 milyar dolar diyodu bu da üççç.....fiyatı abartı bulmayın onlar yardım ettiler ki yardım bulsunlar

gokhan

hava atmak gıbı olmasın ama bı kac partıden bana teklıf geldı :) ama ben hıc bı zmn sıyası kısılıgımı 1. planda tutmam...

hermione

bu dangalaklar dün gene ankaranın göbeğinde bişiler dağıtıyolardı. yaklaştım noldunu anlayım die, ama ordaki türbanlı kız beni bi çeşit kafir olarak gördüğünden dağıttığı şeyden bana vermedi. neler döndünü anlayamadım o yüzden....

gokhan

Quote from: hermione on Haziran 29, 2007, 04:49:32 PM
bu dangalaklar dün gene ankaranın göbeğinde bişiler dağıtıyolardı. yaklaştım noldunu anlayım die, ama ordaki türbanlı kız beni bi çeşit kafir olarak gördüğünden dağıttığı şeyden bana vermedi. neler döndünü anlayamadım o yüzden....
hı kafır mı neymıs kı onlar...

ewrimcan

yemişim yaa, gogom burda da (hatay) ne kadar para dağıtıyorlar. ali dibolarını örtmeye çelışıyorlar.

bu arada ben eğer düzeltebilirsem bilgisayarımı hatay'ın genel görünüşünü (siyasi) yolliicam. hatay etnik kökenlere göre de dağılıyor ya. ben küçük türkiye diyorum.

işine geleni basan basına basalım

hermione

bugün gazetede yazıyodu. ayvalıkda da kömür dağıtmaya başlamışlar. halk da şaşırmış hep eylül- ekimde dağıtılırdı noluyo die :D

gokhan

Quote from: hermione on Temmuz 04, 2007, 12:14:26 AM
bugün gazetede yazıyodu. ayvalıkda da kömür dağıtmaya başlamışlar. halk da şaşırmış hep eylül- ekimde dağıtılırdı noluyo die :D
bunu daha oncede yazmıslardı ama :S

lp_jean

Quote from: ShapeshifteR on Mayıs 28, 2007, 08:42:27 PM
http://secim2007.superonline.com/

Superonline, 2007 Temmuz seçimlerinin nabzını tutuyor. Bu anket sayesinde gün gün anket sonuçlarını ve partilerin seçim şanslarını hesaplama, geçen seçimle hem il hem genel bazda karşılaştırma yaparak parti potansiyelleri hakkında bilgi edinme şansına sahip olacakmışz.
yaw şu gösterdiğin ankete baktımda ne biçim anket yaa!!
heryerde chp önde
keşke gerçektede öyle olsa ama maalesef öyle olmadığını hepimiz biliorz

tome3.mpq

akp nın mıtıng goruntulerını ızledım guldum yarıldım

bu turk ınsanı gotune kazıgı sokanı sevıo tayyıp soktu kazıgı vatan topragını karıs karıs sattı genede alanları dolduran okadar gerızekalı..
yazık nekadar aptal bı ırkımız war

zıbarana kadar Chp..

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

matrax_zalim

herkesin farklı bi düşüncesi var ama demek ki onun çıkarı da orda.artık nasıl bi çıkar var orasını da siz düşünün
D R A U G A R