Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Tek kişilik Dev kadro

Başlatan Silver_Sky, Eylül 12, 2006, 12:45:03 PM

Previous topic - Next topic

wape

bu aralar ikinci versiyonu gibi bişeyi yapacakmış sanırım, o oyunu yıllardır oynuoyrmuş ve çok para kazandım diyodu bi konuşmasında. adam sıkılır ya oyna oyna ;D

bedevı

gerçekten çook güsel olmuş canım sıkıldığında onu izliyorum tavsiye edrim :)

mustapha

her izlediğimde ilk defa izliyomuş gibi güldüğüm harika bi şey yaaaa

LpNumB

http://www.youtube.com/watch?v=y59-CSQBRb4 Buyrn bi bölümüne bakın dolmuş hikayeleri.. :)

birolq

aslan geyık muhabbetı yuzuklerın efendısı bolumlerı de gzl ama en cok dolmus hıkayeleri gzl  ;D hanfedndi ınecekmıs ;)

LpNumB

Esnaf olayı da qüzel la yie espiri yaptın la ........ci :D

Roswegas

kadir inanır sahneleri de çok iyi

güldüreceksin köpeeekkk, abi ben küçükken emrah, laaaanyt ulannnn
:D:D

LpNumB

o laaanyt diildi ama :D nyse qüzel sansür :):D

lp_mike_chester

ya ata demirer bence cem yılmaz dan da ii sizce?
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

LpNumB

Yarışıolar diyelim şahsen bana 2 sini tercih olarak sorsalar ata demirer derim biriniz topic açsanıza anket olarak komedyenlerden hem milletin takdirinide görürüz :)

Roswegas

doğru tabi laaynt değil :D

Bence de Ata demirer daha iyi, Beyazı da severim ama o daha çok sohbet içi espri üretmede iyi..

lp_ken_an

ben bunu ilk gecen sene haziranda izledim tüm yaz ve okulun basında bu esprilerle zaman harcadık ama komik oluodu..neyse artık unutldu gitti..cok konusulmuuoda ama cok begendim cok güldüm izlerken

anaconda

ben de coq beendim ilk izlediimde ve benm sınıf arklr hala arada esprilerini anar hoş oluo arada bi hee =)

Roswegas

biz arkadaşlarla beraber izledik.. bi ay sürdü esprilerin tekrarı.

maç yaparken birbirimize (gökhan bas onu orda ) gibi şeyler söylüyoduk her defasında da aynı tadı alıyoduk.

ebru_91

harika ya izlerken yerlere yattım gülmekten evet bizdede aynı espirileeri tekrar edip duruolar...
cursedprincess