Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

LPFT EFSANESİ 2

Başlatan Sumween, Mayıs 13, 2007, 06:37:32 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

... ve nihayet bitti.Net yasağı yüzünden resimleri neredeyse birer birer koyup ayarladım diyebilirim! eheh aslına bakarsanız daha iyisini yapabilirdim :) Neyse ''net yasaklı Sumween''den LPFT ailesine bir hediye daha =P (Bu arada önceden de dediğim gibi What Ive done pek slide'a uygun bi parça diildi =)

LPFT Efsanesi 2
[youtube=425,350]lE4n9bVrUtg[/youtube]

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

uNReLiEveD

çok güzel olmuş nazlı... :)

lp_ken_an

ya güsel olmus sıkma canını!!!ah bende olabilsem sizlerle keşke ..kendimi lpft efsanesi vıdeolarında ne zaman görecem bilmıorum ama kısmetse o zamanda gelecektir!!

black_ece

nazlım aşkım böcüüm güzelim bitanem benim ya resmen gözlerimi yaş bastı
zaten şarkı mükemmel ve seninle çektirdiğimiz ve sodasını içerken örsana yaptığımız eziyet gözümün önüne geldi durdu
zaten şarkıda beni fena halde böyle bi hüzün basıyo bi de böyle hatırlayınca çok kötü oldum lan
seviyorum hepinizi adiler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bu arada benim grup üyelerine özel yaptığım wallpaperlar süslemiş direk çok sağol
ayrıca en psi psikopat fotomu koymuşun ama olmuş hani uymuş oraya  =)
güzelim en kısa zamanda aricam seni özledim ya ='(

muzzy

wuu baya güzel olmuş kız eline sağlık..bizim wallpaperları da koymuşun..WID da uymuş yaw..uydurmuşun yani..güzel güzel.. :)

Sumween

Teşekkür edeerriiiiim ... benim de sizi ne kadar sevdiimi söylememe gerek yok artık di mi? :) yapabilmişsem ne mutlu bana...
Ece aşkuşum sen arama çünkü ben seni ariycam.. unutma sen bi teröristsin! (ilk 2 saniye boş boş bakıp sonra anlayıp gülümsiceksin :D )
Canlarım ailemiz büyüdükçe ,efsanenin yeni dizileri de gelicektir olmayanlar üzülmesin hiç, Sumween ablanız kurrbeaan olsun (kırolaştım yine :D )

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

Quote from: Sumween on Mayıs 13, 2007, 07:32:19 PM
.
Ece aşkuşum sen arama çünkü ben seni ariycam.. unutma sen bi teröristsin! (ilk 2 saniye boş boş bakıp sonra anlayıp gülümsiceksin :D )

hahaha seni gözde olarak arasam bi de sesimi değiştirsem anlarlar mı ??

lp_ken_an

sumween abla??? :obak bu habere sevındim(yeni dizileri cıkacagına)

ousan

hmmm güzel çalışma :D

selinkinpark

sewiorum seni cok bebikim benim lan=)
bence şarkı ve slaytlar uyumlu olmus hani dediğin qibi uyumsuzluk ta yok(=

gokhan

guzel olamus elıne saglık....

Mr. MeTaLkiSS

Vıcı vıcı beybiler sizi :D hehe idare eder birincisiyle aynı formatta :) bazı resimlerden 2 kez koymuşun bilmiyorum dikkatini çekti mi yannız
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

black_ece

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Mayıs 14, 2007, 03:46:04 AM
Vıcı vıcı beybiler sizi :D hehe idare eder birincisiyle aynı formatta :) bazı resimlerden 2 kez koymuşun bilmiyorum dikkatini çekti mi yannız
bizim resmimizi galiba
özellikle yapmıştır .)

shimy

çok hoş olmuş nazlı harbiden bu kadar aşkla şevkle çalışan bir üye :P seni yılın üyesi ilan ediyorum :)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

lp_mike_chester

gercekten süper eline sağlık çok beğendim...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !